Gardena Tuinslang
Bijgewerkt: Juni 2023

Gardena Tuinslang

Gardena Tuinslang

Een Gardena tuinslang is van hoge kwaliteit en een innovatief product, ongeacht welke tuinslang je uitkiest. Met het Power Grip-profiel zorg je dat je Gardena tuinslang perfect en stevig aansluit op de andere onderdelen van je Gardena producten. De Gardena tuinslang is drukbestendig en de vorm zal niet veranderen. Bovendien zitten er geen ftalaten en zware metalen in en zijn de tuinslangen van Gardena ook nog bestand tegen UV. Er zijn een aantal opties als je zoekt naar een Gardena tuinslang. 

 

Spiraalslang en Classic

Neem bijvoorbeeld een spiraalslang. Het voordeel van deze slang is dat je hem achteraf niet hoeft op te rollen. Handig op een balkon bijvoorbeeld. Er zijn meerdere varianten van deze en ze kosten zo’n 50 euro. Allemaal hebben ze een slang van 10 meter. De Classic slang, een Gardena tuinslang van PVC, is er in tien opties. De dikte van de slang in diameter is dan 13 of 19 millimeter. De slang kan tussen de 15 en 50 meter zijn. Prijzen voor de Classic Gardena tuinslang liggen ook uiteen: vanaf € 15 tot en met over de € 75. 

 

Textielslang en flexibele slangen

Wat je tegenwoordig steeds meer ziet is de textielslang. Deze Gardena tuinslang is flexibel en wendbaar, vandaar de populariteit. Je betaalt al snel € 50 voor zo’n tuinslang van 10 of 15 meter. Ga je voor een textielslang van 30 meter, dan zit je al over de 70 euro qua prijs. Langer dan 30 meter vind je deze textielslang niet. Een andere populair wordende soort tuinslang is de flexibele tuinslang. Een flexibele Gardena tuinslang is er in meerdere uitvoeringen in verschillende series. Zo zijn er de Comfort FLEX, Comfort HighFLEX en Premium SuperFLEX. 

 

Prijzen voor flexibele tuinslang

De prijzen voor deze flexibele tuinslangen liggen vrij hoog, maar ze zijn vaak ook te krijgen vanaf twintig meter lengte. Voor € 15 kun je wel een Comfort FLEX Gardena tuinslang kopen van 10 meter en voor € 22 heb je al 15 meter. De andere flexibele opties hebben ook een Power Grip, waardoor de prijzen direct een stuk hoger liggen. Je kunt rekenen op een minimum van een euro of 30 tot 50 voor de kleinste slang. Hoe langer de slang wordt, hoe hoger de prijs. Ditzelfde geldt voor de diameter van de slang, slangen van 19 millimeter zijn duurder dan die van 13. 

 

Waar te koop

Tot slot zijn er nog de gelaagde platte slang en de Premium rubber slang. Welke Gardena tuinslang voor jou de beste optie is, is aan jou om te bepalen. Je koopt je Gardena tuinslang gemakkelijk via de webshop van Gardena, maar je kunt ook naar de bouwmarkt, Coolblue of Bol.com. Het voordeel van de fysieke winkel is dat je een beter idee krijgt van hoe iets eruit ziet of aanvoelt. 

Beste Gardena Tuinslang aanbiedingen van Juni 2023