Eettafel Riviera Maison
Bijgewerkt: Maart 2023

Eettafel Riviera Maison

Eettafel Riviera Maison

Wil je een mooie en trendy eettafel? Dan moet je eens kijken naar het assortiment eettafels van Riviera Maison. Zij hebben de mooiste eettafels met de mooiste designs. Een eettafel is namelijk belangrijk. Het is een tafel waaraan je elke dag samenkomt met je partner en/of gezin en waaraan je de dag begint of bijkletst over de dag. Riviera Maison heeft veel verschillende eettafels van verschillende materialen. Zo zijn er mooie tafels van hout voor een warme look, maar ook tafels van metaal, ijzer of staal voor een sterke eettafel. Ook tafels van marmer zullen prachtig staan in je eetkamer.

 

De afmetingen van de Riviera Maison Eettafel

Voordat je naar iets anders kijkt, is het handig om eerst te bedenken waar de tafel komt te staan en welke afmetingen daar zullen passen. Meet dus goed de plek op waar je de tafel wilt zodat je zeker weet welke afmetingen daar passen. Vanaf daar kun je gericht zoeken naar de juiste afmetingen, kleiner kan natuurlijk altijd. Zo sta je niet voor verrassingen als opeens de tafel te groot blijkt. Meet dus goed de plek op en kijk wat daar past. Riviera Maison heeft veel verschillende eettafels, van klein tot groot, van hoog tot laag. 

 

De vorm en ontwerp van de eettafel

Naast afmetingen, zijn er ook verschillende vormen en ontwerpen eettafels van Riviera Maison. Riviera Maison heeft rechthoekige eettafels, maar ook ronde, ovale en vierkante eettafels. Een ronde of ovale eettafel kan handig zijn voor een eetkamer waar minder ruimte is. Een ronde eettafel past daar namelijk makkelijker in en er kunnen veel stoelen aan. Voor een grotere eetkamer en nettere look kies je voor een vierkante of rechthoekige eettafels. Dit is de klassieke vorm en hier kun je gezellig aan eten met vrienden of familie. 

 

Uitschuifbare eettafel voor flexibiliteit

Heb je vaak gasten op bezoek? Dan is een uitschuifbare eettafel een ideale uitkomst. Met deze soort eettafel kun je de tafel eventueel uitschuiven en langer maken. Dan kunnen er meer mensen aan zitten of je kunt er meer gerechten en pannen plaatsen tijdens bijvoorbeeld het kerstdiner. Het is handig om te hebben als je vaak gasten op bezoekt hebt, maar normaal eigenlijk maar met twee of vier mensen eet. Zo wordt je tafel flexibel en kun je het altijd inzetten voor meer gasten. Ook uitschuifbare eettafels kun je vinden bij Riviera Maison in verschillende vormen en van verschillende materialen. 

 

Koop je Riviera Maison Eettafel bij Riviera Maison

Een Riviera Maison eettafel kun je natuurlijk het beste kopen bij Riviera Maison. Ga bijvoorbeeld een kijkje nemen in de showroom van een van de winkels in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag, Maastricht of ergens anders in Nederland. Dan kun je de tafels zien en voelen hoe het is om eraan te zitten. Je kunt ook een eettafel bestellen in de online webshop van Riviera Maison. Dan wordt de eettafel meteen bij je thuis afgeleverd. 

Beste Eettafel Riviera Maison aanbiedingen van Maart 2023