Edgard en Cooper Hondenvoer
Bijgewerkt: Maart 2023

Edgard en Cooper Hondenvoer

Edgard en Cooper Hondenvoer

Ben jij al bekend met Edgard en Cooper hondenvoer? De brokken van Edgard en Cooper zijn waarschijnlijk anders dan je gewend bent van hondenvoer. Deze brokken bevatten namelijk geen vleesmeel en zijn enkel voorzien van vlees dat vers toegevoegd is. Daarnaast bevatten de brokken alleen spiervlees als het ingrediënt van vlees en geen botten of organen. Het voer is hierdoor waardevoller voor honden, aangezien vers toegevoegd vlees een stuk gezonder is dan vleesmeel. 

 

Waarom kiezen voor Edgard en Cooper hondenvoer?

Het nadeel van vleesmeel is dat het bewerkt is. Hierdoor gaan er meer voedingsstoffen verloren, waardoor jouw hond niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarnaast komen er tijdens het bewerken ongezonde stoffen vrij. Om vleesmeel te bewaren moeten er verder synthetische antioxidanten worden gebruikt. Kortom, niet het beste wat je voor je hond zou willen. De hondenbrokken van Edgard en Cooper zijn voorzien van vers vlees, al is het niet heel veel vlees. Daarnaast is het Edgard en Cooper hondenvoer van veel plantaardige eiwitten voorzien, die ook goed zijn voor de gezondheid van een hond. 

 

Duurzaam Egard en Cooper hondenvoer

Een punt waar Edgard en Cooper hondenvoer erg goed op scoort, is het punt duurzaamheid. De plantaardige eiwitten die in het voer gebruikt worden zijn diervriendelijker en daarnaast ook duurzamer dan de eiwitten uit dieren. De verpakkingen van het hondenvoer zijn daarnaast gemaakt van papier in plaats van plastic, wat ook een stuk beter voor het milieu is. De verpakkingen mogen na gebruik gewoon bij het oud papier. Dit is in tegenstelling tot de meeste papieren verpakkingen voor hondenbrokken, welke zijn voorzien van een dun laagje plastic aan de binnenkant. Deze verpakkingen mogen door de toevoeging van plastic niet bij het oud papier. Als je duurzaamheid dus erg belangrijk vindt, zijn de brokken van Edgard en Cooper zeker een aanrader.

 

Veel  verschillende soorten hondenbrokken bij Edgard en Cooper hondenvoer

Als je wilt kun je ook voor biologische brokken kiezen van Edgard en Cooper of brokken die gemaakt zijn met lam of hert die buiten hebben geleefd. De brokken van eend en kip komen verder uit een scharrelhouderij. Het gevogelte heeft hierdoor meer ruimte gehad dan het gevogelte dat uit een intensieve veehouderij komt. Ben je op zoek naar vegetarische hondenbrokken voor jouw hond, die toch voldoende voeding geven? Dan kun je ook voor de vegetarische brokken van Edgard en Cooper kiezen. Deze brokken zijn nog diervriendelijker en nog duurzamer dan de andere hondenbrokken uit het assortiment. 

Beste Edgard en Cooper hondenvoer aanbiedingen van Maart 2023