Uggs Dames
Bijgewerkt: Juli 2024

Uggs Dames

Uggs Dames

Je bent vast al bekend met de klassieke Uggs dames. Schoenen die vooral in de winter erg populair zijn omdat ze zo warm zijn. Waar ooit alleen de bruine laars voor Uggs dames bekend was, is er nu veel meer te vinden voor Uggs dames. Het gaat zelfs verder dan schoenen. Maar dat is natuurlijk wel waar het merk zich met name op richt. Voor Uggs dames kun je dus allerlei varianten schoenen vinden. En ze zijn lekker warm in de winter. 

 

De klassieke laarzen

De klassieke laarzen ken je vast al. Ze zijn bruin en hebben van binnen een wollige stof om je voeten fijn warm te houden. Inmiddels kun je deze varianten ook in andere kleuren kopen. Zoals zwart of grijs. Er zijn heel lage Uggs dames tot de enkel maar ook echt hoge laarzen tot halverwege de kuit. Het klassieke model is hier tussenin. Je vindt deze ook met toevoegingen, zoals een knoop of een rits of stripjes op de achterkant. Genoeg Uggs dames in de klassieke versie en varianten daarvan dus. 

 

Pantoffels

Uggs kunnen gebruikt worden als pantoffels, hoewel dat toch een duur grapje is voor veel mensen. Maar er zijn ook speciale Uggs dames pantoffels. De pantoffels zijn meer een instapper model. Ze zijn minstens zo zacht en warm, maar je stapt er zo in. Je hoeft ze dus niet over je hiel heen te trekken. Wel zit je hiel op een zacht wollen bedje. Zo blijven je voeten met Uggs dames pantoffels toch nog heerlijk warm. De pantoffels zijn er ook in meer gekleurde varianten dan de laarzen. Hoewel de laarzen ook voldoende printjes beschikbaar hebben. 

 

Sneakers

Wil je toch liever een frisse look in plaats van de pantoffellook? Dan blijven je voeten ook gewoon warm met Uggs dames sneakers. Er zijn vetersneakers en instapsneakers. De buitenkant is van leer of stof en de binnenkant is voor de winterschoenen natuurlijk bedekt met zo’n warme wollige laag. Voor unieke kleuren en prints kijk je naar de CA805 Uggs dames. Andere sneakers zijn voornamelijk bruin, wit, zwart of combinaties hiervan. Al dan niet met prints. 

 

Meer schoenen

Uggs dames schoenen zijn er in een nog uitgebreider assortiment dan dit. Bijvoorbeeld de fluffy sandalen. In talloze kleuren kun je Uggs dames sandalen vinden. Ze zijn natuurlijk open, zoals sandalen horen te zijn, maar ze hebben ook zacht materiaal. Alsof je op wolken loopt. Andere unieke Uggs dames zijn de Molly Goddard platform Uggs en de Eevon loafer. 

Beste Uggs Dames aanbiedingen van Juli 2024