Fiamma Fietsendrager

Op zoek naar de beste Fiamma fietsendrager? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke het beste bij jouw behoeften past. Haal het beste uit je fietsavonturen!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Fiamma Carry Bike Trigano/ CI/ Roller Team >2020
Fiamma Carry Bike Trigano/ CI/ Roller Team >2020
Voordelen
Gemaakt van geanodiseerd aluminium. De fietsendrager heeft een draagvermogen van vijftig kilogram. Je kunt de fietsendrager uitbreiden, zodat je drie fietsen mee kunt nemen. Zeer geschikt voor gebruik bij een camper. De fietsen kunnen niet schuiven tijdens het rijden.
Nadelen
Wordt geleverd zonder bevestigingsmaterialen.
Fiamma Carry Bike 200 DJ Ducato>2006 model 2020
Fiamma Carry Bike 200 DJ Ducato>2006 model 2020
Voordelen
Je kunt de fietsendrager verstellen in meerdere posities. De fietsendrager is erg goed geschikt voor caravans en campers. Je kunt de fietsendrager eenvoudig verwijderen, dankzij de bevestigingsbeugels. Goede prijs en kwaliteitverhouding. Het gewicht van de fietsendrager is, maar negen kilo.
Nadelen
Voor het bevestigen moet je 4 gaatjes boren.
Tip: Beste keuze
Fiamma Carry-Bike UL Restyling Blauwe Versie
Fiamma Carry-Bike UL Restyling Blauwe Versie
Voordelen
De fietsendrager is in hoogte verstelbaar. De fietsendrager is standaard geschikt voor twee fietsen, maar kan uitgebreid worden na drie fietsen. De fietsendrager kan vrijwel alle soorten fietsen dragen. Je krijgt een universele handleiding bij de fietsendrager meegeleverd.
Nadelen
Het onderdeel om de fietsendrager uit te breiden moet jezelf kopen.
Fiamma Carry Bike VW T6 Diep Zwart
Fiamma Carry Bike VW T6 Diep Zwart
Voordelen
De fietsendrager is te beladen tot 60 kilo. Licht van gewicht, zo kun je het gemakkelijk verwijderen. De fietsendrager is geschikt voor een enkele achterdeur. Montage is eenvoudig. De fietsendrager is geschikt voor twee fietsen.
Nadelen
De fietsendrager is niet geschikt voor een camper of caravan.
Fiamma Carry-Bike Caravan Active E-Bike
Fiamma Carry-Bike Caravan Active E-Bike
Voordelen
Je kunt één rail beladen met 30 kilo. De fietsendrager kan ook gemakkelijk twee elektrische fietsen dragen. Je kunt de fietsendrager eenvoudig monteren op de dissel van de caravan. Monteren en demonteren is zeer eenvoudig. Gemaakt van duurzaam aluminium.
Nadelen
De fietsendrager is niet in te klappen of op te vouwen.

Beste Fiamma FietsendragerKoopgids: Welke Fiamma Fietsendrager is de beste koop van april 2024?

De Fiamma fietsendrager is een van de beste fietsendragers op de markt. De fietsendrager van dit merk, ook wel Carry-Bike genoemd door het merk zelf, hebben een paar kenmerken die de dragers een van de beste op de markt maken. Je kunt kiezen tussen veel verschillende soorten Carry-Bikes van Fiamma. Of je nu een grote of kleine auto, camper of bus hebt, bij Fiamma kun je terecht voor de beste fietsendragers. Als je een fietsendrager van Fiamma koopt, dan zijn stevigheid, flexibiliteit en hoge kwaliteit gegarandeerd. Nog op zoek naar een fietsendrager? Dan is Fiamma het merk voor jou.

Verschillende soorten fietsendragers

Bij Fiamma kun je verschillende soorten fietsendragers kopen. Het gaat hier vooral om waar de fietsendrager aan vast wordt gemaakt. Je hebt namelijk de volgende soorten:

  • Een fietsendrager voor op een camper
  • Een fietsendrager voor op de caravan
  • Fietsendragers voor op minivans, oftewel kleine busjes. De fietsendrager kan op minivans van verschillende automerken
  • Fietsendrager voor op een camperbusje, zelfs als deze een dubbele achterdeur heeft.
  • Fietsendrager voor op een auto, SUV of terreinwagen is er uiteraard ook 
  • Als laatste is er de fietsendrager voor in de garage, zodat jij de ruimte waar de fietsen normaal staan ook ergens anders voor kan gebruiken.

De kenmerken van een Fiamma fietsendrager

Alle Carry-Bikes van Fiamma hebben dezelfde kenmerken die de fietsendragers zo goed maken. Zo heeft elke drager een shock-absorber. Deze vangt eventuele schokken goed op. Ook heeft elke drager makkelijk te monteren positie. Daarnaast heeft elke drager twee wielgoten en zijn alle dragers voorzien van een quick-safe die alles snel op slot zet. De Rack holder die op elke Fiamma fietsendrager zit zorgt er ook voor dat er extra vergrendeling is. ook zit er bij elke drager een Bike Block Pro, een bevestigingsbeugel. Deze maakt de bevestiging nog steviger en is zelf ook krasvrij.

Waar zijn de fietsendragers van Fiamma te koop

Ben je overtuigd van de kunnen van een Carry Bike van Fiamma? Gelukkig, want het zijn ook echt een van de beste fietsendragers op de markt. De hoge kwaliteit en standaard kenmerken van deze fietsendragers maken ze zo goed.Deze fietsendragers kun je uiteraard gewoon kopen en bestellen in de winkels en webshops van Fiamma. Ook vind je deze fietsendragers ook vrijwel in elke fietsenwinkel, omdat veel fietsenwinkels erg enthousiast zijn over de fietsendragers van dit merk. Op de website van Fiamma kun je makkelijk vinden waar de dragers zoal te koop zijn.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Fiamma Fietsendrager

Hoeveel fietsen kan de Fiamma fietsendrager dragen?

De meeste Fiamma fietsendragers kunnen 2 tot 4 fietsen dragen, afhankelijk van het model. Het is belangrijk om de specificaties van de specifieke fietsendrager te controleren voor het maximale draagvermogen.

Hoe bevestig ik de Fiamma fietsendrager op mijn auto?

De Fiamma fietsendrager wordt meestal bevestigd op de trekhaak van de auto. Het wordt geleverd met een bevestigingsmechanisme dat eenvoudig op de trekhaak kan worden gemonteerd en vergrendeld.

Is de Fiamma fietsendrager geschikt voor alle soorten fietsen?

Ja, de Fiamma fietsendrager is geschikt voor de meeste soorten fietsen, waaronder stadsfietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Het heeft verstelbare bevestigingsarmen en riemen om de fietsen stevig op hun plaats te houden tijdens het reizen.

Kan ik de Fiamma fietsendrager gebruiken op een camper of caravan?

Ja, de Fiamma fietsendrager kan ook worden gebruikt op campers en caravans. Er zijn speciale modellen beschikbaar die specifiek zijn ontworpen voor montage op dit type voertuigen.

Kan ik de Fiamma fietsendrager opvouwen en opbergen wanneer deze niet in gebruik is?

Ja, de meeste Fiamma fietsendragers kunnen worden opgevouwen wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit maakt ze gemakkelijk op te bergen in de kofferbak van de auto of in de garage. Het is echter belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen voor het correct opvouwen en opbergen van de fietsendrager.

Top 5 Beste kopen
Logo