Hisense Koelkast

Op zoek naar de beste Hisense koelkast? Vergelijk en ontdek de top 5 modellen die uitblinken in kwaliteit, prestaties en energie-efficiëntie. Maak een weloverwogen keuze!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Hisense RT267D4ABF
Hisense RT267D4ABF
Voordelen
De koelkast heeft standaard een eierrek. De koelkast wordt standaard geleverd met een wijnrek. Je kunt de koelkast inrichten zoals je dat graag wilt. De koelkast heeft een prachtige vormgeving. De koelkast heeft een netto inhoud van 206 liter.
Nadelen
De koelkast heeft geen superkoel functie.
Hisense RL423N4CW2
Hisense RL423N4CW2
Voordelen
Een zeer ruime koelkast met een koelinhoud van ongeveer 328 liter. Beschikt over een vershoudzone, zo blijven groenten en fruit nog langer vers. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het op ieder plateau lekker koel blijft. De koelkast past in vrijwel iedere keuken. Goede prijs en kwaliteitsverhouding.
Nadelen
De koelkast maakt wel wat geluid met 43 decibel. Het is niet de meest zuinige koelkast in zijn soort met energieklasse E.
Tip: Beste keuze
Hisense RB400N4BF3
Hisense RB400N4BF3
Voordelen
Je hoeft het vriesgedeelte nooit te ontdooien, dankzij de No Frost functie. De koelkast verbruikt niet al te veel energie en kun je energiezuinig noemen. Je hoort de koelkast nauwelijks. Geeft je keuken nog meer uitstraling met deze stijlvolle koelkast. Je kunt de temperatuur aflezen op het ingebouwde display.
Nadelen
Heeft geen greep om de koelkast te openen.
Hisense RB400N4BC3
Hisense RB400N4BC3
Voordelen
De koelkast is energiezuinig met klasse D. Weinig geluiden, want het heeft slechts 37 decibel. De koelkast beschikt over een No Frost functie, zodat je niet meer hoeft te ontdooien. Beschikt over een ruime indeling. Het lampje gaat langzaamaan als de deur van de koelkast open gaat.
Nadelen
Er zit geen handgreep op de deur. Het vriesgedeelte is niet gigantisch groot.
Hisense RS650N4AC1
Hisense RS650N4AC1
Voordelen
Je kunt lekker koud water maken, maar ook ijsblokjes. De koelkast is van hoge kwaliteit. Je kunt al jouw boodschappen lang bewaren. Een mooie aanvulling voor iedere keuken. Heeft een ruime indeling, waardoor je er veel in kwijt kunt.
Nadelen
De energieklasse van de koelkast is F, hierdoor minder energiezuinig.

Beste Hisense KoelkastKoopgids: Welke Hisense Koelkast is de beste koop van juni 2024?

Met een Hisense koelkast haal je in ieder geval kwaliteit in huis. Het merk Hisense is internationaal bekend en bestaat al sinds de vorige eeuw. Ze zijn gestart als high tech bedrijf en hebben zich op dat gebied ook steeds verder ontwikkeld. Vandaar dat een Hisense koelkast je kwaliteit garandeert. Koelkasten, met name koel-vriescombinaties, zijn namelijk producten die zij met name produceren. Je kunt bij Hisense ook televisies, wasmachines en drogers vinden. Maar ze zijn gespecialiseerd in koelkasten en koel-vriescombinaties.

Alleen koelen

Het grootste aanbod van Hisense is dan ook een combinatiemodel variant. Maar wie enkel een Hisense koelkast wil, dus een koelkast zonder vriesgedeelte, kan dit ook zeker vinden. Je hebt dan weinig keuze. Er is namelijk maar één model en dit model is wit. Het energielabel van deze witte Hisense koelkast is E. Je hebt zes plateaus en vijf bakken. Er zijn ook twee vriezers, beide met een E-label. De ene is grijs en de ander wit. In combinatiemodellen vind je zowel lagere als hogere energie labels.

Koel-vriescombinatie

Er zijn verschillende koel-vriescombinaties van Hisense te vinden. Een Hisense koelkast is bijna altijd een combinatie, op één model na. Je hebt dus meer keuzes. Zoals de kleur en het volume. Je kunt dus een Hisense koelkast uitkiezen op basis van hoe veel ruimte je nodig hebt. Een deel is natuurlijk voor het koelen en een ander deel is om te vriezen. Je kunt zo ook bepalen waar je meer of minder van nodig hebt. Of een Hisense koelkast kiezen die past bij de kleur van je keuken.

Deuren

Er zit vooral een hoop variatie in de deuren van de Hisense koelkasten. Een standaard koel-vriescombinatie heeft twee deuren die dezelfde kant op openen. Eén deur voor het vriesgedeelte en één deur voor het koelgedeelte natuurlijk. Maar er zijn ook crossdeuren, die beide kant op openen vanuit het midden. Zowel voor het koel- als het vriesgedeelte. Een side-by-side deur is net anders. Deze opent ook vanuit het midden, maar bestaat alsnog maar uit twee deuren. Een andere optie is de Franse deur, waarbij het koelgedeelte een dubbele deur heeft en het vriesgedeelte één deur.

Kleuren

De kleuren van een Hisense koelkast zijn niet uitzonderlijk voor koelkasten. Je kunt natuurlijk de klassieke witte koelkast nemen, maar er zijn ook grijze en zwarte varianten. Dit geldt voor vrijwel alle modellen. Een Hisense koelkast is vrijstaand. Het is dus niet zo dat je deuren hebt in dezelfde stijl en kleur als de rest van je keuken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Hisense Koelkast

Wat zijn de afmetingen van een Hisense koelkast?

De afmetingen van Hisense koelkasten variëren afhankelijk van het model. Het is raadzaam om de specifieke productinformatie te bekijken voor de exacte afmetingen van een specifieke koelkast.

Heeft een Hisense koelkast een vriesvak?

Ja, de meeste Hisense koelkasten hebben een apart vriesvak. Dit kan variëren van een klein vriesvak tot een groter vriesgedeelte, afhankelijk van het model.

Heeft een Hisense koelkast een energiezuinige werking?

Ja, Hisense koelkasten zijn ontworpen om energiezuinig te zijn. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals LED-verlichting en inverter-compressoren om het energieverbruik te verminderen en zo kosten te besparen.

Welke garantie biedt Hisense op zijn koelkasten?

Hisense biedt meestal een standaard garantie van 2 jaar op zijn koelkasten. Het is echter raadzaam om de garantievoorwaarden voor een specifiek model te controleren, aangezien dit kan variëren.

Kan ik de deurrichting van een Hisense koelkast veranderen?

Ja, Hisense koelkasten hebben vaak omkeerbare deuren, waardoor u de deurrichting kunt aanpassen aan uw voorkeur. Dit kan handig zijn bij het plaatsen van de koelkast in verschillende keukenindelingen.

Top 5 Beste kopen
Logo