Brabantia Wasmand
Bijgewerkt: Juli 2024

Brabantia Wasmand

Brabantia Wasmand

Brabantia is een merk dat veel huishoudelijke producten verkoopt. Zo kan je ze kennen van pannen, pedaalemmers of, in dit geval, wasmanden! Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan verschillende kleuren, hoogtes, materialen en meer. Voor iedereen is er wel wat te vinden. Zo houd jij jouw vuile was stijlvol in het zicht met de wasmanden van Brabantia. Hieronder vind je wat het merk allemaal te bieden heeft!

 

De ‘normale’ wasmand

 

De ‘normale’ wasmand van Brabantia is een simpele wasmand zonder te veel poespas. Door het ronde, stijlvolle deksel houd je je was uit het zicht en hoef je je dus geen zorgen te maken wanneer je gasten over de vloer hebt. Door er een waszak van Brabantia in te doen, kan je de was fijn sorteren en kan je zo alles in de wasmachine stoppen. De wasmand is roestbestendig, heeft ventilatiegaten en een kunststof bodem. Wanneer je deze aanschaft, krijg je ook nog eens 10 jaar garantie. Geen zorgen dus als er wat kapot gaat!

 

De dubbele wasmand

 

De dubbele wasmand van Brabantia heeft een handig sorteersysteem zodat je niet eindeloos moet zoeken naar die laatste handdoek ergens onder in de wasmand! Het is stijlvol en erg ruimtebesparend, want je hoeft niet gelijk twee wasmanden aan te schaffen. Deze wasmand wordt geleverd met een katoenen, wasbare waszak met twee compartimenten en een handige sluiting van klittenband. Ook op deze wasmand krijg je 10 jaar garantie.

 

De Bo Laundry Bins

 

Van de buitenkant lijkt het op een stijlvol kastje, maar daadwerkelijk is het een moderne wasmand! Je kunt deze wasmand als mooi decoratiestuk neerzetten in jouw bad- of slaapkamer. Dankzij de strakke poten met antislip nopjes heeft de wasmand een fijne hoogte waardoor je niet te veel hoeft te bukken om de was eruit te halen, ideaal! Doordat de wasmand een stuk boven de grond staat, is het oppervlak makkelijk schoon te houden. De Bo Laundry Bins hebben een rechthoekige vorm waardoor ze mooi tegen de muur of in de hoek passen.

 

De stapelbare wasmand

 

Als je meer dan 1 wasmand wilt, maar je er eigenlijk geen plek voor hebt, heeft Brabantia ook stapelbare wasmanden. Ze zijn er in vele kleuren zodat je zo je eigen sorteersysteem en design kan bouwen. Je kunt er 3 op elkaar stapelen waardoor ze erg ruimtebesparend zijn. Ook hebben ze stevige handvaten waardoor je ze gemakkelijk kan verplaatsen. Je krijgt op deze wasmanden 2 jaar garantie.

 

De opvouwbare wasmand

 

Naast de stapelbare wasmanden, heeft Brabantia ook opvouwbare wasmanden. Hier past een volledige machinelading natte of droge kleding in. Ze zijn ideaal, want door de opbouwbare functie zijn ze erg ruimtebesparend. Daarnaast zijn ze ook nog makkelijk schoon te houden en te gebruiken voor bijvoorbeeld speelgoed of papier. Op deze wasmanden krijg je 2 jaar garantie.

Beste Brabantia Wasmand aanbiedingen van Juli 2024