Vogue Elektrische Bakfiets

Benieuwd naar de beste Vogue elektrische bakfiets? Vergelijk de top 5 modellen hier en ontdek welke perfect bij jouw behoeften past!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Vogue Elektrische bakfiets Superior 3 mat zwart/zwart 468 watt
Vogue Elektrische bakfiets Superior 3 mat zwart/zwart 468 watt
Voordelen
De fiets heeft een krachtige achterwielmotor, waardoor je licht fietst. Beschikt over zeven versnellingen en heeft een digitaal LCD display. De accu is uitneembaar, zodat je hem ook handig binnen kunt opladen. De bakfiets wordt inclusief huif (ter bescherming tegen regen) geleverd, die daarop makkelijk te monteren is.
Nadelen
Enkel te gebruiken op vlakke ondergrond. In de ecostand kun je ondersteund maximaal 50 tot 70 kilometer fietsen. Diverse kopers hebben de remmen na aanschaf opnieuw laten afstellen door een fietsenmaker.
Vogue Elektrische bakfiets Superior 3 Deluxe Mat Zwart/Zwart 468 Watt
Vogue Elektrische bakfiets Superior 3 Deluxe Mat Zwart/Zwart 468 Watt
Voordelen
Deze elektrische bakfiets heeft in zijn mat zwarte uitvoering een trendy uitstraling. Inclusief huif geleverd, die makkelijk te monteren is. Kinderen kunnen makkelijk in- en uitstappen. Zeven versnellingen en krachtige achterwielmotor, waardoor je licht fietst. Voorzien van een digitaal display en bedieningspaneel op het stuur, net als kwalitatief hoogwaardige verlichting.
Nadelen
Niet geschikt voor langere afstanden, doorgaans kun je op een volle accu 50 tot 70 kilometer fietsen. Vooral te gebruiken in de stad of korte afstanden in landelijk gebied.
Tip: Beste keuze
Vogue Elektrische Bakfiets Carry 2 Mat Zwart 468 Watt
Vogue Elektrische Bakfiets Carry 2 Mat Zwart 468 Watt
Voordelen
Moderne elektrische fiets die licht trapt. Is uitgerust met een dubbele standaard, zeven versnellingen en vijf ondersteuningsstanden. het aluminium frame en het geveerde zadel zorgen voor extra comfort. De accu is uitneembaar, waardoor je deze ook binnenshuis kunt opladen. Geleverd inclusief huif, bankje, veiligheidsgordels en bagagedrager met snelbinders.
Nadelen
Met een volle accu rijd je bij volledige trapondersteuning maximaal dertig tot zestig kilometer. Dit maakt de elektrische fiets enkel geschikt voor ritten in de stad en korte afstanden in landelijk gebied.
Vogue Elektrische bakfiets Superior 2 mat zwart/bruin 468 watt
Vogue Elektrische bakfiets Superior 2 mat zwart/bruin 468 watt
Voordelen
Elektrische unisex fiets met zeven versnellingen, ideaal voor diegenen die vaak kinderen vervoeren. Het bankje van deze bakfiets biedt plaats aan twee kinderen. De bak is voorzien van veiligheidsgordels. De fiets heeft een motor in het achterwiel, wat een ideale trapondersteuning garandeert. De accu is uitneembaar, zodat je deze ook thuis kunt opladen.
Nadelen
Op een volle accu behaal je bij een optimale actieradius tussen de veertig en zeventig kilometer. Dit betekent dat de fiets alleen geschikt is voor kortere afstanden.
Vogue Elektrische bakfiets Two Wheel Carry zwart/bruin 481 Watt
Vogue Elektrische bakfiets Two Wheel Carry zwart/bruin 481 Watt
Voordelen
Een moderne elektrische bakfiets die het fietsen dankzij zijn middenmotor optimaal comfortabel maakt. De wegligging is daardoor namelijk uitstekend. Voorzien van een handig bedieningspaneel aan de linkerkant van het stuur. Het LCD display is zo eenvoudig te bedienen. De krachtige accu is uitneembaar en zo ook thuis op te laden.
Nadelen
Op een volledig opgeladen accu rijd je maximaal 30 tot 60 kilometer in de ecostand. Met trapondersteuning bereik je een maximale snelheid van 25 kilometer per uur.

