Edgard en Cooper Hondenvoer

Op zoek naar het beste Edgard en Cooper hondenvoer? Ontdek de top 5 vergelijkingen voor gezonde en voedzame opties die je trouwe viervoeter zal laten kwispelen van vreugde.
Edgard en Cooper Hondenvoer
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Edgard & Cooper Verse Hert & Scharreleend Brok – Hondenvoer - Voor volwassen honden - 2.5kg
Edgard & Cooper Verse Hert & Scharreleend Brok – Hondenvoer - Voor volwassen honden - 2.5kg
Voordelen
Gemaakt met vers vlees en verse groenten en fruit. Geschikt voer voor volwassen honden. Bevat vers hert en scharreleend wat een goede bron is van eiwitten. Bevat geen gedroogd of gedehydrateerd vlees.
Nadelen
Naast goed eten moet jouw hond ook voldoende eten.
Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Brok - Voor volwassen honden - Hondenvoer - 4 x 2.5kg
Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Brok - Voor volwassen honden - Hondenvoer - 4 x 2.5kg
Voordelen
Bevat veel Noorse zalm die niet gedroogd of gedehydrateerd is. Bevat ook prebiotica voor een gezonde darmflora. De brokken zijn hypoallergeen en graanvrij.
Nadelen
Je moet het nieuwe voer langzaam introduceren.
Tip: Beste keuze
Edgard & Cooper Verse Scharrelkip Adult - Hondenvoer - 7kg
Edgard & Cooper Verse Scharrelkip Adult - Hondenvoer - 7kg
Voordelen
Wordt geleverd in een papieren verpakking die bij het oud papier kan. Zit boordevol goede stoffen die erg vers zijn. Voorzien van verse scharrelkip en verschillende fruit- en groentesoorten.
Nadelen
Om het voer vers te bewaren moet je het luchtdicht of in de koelkast opslaan.
Edgard & Cooper Verse Scharreleend & kip Puppy - Hondenvoer - 7kg
Edgard & Cooper Verse Scharreleend & kip Puppy - Hondenvoer - 7kg
Voordelen
Goed voer voor puppy’s. Bevat alles wat een puppy nodig heeft om op een gezonde manier te groeien. Zit vol met verse scharreleend. Het voer is graanvrij. Grote verpakking, waardoor je voldoende voer in huis hebt.
Nadelen
Niet zo goed geschikt voor oudere honden.
Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Adult - Hondenvoer - 7kg
Edgard & Cooper Verse Noorse Zalm Adult - Hondenvoer - 7kg
Voordelen
Grote verpakking van 7 kg. Bevat naast Noorse zalm ook rode biet, appel, mango en zwarte bes. Geschikt als dagelijkse voeding voor een volwassen hond. Ook geschikt voor gevoelige magen doordat het hypoallergeen en graanvrij is.
Nadelen
Je hebt grotere brokken nodig als de hond groter is.

Beste Edgard en Cooper HondenvoerKoopgids: Welk Edgard en Cooper Hondenvoer is de beste koop van april 2024?

Ben jij al bekend met Edgard en Cooper hondenvoer? De brokken van Edgard en Cooper zijn waarschijnlijk anders dan je gewend bent van hondenvoer. Deze brokken bevatten namelijk geen vleesmeel en zijn enkel voorzien van vlees dat vers toegevoegd is. Daarnaast bevatten de brokken alleen spiervlees als het ingrediënt van vlees en geen botten of organen. Het voer is hierdoor waardevoller voor honden, aangezien vers toegevoegd vlees een stuk gezonder is dan vleesmeel.

Waarom kiezen voor Edgard en Cooper hondenvoer?

