Ferplast Konijnenhok

Op zoek naar het ideale thuis voor je konijn? Vergelijk hier de top 5 Ferplast konijnenhokken om het perfecte hok te vinden dat aan al jouw eisen voldoet.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Ferplast Grand Lodge 120 Plus
Ferplast Grand Lodge 120 Plus
Voordelen
Best verkochte konijnenhok 2022. Zeer veel ruimte voor jouw konijn(en). Gemaakt van kunststof, anti knaag materialen. Voor zowel buiten als binnen. Beschikbaar in 2 maten. Dak kan volledig open gezet worden. Inclusief voerbakje, drinkflesje, hooiruif en houten ladder.
Nadelen
Het in elkaar zetten van dit konijnenhok duurt wat langer dan bij een gemiddeld konijnenhok en moet met 2 personen gebeuren.
Ferplast Konijnenhok Manor
Ferplast Konijnenhok Manor
Voordelen
Zeer luxueus en stijlvol konijnenhok. Gemaakt van hoogwaardig hout. Heeft twee verdiepingen. Verschillende deurtjes en een ruif. Praktische schuiflades. Afmetingen 123x88x126cm. Gemakkelijk schoonmaken. Inclusief loopplankje.
Nadelen
Dit konijnenhok is een stuk duurder dan een gemiddeld konijnenhok.
Tip: Beste keuze
Ferplast Konijnenhok Ranch Max
Ferplast Konijnenhok Ranch Max
Voordelen
Gemaakt van Noors dennenhout, tegen elk weertype bestendig. Veel bewegingsvrijheid voor je konijn. Maar liefst 3 verdiepingen. Apart nachthok. Uitneembare schuiflade. Staat stevig op de grond.
Nadelen
Dit konijnenhok bevat geen bodemplaat.
Ferplast Grand Lodge 140 Plus
Ferplast Grand Lodge 140 Plus
Voordelen
Zeer groot konijnenhok. Gemaakt van weerbestendig kunststof. Speciaal nachthok met houten muur en deurtje. Bak makkelijk schoon te maken. Kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Dak kan er gemakkelijk af.
Nadelen
Het in elkaar zetten is wat lastiger dan bij een gemiddeld konijnenhok.
Konijnenkooi krolik 200
Konijnenkooi krolik 200
Voordelen
Ruim hok met groot oppervlak. Gemaakt van stevig materiaal, kan niet doorgeknaagd worden. Geschikt voor zowel konijn als cavia. Inclusief voederbak. Inclusief handige klapdeuren. Twee hooiruiven en twee drinkflessen.
Nadelen
Dit konijnenhok is iets minder stijlvol dan de andere konijnenhokken van Ferplast.

Beste Ferplast konijnenhokKoopgids: Welk Ferplast konijnenhok is de beste koop van februari 2024?

Als je een huisdier hebt dan is dat een lid van je familie voor wie alleen het beste goed genoeg is. Dus als je een konijn als huisdier hebt dan wil je een goed konijnenhok waar ze veel plezier aan beleven en veilig zijn. Ferplast is een bedrijf dat zich richt op kwalitatieve en innovatieve producten voor je huisdier. Het bedrijf begon in Italië in 1966 in een kamer van 50m2 en is inmiddels uitgegroeid en produceert inmiddels niet alleen in Italië, maar ook in Oekraïne en Slowakije. Ze verkopen inmiddels 4000 producten voor huisdieren, waaronder konijnenhokken. Ferplast heeft hoogwaardige producten, omdat ze elke stap in de productie cyclus nauw volgen. Ze investeren in onderzoek en innovatie, zodat klanten de meest geavanceerde producten hebben voor een bevredigende en verstandige relatie tussen jou en je huisdier. Bekijk de top 5 best verkochte Ferplast konijnenhokken van dit moment als je direct een keus wilt maken.

Voor- en nadelen van een Ferplast konijnenhok

Een van de grote voordelen van een Ferplast konijnenhok is dat je weet dat je een hoogwaardig en innovatief product hebt, doordat het merk hiervoor staat. Je hoeft je dus niet druk te maken om de veiligheid van je huisdier. Ook heb je veel verschillende Ferplast konijnenhokken, waardoor er altijd een geschikt model voor jou tussen zit. Konijnenhokken zijn niet goedkoop, maar bij Ferplast weet je in ieder geval dat hij lang mee gaat.

Het aanschaffen van een Ferplast konijnenhok

Een van de eerste dingen waar je op let bij het kopen van een Ferplast konijnenhok is de grootte. Je wil dat het konijn zoveel mogelijk vrijheid heeft, maar je moet er ook ruimte voor hebben. Daarnaast moet je bepalen of je een konijnenhok voor binnen of voor buiten wil. Je hebt konijnenhokken in verschillende materialen, namelijk hout, metaal en plastic. Verder heb je ook verschillen in aantal componenten in het hok. Je hebt hokken waarbij je een holletje hebt waar het konijn zich kan verschuilen en kan slapen, maar je kan het ook uitbreiden met onder meer een trap naar een andere verdieping of een ander plateau. Je kan het konijnenhok zo luxe mogelijk maken als je zelf wil. Natuurlijk geldt wel hoe luxer, hoe duurder. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen tussen verschillende kleuren, zodat het konijnenhok voor binnen bij de rest van het interieur past.

Populaire Ferplast konijnenhok in 2024

Het meest verkochte konijnenhok bij dierenverblijf.com is de Ferplast Grand Lodge 120 Plus kunststof konijnenhok grijs. Het is een konijnenhok voor buiten, die lang mee gaat dankzij het kunststof materiaal. De afmetingen van het hok zijn: 115,5 x 73 x 117 centimeter. Hij is onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken dankzij de verschillende openingen en uitschuifbare lades. Konijnen willen nog weleens aan hout knagen, maar daar heb je door het kunststof materiaal geen last van. Het hok is geschikt voor 1 of 2 dwergkonijnen en heeft 2 verdiepingen. De bovenste verdieping geeft beschutting tegen regen en wind en is bereikbaar met een loopplankje. Het dak is een scharnier dak, waardoor je het hok ook van bovenaf kan openen. Door de dichte onder verdieping kan je het hok eventueel ook binnen neerzetten.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Ferplast konijnenhok

Is een Ferplast konijnenhok makkelijk te monteren?

Ja, Ferplast hokken worden geleverd met een duidelijke handleiding voor eenvoudige montage.

Zijn ze weersbestendig?

Ja, Ferplast konijnenhokken zijn gemaakt van weerbestendige materialen aangezien ze bedoeld zijn om buiten te staan.

Hebben ze een apart nachthok?

Sommige modellen hebben een apart nachthok voor extra comfort en veiligheid van je konijn.

Is er voldoende ventilatie?

Ja, Ferplast hokken zijn ontworpen met goede ventilatie om een gezonde leefomgeving te bieden.

Zijn Ferplast konijnenhokken makkelijk schoon te maken?

De meeste hokken hebben een uitschuifbare lade, wat schoonmaken erg eenvoudig maakt.

Top 5 Beste kopen
Logo