Brabantia Pannen
Bijgewerkt: Juni 2023

Brabantia Pannen

Brabantia Pannen

Met Brabantia pannen bereid je elke avond weer het lekkerste eten. Ze zijn er in verschillende soorten en maten zodat je voor ieder gerecht wel iets hebt. Alle pannen zijn verkrijgbaar met deksel zodat je het eten lekker warm kan houden. De potten en pannen van Brabantia zijn voor iedereen. Of je nou een chef-kok bent in een 5-sterren restaurant of een keukenprinses, er is altijd wat voor jou te vinden. Door de potten en pannen zo lang mogelijk in een mooie conditie te houden, zorg je ervoor dat ze lang mee gaan. Zo kan je ze het beste met de hand afwassen in plaats van in de vaatwasser.

 

De geschiedenis van Brabantia

 

In 1919 werd er in het Nederlandse Noord-Brabant een familiebedrijf opgericht onder de naam Van Elderen & Co. Dit familiebedrijf specialiseerde zich in het leveren van metaalproducten naar de landbouw- en sigarenindustrie. Denk aan melkzeven of sigarendoosjes. Na verloop van tijd veranderde, in 1941, de naam naar Brabantia. Dit is Latijns voor Brabant. Duurzaamheid en recycling stonden bij Brabantia al vroeg tussen hun doelen. Na de oorlog recycleden ze bijvoorbeeld blikken gecondenseerd melk welke werden gebruikt om drinkbekers te produceren. In 1952 begon Brabantia zich pas te richten op huishoudelijke producten met zo ook pannen. 

 

De kwaliteit van Brabantia

 

Brabantia staat voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en doelmatigheid. Ook hun pannen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en daarom zijn de producten erg geliefd bij het publiek. Je hebt garantie van 3, 5 of 10 jaar zodat je altijd even terug kan komen wanneer er iets aan jouw pannen of potten kapot gaat. 

 

De meest gestelde vragen

 

Waar koop ik Brabantia pannen en potten?

Brabantia pannen zijn op veel plekken te verkrijgen. Je kunt ze bijvoorbeeld krijgen in online webshops als Bol.com en in fysieke winkels zoals Cool Blue en Media Markt.

 

Wat doe ik met een kapotte pan?

Liggend aan welke soort pot of pan je hebt, heb je 3, 5 of 10 jaar garantie. Wanneer je pot of pan dus kapot is gegaan, kan je contact opnemen met Brabantia zelf. Je moet hierbij een duidelijke beschrijving, goede foto’s en het aankoopbewijs bijvoegen in de mail. Er wordt dan contact met je opgenomen hoe Brabantia dit gaat oplossen.

 

Bevatten mijn pannen of potten PFOA?

PFOA werd gebruikt voor het maken van de antiaanbaklaag in pannen, maar dit bleek schadelijk te zijn en is daarom verboden om nog te gebruiken. Daarom zijn ook alle potten en pannen van Brabantia PFOA-vrij. 

Beste Brabantia Pannen aanbiedingen van Juni 2023