Harley Quinn Kostuum
Bijgewerkt: Maart 2023

Harley Quinn Kostuum

Harley Quinn Kostuum

Stripboeken spelen zich af in een avontuurlijk universum. Dus waarom niet verkleed als de intrigerende Harley Quinn voor het komende feest? Als Harley Quinn woon je in de wereld van batman, de Joker en veel avontuur. Wie wenste nu niet dat ze bovenmenselijke gaven bezat en een superheldin was? Sterk, grappig en een beetje sociopathisch, allemaal tegelijk, dat is wie Harley Quinn is. Het ideale stripfiguur om aan de werkelijkheid te ontsnappen. Je kunt de grappenmakers van deze planeet bewijzen wie de baas is als je over de juiste accessoires en het ideale Harley Quinn kostuum beschikt!

 

Harley Quinn kostuum voor verkleedfeestjes en Halloween

Als de psychiater die ze allang achter zich heeft gelaten, kon de persona van Harley Quinn niet intrigerender zijn. In plaats daarvan hielp ze de Joker bij het uitbreken uit de gevangenis, wat een slechte beslissing bleek te zijn. Harley Quinn lijkt meestal wat schattiger dan ze in werkelijkheid is. Misschien komt dat door de tinten rood en blauw, die een toespeling zijn op haar harlekijn figuur. Een Harley Quinn kostuum is echter niet zomaar een kostuum. Het is een kostuum dat in veel varianten verkrijgbaar is en die gegarandeerd een hit is. Je kunt jouw favoriete Harley Quinn outfit eigenlijk zelf samenstellen met een coole legging of een glinsterend jasje. 

 

De accessoires van een Harley Quinn kostuum

Een Harley Quinn kostuum is natuurlijk niet compleet zonder de juiste accessoires en zonder een opvallend kapsel. Haar staarten zijn rood en blauw gekleurd en zijn zeer kenmerkend voor een Harley Quinn outfit. Ze zijn met opzet bedoeld om je aan een lief klein meisje te doen denken. Overweeg ook het toevoegen van een hamer of honkbalknuppel, twee van Harley Quinn's go-to wapens. De oorspronkelijke psychiater bril die deze superheldin droeg is al lang ingeruild voor een oogmasker. Welk voorwerp past het beste bij jou? 

 

De ideale Harley Quinn make-up

Daarnaast moeten rood en blauw gebruikt worden in de make-up. Deze twee tinten werken bijvoorbeeld goed als oogmake-up. Voor het Harley Quinn kostuum moeten je lippen een levendige rode kleur hebben. Op je wang mag je ook een zwarte moedervlek tekenen. Je kunt zelf bepalen of je Harley Quinn's cosmetica er nog goed uitziet of dat ze net aan ontsnapt is aan alle gevechten. Verder kun je nog wat tatoeages tekenen met bijvoorbeeld oogpotlood om de look af te maken. Elk onschuldig meisje kan uiteindelijk veranderen in een sterk en pittig stripfiguur door het Harley Quinn kostuum aan te trekken. 

Beste Harley Quinn kostuum aanbiedingen van Maart 2023