Xbox
Bijgewerkt: Mei 2023

Xbox

Xbox

Gamen met de nieuwste Xbox

Iedereen heeft wel een voorkeur voor een bepaalde console. Maar een nieuwe console is altijd gewild. Ga bijvoorbeeld voor de nieuwste Xbox. De Xbox is een gameconsole van Microsoft en heeft al jarenlang een achterban die zweert bij de Xbox. Zoek je een cadeau voor iemand die al een oudere Xbox heeft? Dan is een nieuwe Xbox console misschien geen gek idee. Je hoeft natuurlijk niet meteen voor de console te gaan. Er hoort genoeg bij de Xbox dat je nodig kunt hebben of leuk cadeau kunt doen. 

 

Serie X of Serie S?

De nieuwste Xbox variant is er in twee series. Ze lijken voor een groot deel op elkaar als je de specificaties erbij pakt. Zo hebben ze dezelfde HDMI poort en USB poorten. Ook het geluid heeft dezelfde specificaties. Wel zien ze er totaal verschillend uit. De S Serie is kleiner en wit, waar de X serie groter en zwart is. De Xbox S Serie is dus een compact model, handig als je weinig ruimte hebt. Maar als je maximale kwaliteit van je games wil of games wil spelen met discs, dan is de X Serie Xbox een betere keuze. Deze is krachtiger en heeft wel een disclezer. 

 

Game pas

Je kunt bij de Xbox Serie S alleen digitale games spelen. Dat is hoe het werkt tegenwoordig met veel consoles. Je koopt games digitaal aan in plaats van in de vorm van een disc of een chip. Vaak betaal je minder voor deze digitale games, maar je moet dan ook maandelijks een abonnement voor je Xbox betalen. Of je uiteindelijk goedkoper uit bent hangt dus af van hoe veel games je koopt en hoe vaak je speelt. 

 

Games

De meeste Xbox games zijn zowel op disc als digitaal te krijgen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je een bepaalde game wel of niet kunt spelen, want op beide consoles kun je elke beschikbaar game wel spelen. Het is de overweging of je de discs wil hebben of de game wil downloaden op je Xbox zelf via je account en abonnement. Digitale games hoef je niet mee te nemen om ze ergens anders te kunnen spelen, omdat ze op je account zijn opgeslagen. 

 

Accessoires

Naast games en de Xbox consoles kun je natuurlijk ook kijken naar accessoires. Bij aanschaf van een Xbox krijg je sowieso een draadloze controller, maar er zijn meer accessoires te verkrijgen. Er zijn al talloze soorten controllers met unieke kleuren en prints. Maar ook headsets en andere game specifieke accessoires. En houders voor je controllers en headset. Genoeg keuze voor je Xbox dus. 

Beste Xbox aanbiedingen van Mei 2023