Vogue Elektrische Bakfiets
Bijgewerkt: Juni 2023

Vogue Elektrische Bakfiets

Vogue Elektrische Bakfiets

De naam Vogue doet je vaak al snel denken aan het magazine, maar bij Vogue fietsen focussen ze zich alleen op het produceren van elektrische fietsen van een goede prijs kwaliteitsverhouding. Dit merk richt zich vooral op het produceren van elektrische bakfietsen. Voor de dagelijkse ritjes of een mooie fietsvakantie, kan je perfect rondkomen. Er zijn veel verschillende modellen en maten van de fietsen dus voor iedereen is er wel iets te vinden! Ze worden gemaakt met sterke materialen waardoor deze lang meegaan.

 

De geschiedenis van Vogue fietsen

 

Vogue fietsen is opgericht in 2007 en zit nu dus al ruim 15 jaar in de fietsen wereld. Ze leveren e-bikes door heel Nederland, Frankrijk en Duitsland. Door een groot netwerk aan fietsen dealers zijn ze op veel plekken te verkrijgen. Sinds een paar jaar is het merk begonnen met het leveren van elektrische fietsen met het oog of comfort en budget. Ze streven naar duurzaamheid en gemak voor een fiets. Vogue fietsen zijn zo populair door hun duurzame componenten, hoge actieradius, sportief en modern design, stevige frames en veel fietservaring.

 

De typen fietsen

 

Zoals gezegd is er voor iedereen wel een fiets te krijgen bij Vogue fietsen. De bekendste bakfietsen van Vogue zijn de Troy, Carry 2, Carry 3 en Qivelo. Hieronder vind je een aantal verschillende modellen van de Vogue elektrische bakfietsen.

 

Troy

De Troy bakfiets is de meest betaalbare variant uit het bakfiets assortiment van Vogue. Het heeft een ruime bak voor zo’n 4 kinderen, 7 versnellingen en 9 ondersteuningsstanden. Het frame is van een sterk, roestvrij staal.

 

Carry 2

De Vogue Carry 2 heeft een sterke middenmotor en heeft 1 voorwiel en 1 achterwiel. Hij is fluisterstil, dus je zal geen last hebben van veel geluid. Het frame heeft een moderne look met aluminium. Daarnaast heeft het 7 naafversnellingen en automatische led verlichting. De rest van de fiets is ook gemaakt van aluminium wat het roestvrij maakt.

 

Carry 3

De Vogue Carry 3 heeft twee wielen voor en 1 wiel achter. De bak loopt in een V-vorm en heeft daarom veel ruimte. Er passen maar liefst 4 kinderen in en zelfs je boodschappen. Dankzij de moderne vormgeving en de krachtige middenmotor is de fiets erg populair. Het heeft 7 naafversnellingen en is, net zoals de Carry 2, gemaakt van roestvrij aluminium.

 

Qivelo

De Qivelo bakfiets is de meest luxe variant. Deze heeft sterkere velgen en zijn nog meer roestvast. Het heeft een BMS-systeem welke er voor zorgt dat het een efficiënte afgifte van energie geeft van de accu naar de motor. Dit zorgt ook voor een hoge actieradius. Je kunt de accu na een lange tijd ook weer opladen.

Beste Vogue Elektrische bakfiets aanbiedingen van Juni 2023