Duravit Toiletpot
Bijgewerkt: Juni 2023

Duravit Toiletpot

Duravit Toiletpot

Bij het kiezen van een nieuw toilet zijn twee dingen heel belangrijk, namelijk de kwaliteit en de uitstraling. Dit is dan ook de reden dat veel mensen voor een Duravit toiletpot kiezen. Bij Duravit wordt de hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardig keramiek. Dit wordt gecombineerd met milieuvriendelijke productietechnieken en een strikte kwaliteitscontrole, wat uiteindelijk leidt tot een Duravit toiletpot van de hoogste kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat je met een Duravit toiletpot altijd van een duurzaam product geniet van je jarenlang plezier van hebt. 

 

Verschillende soorten en maten


Een toiletpot heeft veel invloed op de uitstraling van de badkamer of toiletruimte. Zo kan een modern toilet het interieur van de badkamer een echte opfrisser geven. Bij Duravit heb je de keuze uit hangende en staande toiletpotten. Deze toiletpotten zijn in veel verschillende maten en stijlen verkrijgbaar. Het meest voorkomende model is het hangtoilet. Dit type toilet bevestig je aan de wand. Je hebt hiervoor altijd een inbouwreservoir nodig. Dit komt doordat de afvoer in de muur verwerkt zit. Een groot voordeel van een hangtoilet is dat je makkelijk bij de vloer komt, bijvoorbeeld om te kunnen dweilen. Daarnaast zorgt een hangtoilet ook voor een zeer ruimtelijke uitstraling. Naast een hangtoilet kun je ook kiezen voor een staand toilet. Dit type toilet rust altijd op de grond. De afvoer voor dit toilet is dan ook in de grond verwerkt. Een staand toilet is vaak in oudere huizen terug te vinden en is een veelvoorkomende keuze bij renovaties omdat je dan geen nieuwe afvoer hoeft te plaatsen.

Een innovatieve spoeltechniek

Een Duravit toiletpot is niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens erg hygiënisch. Zo zijn veel toiletten van Duravit voorzien van een innovatieve spoeltechniek, namelijk Duravit Rimless. Dit type toiletten zijn voorzien van een open spoelrand. Hierdoor is de binnenkant van de toiletpot glad. Een groot voordeel hiervan is dat er geen kalk en vuil in de rand van de Duravit toiletpot kan blijven zitten. Hierdoor is een Duravit toiletpot altijd erg eenvoudig en snel schoon te maken. Het spoelmechanisme zorgt er daarnaast ook voor dat het water op een nieuwe manier de pot door stroomt. De krachtige en dynamische waterstroom maakt eerst een horizontale cirkel. Daarna stroomt het water verticaal in de pot weg. De gehele binnenkant van de toiletpot wordt hierdoor grondig gereinigd, waardoor het toilet extra hygiënisch is. 

Beste Duravit Toiletpot aanbiedingen van Juni 2023