Lego Politiebureau

Op zoek naar het beste Lego politiebureau? Ontdek de top 5 modellen en vergelijk functies, prijzen en beoordelingen voor de ultieme bouwervaring.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
LEGO City Politiebureau – 60246
LEGO City Politiebureau – 60246
Voordelen
Beschikt over een groot aantal personages. Er zit een handige bouwhandleiding bij de set. Goed voor vele uren speelplezier. Het plezier begint direct als je de doos open maakt. Een zeer complete set, om direct aan de slag te kunnen. Leuk om samen en alleen te spelen.
Nadelen
Je bent knoopcel batterijen nodig voor de geluidssteen en de verlichtingssteen.
LEGO Creator Expert Politiebureau – 10278
LEGO Creator Expert Politiebureau – 10278
Voordelen
Beschikt over slimme ontwerpdetails, maar ook vele verassingen. De set bevat wel 2923 onderdelen, maar ook nog vijf minifiguren. Volwassenen zullen helemaal verkocht zijn met deze geweldige Lego set. Je zult urenlang zoet zijn met het bouwen van het politiebureau.
Nadelen
Wel een beetje prijzig, dus niet leuk om als cadeautje weg te geven.
Tip: Beste keuze
LEGO City Politiebureau – 60141
LEGO City Politiebureau – 60141
Voordelen
Je kunt echt politie spelen met het politiebureau, het heeft namelijk drie boeven. Heeft een politiehelikopter, politieauto en een politiemotor. De truck van de boeven is draaibaar. De hoogwerker is uitschuifbaar. Geschikt voor kinderen van zes tot twaalf jaar.
Nadelen
Niet echt geschikt voor de jongste kinderen in verband met de kleine losse onderdelen.
LEGO City Politiebureau – 60047
LEGO City Politiebureau – 60047
Voordelen
De set bestaat uit, maar liefst 854 onderdelen en ook nog eens zeven minifiguren. Je krijgt een handleiding in het Nederlands meegeleverd. Ga boeven vangen en zet de achtervolging in met deze geweldige set. Speel dit alleen of samen met je vrienden.
Nadelen
De set is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.
LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale – 60139
LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale – 60139
Voordelen
Beschikt over een afneembare cabine. Laat de politiehond je helpen met de boeven vangen. De set is leuk voor iedereen die van Lego houdt. Kinderen in de leeftijd van vijf tot twaalf jaar zullen zich prima vermaken met de set.
Nadelen
Laat de allerkleinste niet met de bouwsteentjes en kleine onderdelen spelen.

Beste Lego PolitiebureauKoopgids: Welk Lego Politiebureau is de beste koop van juni 2024?

LEGO is enorm leuk speelgoed waar door jong en oud mee gespeeld en gebouwd wordt. Vaak begint het spelen met LEGO al vanaf jongs af aan. Zo heb je voor kleine kinderen LEGO Duplo. Het zorgt voor veel bouwplezier en het is een stuk speelgoed waar je uren zoet mee kan zijn. Iedereen die met LEGO speelt kan zijn of haar fantasie er helemaal op los laten gaan en de leukste dingen bouwen. Niets is onmogelijk. Zo bouw je bijvoorbeeld een stoer LEGO Politiebureau, leuk voor de jonge wetshandhavers.

De vele soorten sets

Naast het LEGO Politiebureau zijn er nog veel meer sets van LEGO in verschillende categorieën te vinden. Zo zijn er diverse soorten LEGO te koop, zoals LEGO Ninjago, LEGO Friends, LEGO Minecraft, LEGO Batman Movie en LEGO Creator. Iedere categorie bevat zijn eigen set die aansluiten op de categorie. Hierdoor kan je ontzettend veel LEGO verzamelen en je eigen collectie flink uitbreiden. Zo heb je LEGO sets met dinosaurussen, auto’s en andere wagens, boerderijen, dieren, huizen en nog veel meer.

LEGO films

Naast de vele soorten LEGO sets zijn er ook verschillende LEGO films uitgebracht. Als je fan bent van het LEGO Politiebureau vind je de LEGO City televisieserie misschien ook wel helemaal geweldig. In de LEGO films komt een groot aantal leuke personages terug die je ook in de LEGO sets terugvindt zoals het LEGO Politiebureau. Denk hierbij aan chef Wheeler, Duke DeTain en Daisy Kaboom. In de LEGO films komen de verhalen van deze personages pas echt tot leven.

Ook leuk voor volwassenen

LEGO is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Tegenwoordig heeft LEGO namelijk ook bouwsets die speciaal gemaakt zijn voor volwassen. Zo had je voorheen alleen sets zoals het LEGO Politiebureau voor kinderen, maar heb je tegenwoordig ook de categorie LEGO Creator met heel veel leuke bouwwerken voor volwassenen. Een van de bekendste sets uit deze categorie is het LEGO Creator Expert Bloemenboeket. Dit is een bouwpakket om je eigen boeket met bloemen te maken, geheel van LEGO.

Lekker creatief bezig zijn

Je kunt jouw LEGO bouwwerken natuurlijk volledig volgens de handleiding bouwen, maar je kunt ook zelf je creativiteit gebruiken en wat anders gaan bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt bijna alles wat je bedenkt wel bouwen. Vaak is het dan handig om naast de sets ook de classic bouwplaten in huis te hebben. Hiermee breid je je sets uit en kun je nog meer bouwen. In de sets zelf zit ook al veel LEGO waar je mee kunt bouwen. Zo bevat het LEGO Politiebureau een politiebureau met een verlichtingssteen zoals een zoeklicht en bevat deze set een politieauto met een geluidssteen, een coole truck, een surveillancedrone, een motor, leuke personages en natuurlijk veel verschillende bouwstenen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Lego Politiebureau

Hoeveel stukjes zitten er in het Lego politiebureau?

Het Lego politiebureau bevat ongeveer 900 stukjes.

Kunnen de deuren en ramen van het Lego politiebureau echt open en dicht?

Ja, de deuren en ramen van het Lego politiebureau kunnen echt open en dicht.

Zijn er mini figuurtjes en voertuigen inbegrepen bij het Lego politiebureau?

Ja, het Lego politiebureau wordt geleverd met verschillende politiefiguurtjes en een politieauto.

Is het Lego politiebureau compatibel met andere Lego-sets?

Ja, het Lego politiebureau kan worden gecombineerd met andere Lego-sets om een grotere stad of politiebasis te creëren.

Vanaf welke leeftijd is het Lego politiebureau geschikt?

Het Lego politiebureau is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.

Top 5 Beste kopen
Logo