Draadloze Deurbel

Op zoek naar een draadloze deurbel? Vergelijk functies, bereik en design om de ideale match voor jouw entree te vinden.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Ring Video Deurbel 3
Ring Video Deurbel 3
Voordelen
Melding op smartphone wanneer iemand aanbelt. Uitstekende beeldkwaliteit. Mooi design. Werkt op batterijen of stroomnet. Meerdere gebruikers mogelijk. Ondersteuning helpdesk uitstekend.
Nadelen
De installatie is wat ingewikkelder dan bij andere draadloze deurbellen.
Google Nest Hello Videodeurbel
Google Nest Hello Videodeurbel
Voordelen
24/7 beeld en geluid, wie er voor de deur staat. Integratie met Google Nest. Inclusief gezichtsherkenning. Scherp HD-beeld. Gebruikt bestaande bedrading. Veel instelmogelijkheden.
Nadelen
Om van alle mogelijkheden en functionaliteiten gebruik te kunnen maken heb je een abonnement nodig van 50 euro per jaar.
Tip: Beste keuze
Ring Video Doorbell Pro
Ring Video Doorbell Pro
Voordelen
Inclusief installatie monteur. Werkt op zowel 16 als 24 volt bedrading. Full HD camera met 160 graden beeld. Bewegingsdetectie zelf instellen. Inclusief 4 kleuren frontjes.
Nadelen
Sterk Wifi signaal nodig om de deurbel altijd te laten werken.
Honeywell DC313NHGP2
Honeywell DC313NHGP2
Voordelen
Scherp geprijsde deurbel. Draagbare ontvanger makkelijk verplaatsbaar. Bereik van 150 meter. Zeer eenvoudig te installeren. Geïntegreerde led-verlichting.
Nadelen
Deze deurbel heeft geen camera om te zien wie er exact voor de deur staat.
Grundig Draadloze Deurbel
Grundig Draadloze Deurbel
Voordelen
Deurbel met 2 ontvangers. In stop contact steken en het werkt. Volume aan te passen. Inclusief lichtsignaal. Met bijbehorende plakstrip. Lange levensduur batterij.
Nadelen
Instellingen worden niet onthouden als de ontvanger uit het stopcontact wordt gehaald.

Beste draadloze deurbelKoopgids: Welke draadloze deurbel is de beste koop van april 2024?

Een draadloze deurbel is een deurbel die draadloos is aangesloten op meerdere ontvangers in de woning. Zo weet je zeker dat je overal in huis de deurbel kunt horen. Deze ontvangers kunnen naast het laten horen van een melodietje ook oplichten. Dit is ideaal voor slechthorenden of mensen die vaak luide muziek aan hebben of het volume van de televisie hard hebben staan. Draadloze deurbellen komen vaak met vele melodieën, zodat er altijd wel iets leuks voor je bij zit. In dit artikel lees je alles over de verschillende eigenschappen en soorten draadloze deurbellen.

Wat is een draadloze deurbel?

Een draadloze deurbel werkt niet zoals een gewone deurbel. Een gewone deurbel hoor je namelijk alleen als je dicht genoeg bij de deur zit. Meestal kun je deze deurbel niet horen wanneer je boven bent of in de achtertuin zit. Een draadloze deurbel wordt draadloos aangesloten op bepaalde speakers in alle ruimtes van het huis. Zo kun je de deurbel overal horen, waar je ook bent. Je kunt zelf een leuke melodie uitkiezen en je kunt deze melodie zelfs veranderen wanneer je flauw bent van de huidige. Ook kunnen de ontvangers licht geven wanneer er wordt aangebeld.

Waar moet ik op letten als ik een draadloze deurbel wil aanschaffen?

Bij het aanschaffen van de deurbel moet je goed letten op het bereik. De meeste draadloze deurbellen hebben een bereik tot 300 meter, wat meer dan genoeg moet zijn voor vrijwel alle woningen. Voor de meeste woningen is een kleiner bereik ook al meer dan genoeg. Verder is het leuk om te letten op de melodieën. Sommige deurbellen hebben leukere melodietjes dan andere. Ook kun je letten op eventuele overige eigenschappen van een deurbel, zoals of er een camera aanwezig is.

Kan ik een draadloze deurbel zelf installeren?

Het is heel gemakkelijk om zelf een draadloze deurbel te installeren. De ontvangers kunnen namelijk gewoon overal in de woning geplaatst worden. Je hoeft ze alleen maar in het stopcontact te plaatsen of aan de muur of deur te bevestigen met een plakstrip. Meestal krijg je één deurbel en twee ontvangers, maar het is ook mogelijk om meerdere ontvangers te kopen. Zo kun je ze écht overal in de woning plaatsen.

Wat zijn populaire merken en types draadloze deurbellen in 2024?

Populaire merken van draadloze deurbellen zijn bijvoorbeeld Tecknet en Ring. Ook Transnect, Eken en Bell4U leveren goede en bijzondere draadloze deurbellen. De prijzen van de draadloze deurbel kunnen erg verschillen. Meestal verschillen de prijzen tussen de 30 en de 100 euro, afhankelijk van de luxe en de kwaliteit. Sommige draadloze deurbellen beschikken ook over een camera. Zo kun je altijd zien wie er voor je deur staat.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een draadloze deurbel

Wat is het bereik van een gemiddelde draadloze deurbel?

De meeste draadloze deurbellen hebben een bereik van 50 tot 300 meter in open ruimte.

Werkt een draadloze deurbel op batterijen of is er een stroomaansluiting nodig?

Veel draadloze deurbellen werken op batterijen, maar er zijn ook modellen die je kunt aansluiten op het lichtnet.

Kan ik verschillende melodieën instellen voor mijn draadloze deurbel?

Ja, de meeste moderne draadloze deurbellen bieden meerdere melodie-opties.

Is het mogelijk om de volume van de deurbel aan te passen?

Bij de meeste modellen kun je het volume naar wens aanpassen.

Zijn draadloze deurbellen bestand tegen weersinvloeden zoals regen en kou?

De meeste draadloze deurbellen zijn ontworpen om weersbestendig te zijn, maar het is altijd goed om de specificaties te controleren.

Top 5 Beste kopen
Logo