Lego Politiebureau
Bijgewerkt: Februari 2023

Lego Politiebureau

Lego Politiebureau

LEGO is enorm leuk speelgoed waar door jong en oud mee gespeeld en gebouwd wordt. Vaak begint het spelen met LEGO al vanaf jongs af aan. Zo heb je voor kleine kinderen LEGO Duplo. Het zorgt voor veel bouwplezier en het is een stuk speelgoed waar je uren zoet mee kan zijn. Iedereen die met LEGO speelt kan zijn of haar fantasie er helemaal op los laten gaan en de leukste dingen bouwen. Niets is onmogelijk. Zo bouw je bijvoorbeeld een stoer LEGO Politiebureau, leuk voor de jonge wetshandhavers.

 

De vele soorten sets

Naast het LEGO Politiebureau zijn er nog veel meer sets van LEGO in verschillende categorieën te vinden. Zo zijn er diverse soorten LEGO te koop, zoals LEGO Ninjago, LEGO Friends, LEGO Minecraft, LEGO Batman Movie en LEGO Creator. Iedere categorie bevat zijn eigen set die aansluiten op de categorie. Hierdoor kan je ontzettend veel LEGO verzamelen en je eigen collectie flink uitbreiden. Zo heb je LEGO sets met dinosaurussen, auto’s en andere wagens, boerderijen, dieren, huizen en nog veel meer.

LEGO films

Naast de vele soorten LEGO sets zijn er ook verschillende LEGO films uitgebracht. Als je fan bent van het LEGO Politiebureau vind je de LEGO City televisieserie misschien ook wel helemaal geweldig. In de LEGO films komt een groot aantal leuke personages terug die je ook in de LEGO sets terugvindt zoals het LEGO Politiebureau. Denk hierbij aan chef Wheeler, Duke DeTain en Daisy Kaboom. In de LEGO films komen de verhalen van deze personages pas echt tot leven. 

 

Ook leuk voor volwassenen


LEGO is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Tegenwoordig heeft LEGO namelijk ook bouwsets die speciaal gemaakt zijn voor volwassen. Zo had je voorheen alleen sets zoals het LEGO Politiebureau voor kinderen, maar heb je tegenwoordig ook de categorie LEGO Creator met heel veel leuke bouwwerken voor volwassenen. Een van de bekendste sets uit deze categorie is het LEGO Creator Expert Bloemenboeket. Dit is een bouwpakket om je eigen boeket met bloemen te maken, geheel van LEGO. 

 

Lekker creatief bezig zijn

Je kunt jouw LEGO bouwwerken natuurlijk volledig volgens de handleiding bouwen, maar je kunt ook zelf je creativiteit gebruiken en wat anders gaan bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt bijna alles wat je bedenkt wel bouwen. Vaak is het dan handig om naast de sets ook de classic bouwplaten in huis te hebben. Hiermee breid je je sets uit en kun je nog meer bouwen. In de sets zelf zit ook al veel LEGO waar je mee kunt bouwen. Zo bevat het LEGO Politiebureau een politiebureau met een verlichtingssteen zoals een zoeklicht en bevat deze set een politieauto met een geluidssteen, een coole truck, een surveillancedrone, een motor, leuke personages en natuurlijk veel verschillende bouwstenen. 

Beste Lego Politiebureau aanbiedingen van Februari 2023