Decomode Laminaat
Bijgewerkt: Juni 2023

Decomode Laminaat

Decomode Laminaat

Wie een nieuwe woonruimte betrekt, moet misschien overwegen om nieuw laminaat te kopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Decomode laminaat. Decomode laminaat is een merk dat bij Praxis verkrijgbaar is en veel opties te bieden heeft. Je kunt met Decomode laminaat de vloeren van je hele huis leggen, of de vloer voor je studentenkamer. Van budget tot voorzien van alle mogelijkheden kun je kiezen bij Decomode laminaat. En een voordeel bij Praxis is dat je kleurstalen voor je laminaat kunt ophalen.

 

Budget opties

Je kunt bijvoorbeeld voor minder dan 15 euro per vierkante meter al verschillende varianten van Decomode laminaat vinden. Er zijn acht opties die normaal gesproken € 13 per vierkante meter kosten en in een aanbiedingsweek dus nog minder. Dit zijn de Original Decomode laminaat opties. De latten van deze varianten van laminaat zijn 7 millimeter. Dit laminaat is bestand tegen krassen, licht en de zon. Dit is dus degelijk laminaat dat niet verkleurt in de zon of door verlichting. Behalve de Original Marrakech, hebben ze houtachtige kleuren. De Marrakech heeft gekleurde latten. 

 

Vloerverwarming en -verkoeling

De meeste Decomode laminaat vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Enkel de Tile Glasgow en Tile Dundee zijn hiervoor niet geschikt. Dit laminaat heeft planken van 8 millimeter dikte en beide kosten een kleine twintig euro per vierkante meter zonder aanbiedingen. Een klein aantal opties Decomode laminaat is ook geschikt voor vloerverkoeling. Het gaat om de serie Aqua. Dit laminaat is er in een houtkleur of in donkergrijs. De donkergrijze is de Aqua Santorini. De Aqua Sicilië is meer grijsbruin van kleur. De vloeren van de Aqua serie zijn ook bestand tegen water. 

 

Tegels en betonlook laminaat

De rest van het Decomode laminaat is dus niet bestand tegen water. Een paar laminaatvloeren werken niet met planken, maar met tegels. Die zijn dus meer vierkant dan rechthoekig. Het gaat om de Aqua Sicilië, Aqua Santorini, Tile Glasgow en King Size Monza. Deze zijn ook allemaal grijs of betonlook van kleur. Dat geldt ook voor de Tile Dundee en King Size Edinburgh Decomode laminaat. De meeste vloeren zijn daarentegen meer bruin en hebben dus een houtlook. Er zijn ook een aantal witachtige opties: Original Reykjavik, Emotion Innsbruck, Large Basel en King Size Monza. 

 

Visgraat

Een absolute woontrend van het moment is de visgraat vloer. Deze vind je ook in laminaat, en dus ook bij Decomode laminaat. Hier is slechts één optie voor, dus als je de visgraat wil, dan hoef je verder nergens over na te denken. Het gaat om de King Size Pisa. Deze is 8 millimeter dik en kost € 25 per vierkante meter. 

Beste Decomode Laminaat aanbiedingen van Juni 2023