Beste Vogue Elektrische BakfietsKoopgids: Welke Vogue Elektrische Bakfiets is de beste koop van mei 2024?

De naam Vogue doet je vaak al snel denken aan het magazine, maar bij Vogue fietsen focussen ze zich alleen op het produceren van elektrische fietsen van een goede prijs kwaliteitsverhouding. Dit merk richt zich vooral op het produceren van elektrische bakfietsen. Voor de dagelijkse ritjes of een mooie fietsvakantie, kan je perfect rondkomen. Er zijn veel verschillende modellen en maten van de fietsen dus voor iedereen is er wel iets te vinden! Ze worden gemaakt met sterke materialen waardoor deze lang meegaan.

De geschiedenis van Vogue fietsen

Vogue fietsen is opgericht in 2007 en zit nu dus al ruim 15 jaar in de fietsen wereld. Ze leveren e-bikes door heel Nederland, Frankrijk en Duitsland. Door een groot netwerk aan fietsen dealers zijn ze op veel plekken te verkrijgen. Sinds een paar jaar is het merk begonnen met het leveren van elektrische fietsen met het oog of comfort en budget. Ze streven naar duurzaamheid en gemak voor een fiets. Vogue fietsen zijn zo populair door hun duurzame componenten, hoge actieradius, sportief en modern design, stevige frames en veel fietservaring.

De typen fietsen

Zoals gezegd is er voor iedereen wel een fiets te krijgen bij Vogue fietsen. De bekendste bakfietsen van Vogue zijn de Troy, Carry 2, Carry 3 en Qivelo. Hieronder vind je een aantal verschillende modellen van de Vogue elektrische bakfietsen.

Troy

De Troy bakfiets is de meest betaalbare variant uit het bakfiets assortiment van Vogue. Het heeft een ruime bak voor zo’n 4 kinderen, 7 versnellingen en 9 ondersteuningsstanden. Het frame is van een sterk, roestvrij staal.

Carry 2

De Vogue Carry 2 heeft een sterke middenmotor en heeft 1 voorwiel en 1 achterwiel. Hij is fluisterstil, dus je zal geen last hebben van veel geluid. Het frame heeft een moderne look met aluminium. Daarnaast heeft het 7 naafversnellingen en automatische led verlichting. De rest van de fiets is ook gemaakt van aluminium wat het roestvrij maakt.

Carry 3

De Vogue Carry 3 heeft twee wielen voor en 1 wiel achter. De bak loopt in een V-vorm en heeft daarom veel ruimte. Er passen maar liefst 4 kinderen in en zelfs je boodschappen. Dankzij de moderne vormgeving en de krachtige middenmotor is de fiets erg populair. Het heeft 7 naafversnellingen en is, net zoals de Carry 2, gemaakt van roestvrij aluminium.

Qivelo

De Qivelo bakfiets is de meest luxe variant. Deze heeft sterkere velgen en zijn nog meer roestvast. Het heeft een BMS-systeem welke er voor zorgt dat het een efficiënte afgifte van energie geeft van de accu naar de motor. Dit zorgt ook voor een hoge actieradius. Je kunt de accu na een lange tijd ook weer opladen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Vogue Elektrische Bakfiets

Wat is het maximale laadvermogen van de Vogue elektrische bakfiets?

Het maximale laadvermogen van de Vogue elektrische bakfiets is 100 kg.

Hoe ver kan ik rijden op een volle acculading?

Met een volle acculading kan je ongeveer 40-60 kilometer rijden, afhankelijk van de omstandigheden zoals het gewicht van de lading en het terrein.

Hoe lang duurt het om de accu volledig op te laden?

Het duurt gemiddeld 4-6 uur om de accu van de Vogue elektrische bakfiets volledig op te laden.

Kan ik de Vogue elektrische bakfiets gebruiken in de regen?

Ja, de Vogue elektrische bakfiets is waterbestendig en kan veilig worden gebruikt in regenachtige omstandigheden.

Kan ik de Vogue elektrische bakfiets gebruiken zonder ondersteuning?

Ja, de Vogue elektrische bakfiets kan ook zonder elektrische ondersteuning worden gebruikt. Je kunt ervoor kiezen om de motor uit te zetten en de fiets te gebruiken als een normale bakfiets.

Top 5 Beste kopen
Logo