Fiamma Fietsendrager
Bijgewerkt: Maart 2023

Fiamma Fietsendrager

Fiamma Fietsendrager

De Fiamma fietsendrager is een van de beste fietsendragers op de markt. De fietsendrager van dit merk, ook wel Carry-Bike genoemd door het merk zelf, hebben een paar kenmerken die de dragers een van de beste op de markt maken. Je kunt kiezen tussen veel verschillende soorten Carry-Bikes van Fiamma. Of je nu een grote of kleine auto, camper of bus hebt, bij Fiamma kun je terecht voor de beste fietsendragers. Als je een fietsendrager van Fiamma koopt, dan zijn stevigheid, flexibiliteit en hoge kwaliteit gegarandeerd. Nog op zoek naar een fietsendrager? Dan is Fiamma het merk voor jou. 

 

Verschillende soorten fietsendragers

 

Bij Fiamma kun je verschillende soorten fietsendragers kopen. Het gaat hier vooral om waar de fietsendrager aan vast wordt gemaakt. Je hebt namelijk de volgende soorten:

 

De kenmerken van een Fiamma fietsendrager

Alle Carry-Bikes van Fiamma hebben dezelfde kenmerken die de fietsendragers zo goed maken. Zo heeft elke drager een shock-absorber. Deze vangt eventuele schokken goed op. Ook heeft elke drager makkelijk te monteren positie. Daarnaast heeft elke drager twee wielgoten en zijn alle dragers voorzien van een quick-safe die alles snel op slot zet. De Rack holder die op elke Fiamma fietsendrager zit zorgt er ook voor dat er extra vergrendeling is. ook zit er bij elke drager een Bike Block Pro, een bevestigingsbeugel. Deze maakt de bevestiging nog steviger en is zelf ook krasvrij. 

 

Waar zijn de fietsendragers van Fiamma te koop

Ben je overtuigd van de kunnen van een Carry Bike van Fiamma? Gelukkig, want het zijn ook echt een van de beste fietsendragers op de markt. De hoge kwaliteit en standaard kenmerken van deze fietsendragers maken ze zo goed.Deze fietsendragers kun je uiteraard gewoon kopen en bestellen in de winkels en webshops van Fiamma. Ook vind je deze fietsendragers ook vrijwel in elke fietsenwinkel, omdat veel fietsenwinkels erg enthousiast zijn over de fietsendragers van dit merk. Op de website van Fiamma kun je makkelijk vinden waar de dragers zoal te koop zijn. 

Beste Fiamma Fietsendrager aanbiedingen van Maart 2023