Duravit Toiletpot

Op zoek naar de beste Duravit toiletpot? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke het beste bij jouw behoeften past. Kies voor kwaliteit en comfort!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Duravit D-Neo wandclosetpack 37x54x40cm wit glans
Duravit D-Neo wandclosetpack 37x54x40cm wit glans
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Een zeer compleet pakket om direct aan de slag te gaan. Heeft een softclose zitting. Gemakkelijk te onderhouden, dankzij de open spoelrand. Het toilet heeft een standaard diepte.
Nadelen
Bevestigingsmateriaal kun je los bij bestellen.
Duravit Me by starck pack wandcloset compact met softclose zitting wit
Duravit Me by starck pack wandcloset compact met softclose zitting wit
Bekijk Prijs »

Badkamerwinkel

Voordelen
Compleet met wc bril en softclose systeem. De afvoer plek is langs of in de muur. Te bedienen met het Dual Flush systeem. Heeft een mooi design. Gemaakt van sterk materiaal.
Nadelen
Je krijgt slecht twee jaar garantie op het toilet.
Tip: Beste keuze
Duravit Me by starck wandcloset verkort 48 cm rimless diepspoel wit
Duravit Me by starck wandcloset verkort 48 cm rimless diepspoel wit
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
De bevestiging van het toilet is netjes weggewerkt. Je kunt het toilet eenvoudig plaatsen. Geheel randloos, waardoor het schoonmaken gemakkelijker is. De spoel inhoud is 4.5 liter. Het toilet blijft fris ruiken, dankzij de diepspoel.
Nadelen
Heeft een beperkte keuze als het gaat om een leuke zitting.
Duravit Starck 3 wandcloset vlakspoel wit
Duravit Starck 3 wandcloset vlakspoel wit
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Je krijgt wel drie jaar garantie op het toilet. Gemakkelijk aan de muur te monteren. Voortaan kun je veel gemakkelijker dweilen. Goede prijs en kwaliteitverhouding. Geeft een mooie uitstraling.
Nadelen
Wordt geleverd exclusief reservoir.
Duravit SensoWash Starck F lite douche wc pack compleet met wandcloset diepspoel spoelrandloos 37.8x 57.5cm met closetzitting met deksel wit
Duravit SensoWash Starck F lite douche wc pack compleet met wandcloset diepspoel spoelrandloos 37.8x 57.5cm met closetzitting met deksel wit
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
De sproei positie is in te stellen. De föhn is op temperatuur in te stellen. Het toilet is handsfree te bedienen. Je kunt de temperatuur van de bril instellen. Beschikt over een ontkalkfunctie.
Nadelen
Is niet vuilafstotend.

Beste Duravit ToiletpotKoopgids: Welke Duravit Toiletpot is de beste koop van mei 2024?

Bij het kiezen van een nieuw toilet zijn twee dingen heel belangrijk, namelijk de kwaliteit en de uitstraling. Dit is dan ook de reden dat veel mensen voor een Duravit toiletpot kiezen. Bij Duravit wordt de hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardig keramiek. Dit wordt gecombineerd met milieuvriendelijke productietechnieken en een strikte kwaliteitscontrole, wat uiteindelijk leidt tot een Duravit toiletpot van de hoogste kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat je met een Duravit toiletpot altijd van een duurzaam product geniet van je jarenlang plezier van hebt.

Verschillende soorten en maten

Een toiletpot heeft veel invloed op de uitstraling van de badkamer of toiletruimte. Zo kan een modern toilet het interieur van de badkamer een echte opfrisser geven. Bij Duravit heb je de keuze uit hangende en staande toiletpotten. Deze toiletpotten zijn in veel verschillende maten en stijlen verkrijgbaar. Het meest voorkomende model is het hangtoilet. Dit type toilet bevestig je aan de wand. Je hebt hiervoor altijd een inbouwreservoir nodig. Dit komt doordat de afvoer in de muur verwerkt zit. Een groot voordeel van een hangtoilet is dat je makkelijk bij de vloer komt, bijvoorbeeld om te kunnen dweilen. Daarnaast zorgt een hangtoilet ook voor een zeer ruimtelijke uitstraling. Naast een hangtoilet kun je ook kiezen voor een staand toilet. Dit type toilet rust altijd op de grond. De afvoer voor dit toilet is dan ook in de grond verwerkt. Een staand toilet is vaak in oudere huizen terug te vinden en is een veelvoorkomende keuze bij renovaties omdat je dan geen nieuwe afvoer hoeft te plaatsen.

Een innovatieve spoeltechniek

Een Duravit toiletpot is niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens erg hygiënisch. Zo zijn veel toiletten van Duravit voorzien van een innovatieve spoeltechniek, namelijk Duravit Rimless. Dit type toiletten zijn voorzien van een open spoelrand. Hierdoor is de binnenkant van de toiletpot glad. Een groot voordeel hiervan is dat er geen kalk en vuil in de rand van de Duravit toiletpot kan blijven zitten. Hierdoor is een Duravit toiletpot altijd erg eenvoudig en snel schoon te maken. Het spoelmechanisme zorgt er daarnaast ook voor dat het water op een nieuwe manier de pot door stroomt. De krachtige en dynamische waterstroom maakt eerst een horizontale cirkel. Daarna stroomt het water verticaal in de pot weg. De gehele binnenkant van de toiletpot wordt hierdoor grondig gereinigd, waardoor het toilet extra hygiënisch is.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Duravit Toiletpot

Wat is het verschil tussen een staande toiletpot en een hangend toilet?

Een staande toiletpot staat op de vloer en heeft een zichtbare afvoerpijp, terwijl een hangend toilet aan de muur is bevestigd en de afvoerpijp in de muur is verborgen. Hangende toiletten bieden een modernere uitstraling en zijn gemakkelijker schoon te maken.

Welke soorten spoelsystemen worden er gebruikt in Duravit toiletpotten?

Duravit toiletpotten maken gebruik van diverse spoelsystemen, zoals een spoelrandloos ontwerp voor een betere hygiëne, een dual-flush systeem om water te besparen en een rimless spoelsysteem dat zorgt voor een krachtige en effectieve spoeling.

Hoe kan ik de waterdruk van mijn Duravit toiletpot aanpassen?

De waterdruk van een Duravit toiletpot kan worden aangepast door de watertoevoer naar het toilet te regelen. Dit kan worden gedaan door de watertoevoerklep aan te passen of door een drukregelaar te installeren.

Zijn Duravit toiletpotten geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen?

Ja, Duravit biedt ook toiletpotten die speciaal zijn ontworpen voor mensen met mobiliteitsproblemen. Deze toiletten hebben bijvoorbeeld een verhoogde zithoogte, stevige handgrepen en een comfortabele vormgeving voor gemakkelijker gebruik.

Hoe kan ik mijn Duravit toiletpot het beste schoonmaken?

Om een Duravit toiletpot schoon te maken, raden we aan om een mild reinigingsmiddel te gebruiken en een zachte borstel of spons. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen of harde borstels, omdat deze het oppervlak van de toiletpot kunnen beschadigen.

Top 5 Beste kopen
Logo