Fietsendrager zonder trekhaak
Bijgewerkt: Juni 2024

Fietsendrager zonder trekhaak

Fietsendrager zonder trekhaak

Weinig auto’s hebben tegenwoordig nog een trekhaak. Maar soms heb je toch een fietsendrager nodig. Zeker als je met enige regelmaat gaat fietsen tijdens je vakantie. Dan is het handig om te weten dat een fietsendrager zonder trekhaak helemaal niet een uitzonderlijk moeilijk te krijgen product is. Een fietsendrager zonder trekhaak is dus heel goed mogelijk. Je hebt geen trekhaak nodig om je fiets of fietsen mee te nemen op je auto. Zo kun je overal je fiets erbij pakken, wel zo fijn. Dat scheelt weer fietsen huren. 

 

Op de achterklep

Een fietsendrager zonder trekhaak moet natuurlijk anders bevestigd worden. Normaal gesproken hangt een fietsendrager op de trekhaak. Dat betekent ook dat de achterbak niet open kan als je de fietsendrager er nog op hebt. Een fietsendrager zonder trekhaak zit op de achterklep van de auto. De drager hoeft er dus niet af om je klep te openen. Een alternatief voor je fietsendrager zonder trekhaak is natuurlijk een fietsendrager op het dak. Maar dit werkt weer minder goed als je een hoge auto hebt of als je door tunnels moet rijden. 

 

Een fietsendrager zonder trekhaak is het meest gemakkelijk door te kiezen voor een variant die op de achterklep bevestigd wordt. Daarmee heb je geen probleem met de hoogte van je voertuig met fietsen. Je gaat met fietsen op je dak natuurlijk flink de hoogte in. Door een fietsendrager op de achterklep heb je dit probleem niet. Je hebt de fietsen gewoon achter op je auto, bus of camper. Zulke fietsendragers zijn er namelijk voor allerlei soorten voertuigen. Je vindt ze van verschillende merken. 

 

Merken

Thule is een bekend merk als het gaat om fietsendragers en andere accessoires voor op reis met de auto. Ze hebben dan ook een hoop verschillende mogelijkheden voor fietsendragers zonder trekhaak. Ook als je toch je fiets of fietsen op het dak wil meenemen is het een optie om naar Thule fietsendragers te kijken. Je kunt ook voor minder duur gaan voor je fietsendrager zonder trekhaak. Daarvoor kun je bijvoorbeeld kijken bij Decathlon of ANWB. Het gaat dan om huismerken. 

 

Waar te koop

Je vindt een fietsendrager zonder trekhaak dus bij ANWB, Decathlon of in de webshop van Thule. Maar je kunt verschillende varianten en merken vinden als je naar de kampeerwinkel gaat. Of als je online zoekt naar fietsendrager zonder trekhaak en ze bij een algemenere webshop kunt vinden. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden voor een fietsendrager zonder trekhaak. 

Beste Fietsendrager zonder trekhaak aanbiedingen van Juni 2024