Decomode Laminaat

Overweeg je een nieuwe vloer met Decomode laminaat? We hebben de top 5 beste Decomode laminaatvloeren beoordeeld. Maak de beste keuze voor jouw woning!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Decomode Laminaat Original Nantes
Decomode Laminaat Original Nantes
Voordelen
Geschikt voor woon en slaapkamer. Zichtbare houtstructuur. 15 jaar garantie. De dikte van het laminaat is 7 millimeter. Eenvoudige installatie en krasbestendig.
Nadelen
Geen v-groef. Geschikt voor licht gebruik, klasse 31.
Waar te koop?
Decomode Laminaat Emotion Mainz
Decomode Laminaat Emotion Mainz
Voordelen
Licht en zon bestendig. Eenvoudig te leggen. Kan goed tegen krassen. Dubbelzijdige v-groef. Natuurlijke eiken uitstraling.
Nadelen
Glad, geen antislip.
Waar te koop?
Tip: Beste keuze
Decomode Laminaat Pure Leicester
Decomode Laminaat Pure Leicester
Voordelen
Gemakkelijk te reinigen. Eenvoudig te plaatsen. Synchroon oppervlak. 8 millimeter dikke planken. Voor normaal gebruik. 4-zijdige v-groef.
Nadelen
Niet waterbestendig.
Waar te koop?
Decomode Laminaat Original New Castle
Decomode Laminaat Original New Castle
Voordelen
Kan goed tegen licht en zon. Gemakkelijk te leggen. Geschikt voor vloerverwarming. Mooie warme uitstraling. Maar liefst 15 jaar garantie.
Nadelen
Niet geschikt voor zwaar gebruik, het laminaat beschikt over klasse 31.
Waar te koop?
Decomode Laminaat King Size Faro
Decomode Laminaat King Size Faro
Voordelen
Extra breed voor een groot effect. Door de klikverbinding gemakkelijk te leggen. Tweezijdige v-groef. Lang garantie termijn van 20 jaar. Kras, licht en zonbestendig.
Nadelen
Geschikt voor normaal gebruik, klasse 32.
Waar te koop?

Beste Decomode LaminaatKoopgids: Welke Decomode Laminaat is de beste koop van juni 2024?

Wie een nieuwe woonruimte betrekt, moet misschien overwegen om nieuw laminaat te kopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Decomode laminaat. Decomode laminaat is een merk dat bij Praxis verkrijgbaar is en veel opties te bieden heeft. Je kunt met Decomode laminaat de vloeren van je hele huis leggen, of de vloer voor je studentenkamer. Van budget tot voorzien van alle mogelijkheden kun je kiezen bij Decomode laminaat. En een voordeel bij Praxis is dat je kleurstalen voor je laminaat kunt ophalen.

Budget opties

Je kunt bijvoorbeeld voor minder dan 15 euro per vierkante meter al verschillende varianten van Decomode laminaat vinden. Er zijn acht opties die normaal gesproken € 13 per vierkante meter kosten en in een aanbiedingsweek dus nog minder. Dit zijn de Original Decomode laminaat opties. De latten van deze varianten van laminaat zijn 7 millimeter. Dit laminaat is bestand tegen krassen, licht en de zon. Dit is dus degelijk laminaat dat niet verkleurt in de zon of door verlichting. Behalve de Original Marrakech, hebben ze houtachtige kleuren. De Marrakech heeft gekleurde latten.

Vloerverwarming en -verkoeling

De meeste Decomode laminaat vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Enkel de Tile Glasgow en Tile Dundee zijn hiervoor niet geschikt. Dit laminaat heeft planken van 8 millimeter dikte en beide kosten een kleine twintig euro per vierkante meter zonder aanbiedingen. Een klein aantal opties Decomode laminaat is ook geschikt voor vloerverkoeling. Het gaat om de serie Aqua. Dit laminaat is er in een houtkleur of in donkergrijs. De donkergrijze is de Aqua Santorini. De Aqua Sicilië is meer grijsbruin van kleur. De vloeren van de Aqua serie zijn ook bestand tegen water.

Tegels en betonlook laminaat

De rest van het Decomode laminaat is dus niet bestand tegen water. Een paar laminaatvloeren werken niet met planken, maar met tegels. Die zijn dus meer vierkant dan rechthoekig. Het gaat om de Aqua Sicilië, Aqua Santorini, Tile Glasgow en King Size Monza. Deze zijn ook allemaal grijs of betonlook van kleur. Dat geldt ook voor de Tile Dundee en King Size Edinburgh Decomode laminaat. De meeste vloeren zijn daarentegen meer bruin en hebben dus een houtlook. Er zijn ook een aantal witachtige opties: Original Reykjavik, Emotion Innsbruck, Large Basel en King Size Monza.

Visgraat

Een absolute woontrend van het moment is de visgraat vloer. Deze vind je ook in laminaat, en dus ook bij Decomode laminaat. Hier is slechts één optie voor, dus als je de visgraat wil, dan hoef je verder nergens over na te denken. Het gaat om de King Size Pisa. Deze is 8 millimeter dik en kost € 25 per vierkante meter.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Decomode Laminaat

Wat is het verschil tussen Decomode laminaat en andere merken?

Decomode biedt een reeks stijlen en afwerkingen die uniek kunnen zijn voor het merk. De kwaliteit, duurzaamheid en prijspunt kunnen variëren in vergelijking met andere merken. Het is altijd goed om reviews te lezen en samples te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Hoe moet ik Decomode laminaat onderhouden?

Over het algemeen is laminaat gemakkelijk te onderhouden. Veeg of stofzuig regelmatig om vuil en gruis te verwijderen, en reinig het met een licht vochtige doek of mop. Vermijd overmatig water of stoomreiniging, omdat dit het laminaat kan beschadigen.

Is Decomode laminaat bestand tegen krassen en deuken?

Hoewel laminaat over het algemeen duurzaam en krasbestendig is, hangt de weerstand tegen krassen en deuken af van de kwaliteit en de gebruikte afwerkingstechnologie. Het is altijd goed om voorzichtig te zijn met zware meubels en scherpe voorwerpen.

Kan ik Decomode laminaat in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen?

Niet alle laminaatsoorten zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Tenzij het laminaat specifiek als waterbestendig of geschikt voor badkamers wordt aangeduid, is het meestal beter om het niet in vochtige ruimtes te gebruiken.

Hoe lang gaat Decomode laminaat mee?

De levensduur van laminaat hangt af van de kwaliteit, het onderhoud en de mate van gebruik. Met goed onderhoud kan laminaat vele jaren meegaan. Raadpleeg altijd de garantie en de specificaties van het product om een beter idee te krijgen van de verwachte levensduur.

Top 5 Beste kopen
Logo