Hisense Koelkast
Bijgewerkt: Juni 2023

Hisense Koelkast

Hisense Koelkast

Met een Hisense koelkast haal je in ieder geval kwaliteit in huis. Het merk Hisense is internationaal bekend en bestaat al sinds de vorige eeuw. Ze zijn gestart als high tech bedrijf en hebben zich op dat gebied ook steeds verder ontwikkeld. Vandaar dat een Hisense koelkast je kwaliteit garandeert. Koelkasten, met name koel-vriescombinaties, zijn namelijk producten die zij met name produceren. Je kunt bij Hisense ook televisies, wasmachines en drogers vinden. Maar ze zijn gespecialiseerd in koelkasten en koel-vriescombinaties. 

 

Alleen koelen

Het grootste aanbod van Hisense is dan ook een combinatiemodel variant. Maar wie enkel een Hisense koelkast wil, dus een koelkast zonder vriesgedeelte, kan dit ook zeker vinden. Je hebt dan weinig keuze. Er is namelijk maar één model en dit model is wit. Het energielabel van deze witte Hisense koelkast is E. Je hebt zes plateaus en vijf bakken. Er zijn ook twee vriezers, beide met een E-label. De ene is grijs en de ander wit. In combinatiemodellen vind je zowel lagere als hogere energie labels. 

 

Koel-vriescombinatie

Er zijn verschillende koel-vriescombinaties van Hisense te vinden. Een Hisense koelkast is bijna altijd een combinatie, op één model na. Je hebt dus meer keuzes. Zoals de kleur en het volume. Je kunt dus een Hisense koelkast uitkiezen op basis van hoe veel ruimte je nodig hebt. Een deel is natuurlijk voor het koelen en een ander deel is om te vriezen. Je kunt zo ook bepalen waar je meer of minder van nodig hebt. Of een Hisense koelkast kiezen die past bij de kleur van je keuken.

 

Deuren

Er zit vooral een hoop variatie in de deuren van de Hisense koelkasten. Een standaard koel-vriescombinatie heeft twee deuren die dezelfde kant op openen. Eén deur voor het vriesgedeelte en één deur voor het koelgedeelte natuurlijk. Maar er zijn ook crossdeuren, die beide kant op openen vanuit het midden. Zowel voor het koel- als het vriesgedeelte. Een side-by-side deur is net anders. Deze opent ook vanuit het midden, maar bestaat alsnog maar uit twee deuren. Een andere optie is de Franse deur, waarbij het koelgedeelte een dubbele deur heeft en het vriesgedeelte één deur. 

 

Kleuren

De kleuren van een Hisense koelkast zijn niet uitzonderlijk voor koelkasten. Je kunt natuurlijk de klassieke witte koelkast nemen, maar er zijn ook grijze en zwarte varianten. Dit geldt voor vrijwel alle modellen. Een Hisense koelkast is vrijstaand. Het is dus niet zo dat je deuren hebt in dezelfde stijl en kleur als de rest van je keuken. 

Beste Hisense Koelkast aanbiedingen van Juni 2023