Fjallraven Kanken
Bijgewerkt: Juli 2024

Fjallraven Kanken

Fjallraven Kanken

Fjallraven Kånken zijn tassen die bedoeld zijn om te kunnen gebruiken tijdens avontuurlijke tochten. Zo zijn het de uitgelezen soort tassen om te backpacken of te kamperen, maar ook als je weer op vakantie gaat of gewoon voor dagelijks gebruik kunnen deze tassen uitkomst bieden. Dit komt omdat de Fjallraven Kånken rugtas een grote inhoud kan hebben, waardoor deze veel spullen tegelijk mee kan nemen en altijd stevig blijft. Fjallraven Kånken rugtassen zijn goed geschikt voor intensief gebruik, of dit nu te maken heeft met de omgeving, hoeveel gewicht ze mee moeten tillen of hoe vaak je de tas achter elkaar gebruikt.

 

Het materiaal

De Fjallraven Kånken rugtassen kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt. Een van deze materialen staat bekend als G-1000. Dit is een stof die speciaal voor Fjallraven is gemaakt. Het is een combinatie van polyester en katoen, die vuil- en waterafstotend is. Hierdoor kan de tas goed gebruikt worden in de buitenlucht. Daarnaast staat Fjallraven Kånken bekend onder de vezelsoort Vinylon F, een synthetische stof die voor een speciale coating zorgt. Tot slot kan de Fjallraven Kånken rugtas gemaakt zijn van wol, zowel nieuw wol als hergebruikt wol (re-wool).

 

De modellen

Fjallraven Kånken is een volledige serie van meerdere soorten tassen. De meeste modellen zijn standaard rugzakken, maar er zijn ook bijvoorbeeld laptoptassen beschikbaar. Ook tassen die je niet op je rug draagt heeft Fjallraven Kånken, zoals de Totepack of een handige heuptas. Voor wie wat extra ruimte wil hebben bij zijn of haar tas kan ervoor kiezen om de Samlaren Kånken 1d te kiezen, een rugtas met meerdere kleine vakjes op de tas. Daarnaast is er ook een aparte flessenhouder beschikbaar, zodat je je bidon makkelijk en bereikbaar mee kunt nemen.

 

Fjallraven Kånken rugtassen hebben verschillende groottes. De inhoud van een Fjallraven Kånken tas kan verschillen tussen de 2,5 en 18 liter. De kleinere tassen, zoals de heuptas hebben een inhoud van 1 liter. Naast grootte is er ook een ruime keuze aan kleuren en stijlen. Fjallraven Kånken is verkrijgbaar in kleuren waaronder zwart, wit en grijs, maar ook geel, turquoise en roze. Ook kan er gekozen worden voor meer vrolijke of kunstzinnige designs, die echt opvallen in de menigte.

 

De prijs

Fjallraven Kånken tassen zijn in verschillende stijlen beschikbaar en daardoor ook voor verschillende prijzen. De goedkoopste rugtas van de serie is de Sling, verkrijgbaar voor een prijs van 70 euro. Dit kan oplopen tot een bedrag van 160 euro voor een gewone rugtas en 180 euro voor een laptoptas. Deze laatste prijs is voor de re-wool laptoptas voor laptops van 15 inch.

 

Fjallraven Kånken heeft ook speciale tassen, waaronder de eerdergenoemde heuptassen. Deze kosten rond de 50 euro. Ook heeft Fjallraven Kånken een speciale stoffen portemonnee voor je pasjes, welke voor 40 euro verkrijgbaar is. Zelfs een minicooler is voor 62 euro beschikbaar van deze lijn.

 

Waar te koop

Fjallraven Kånken tassen zijn te koop via verschillende verkooppunten op het gebied van lifestyle, sport en accessoires, waaronder Bol.com, Amazon, Perry Sport, de Bijenkorf en Coolblue. Deze tassen zijn verkrijgbaar in de winkels en online. Ook gespecialiseerde tassenwinkels als The Little Green Bag hebben Fjallraven Kånken in het assortiment zitten.

Beste Fjallraven Kanken aanbiedingen van Juli 2024