Het nadeel van vleesmeel is dat het bewerkt is. Hierdoor gaan er meer voedingsstoffen verloren, waardoor jouw hond niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarnaast komen er tijdens het bewerken ongezonde stoffen vrij. Om vleesmeel te bewaren moeten er verder synthetische antioxidanten worden gebruikt. Kortom, niet het beste wat je voor je hond zou willen. De hondenbrokken van Edgard en Cooper zijn voorzien van vers vlees, al is het niet heel veel vlees. Daarnaast is het Edgard en Cooper hondenvoer van veel plantaardige eiwitten voorzien, die ook goed zijn voor de gezondheid van een hond.

Duurzaam Egard en Cooper hondenvoer

Een punt waar Edgard en Cooper hondenvoer erg goed op scoort, is het punt duurzaamheid. De plantaardige eiwitten die in het voer gebruikt worden zijn diervriendelijker en daarnaast ook duurzamer dan de eiwitten uit dieren. De verpakkingen van het hondenvoer zijn daarnaast gemaakt van papier in plaats van plastic, wat ook een stuk beter voor het milieu is. De verpakkingen mogen na gebruik gewoon bij het oud papier. Dit is in tegenstelling tot de meeste papieren verpakkingen voor hondenbrokken, welke zijn voorzien van een dun laagje plastic aan de binnenkant. Deze verpakkingen mogen door de toevoeging van plastic niet bij het oud papier. Als je duurzaamheid dus erg belangrijk vindt, zijn de brokken van Edgard en Cooper zeker een aanrader.

Veel  verschillende soorten hondenbrokken bij Edgard en Cooper hondenvoer

Als je wilt kun je ook voor biologische brokken kiezen van Edgard en Cooper of brokken die gemaakt zijn met lam of hert die buiten hebben geleefd. De brokken van eend en kip komen verder uit een scharrelhouderij. Het gevogelte heeft hierdoor meer ruimte gehad dan het gevogelte dat uit een intensieve veehouderij komt. Ben je op zoek naar vegetarische hondenbrokken voor jouw hond, die toch voldoende voeding geven? Dan kun je ook voor de vegetarische brokken van Edgard en Cooper kiezen. Deze brokken zijn nog diervriendelijker en nog duurzamer dan de andere hondenbrokken uit het assortiment.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Edgard en Cooper Hondenvoer

Wat maakt Edgard & Cooper hondenvoer anders dan andere merken?

Edgard & Cooper hondenvoer onderscheidt zich doordat het 100% natuurlijke ingrediënten bevat, zonder kunstmatige toevoegingen. Het voer is graanvrij en bevat geen vleesmeel of dierlijke bijproducten. Bovendien wordt het voer verpakt in biologisch afbreekbare zakken.

Is Edgard & Cooper hondenvoer geschikt voor honden met allergieën?

Ja, Edgard & Cooper hondenvoer is geschikt voor honden met allergieën. Het voer bevat geen granen, wat vaak een veelvoorkomende allergiebron is bij honden. Daarnaast worden er geen kunstmatige kleur-, geuren smaakstoffen gebruikt, wat het risico op allergische reacties vermindert.

Welke soorten hondenvoer biedt Edgard & Cooper aan?

Edgard & Cooper biedt een breed scala aan hondenvoer aan, waaronder droogvoer, natvoer en snacks. Ze hebben verschillende smaken en varianten, zodat er voor elke hond iets geschikts is.

Is Edgard & Cooper hondenvoer duurzaam geproduceerd?

Ja, Edgard & Cooper hecht veel waarde aan duurzaamheid. Het voer wordt gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die afkomstig zijn van ethisch verantwoorde leveranciers. Daarnaast is de verpakking biologisch afbreekbaar en werkt het bedrijf aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

Waar kan ik Edgard & Cooper hondenvoer kopen?

Edgard & Cooper hondenvoer is verkrijgbaar bij verschillende dierenwinkels en online retailers. Je kunt het ook rechtstreeks bestellen via hun website. Op de website kun je tevens een verkooppunt in de buurt vinden met behulp van de winkelzoeker.

Top 5 Beste kopen
Logo