Adema Badkamerspiegel

Op zoek naar de perfecte spiegel voor je Adema badkamer? We hebben de top 5 beste Adema badkamerspiegels beoordeeld. Vind jouw ideale spiegel!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Adema Circle badkamerspiegel rond diameter 100cm met LED
Adema Circle badkamerspiegel rond diameter 100cm met LED
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Touch bediening. Montage frame via de achterkant. Anticondensfunctie, spiegelverwarming. 35 millimeter dikke spiegel. Stroomvoorziening via contact punt. Luxe uitstraling.
Nadelen
Deze Adema badkamerspiegel heeft twee jaar garantie.
Adema Squared badkamerspiegel 120x70cm met boven verlichting LED
Adema Squared badkamerspiegel 120x70cm met boven verlichting LED
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Unieke uitstraling. Sfeervolle verlichting. Geschikt voor alle vochtige ruimtes. Beschikt over spiegelverwarming. Antikalk behandeling.
Nadelen
Deze Adema badkamerspiegel is iets duurder dan de gemiddelde badkamerspiegel.
Tip: Beste keuze
Adema Bella 2 deurs spiegelkast met spiegel aan de binnenzijde
Adema Bella 2 deurs spiegelkast met spiegel aan de binnenzijde
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Soft close functie. Deurtjes zijn greep loos. Gemaakt van MDF. Strak en tijdloos design. Plankjes om meer te kunnen opbergen. Nadelen: Verlichting is niet inbegrepen.
Nadelen
Het ophangen van deze spiegelkast is wat ingewikkelder dan een reguliere Adema badkamerspiegel.
Adema Squared badkamerspiegel 100x70cm met indirecte LED
Adema Squared badkamerspiegel 100x70cm met indirecte LED
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Sfeervolle ledverlichting met ambi light effect. Touch aan de voorzijde. Verwarmde spiegel tegen condens. Zeer geschikt voor diverse vochtige ruimtes. Direct via een contactpunt aan te sluiten.
Nadelen
Deze spiegelkast is regelmatig uitverkocht bij diverse webwinkels.
Adema Looks Spiegelkast
Adema Looks Spiegelkast
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Universele handleiding. Gemaakt van MDF. Goede kwaliteit. Mooie moderne uitstraling. In houtkleurige kleur.
Nadelen
Geen verlichting in begrepen. Planchet niet inbegrepen.

Beste Adema BadkamerspiegelKoopgids: Welke Adema Badkamerspiegel is de beste koop van juni 2024?

Adema is een grote naam als het aankomt op badkamers. Ze hebben volledige badkamerseries, maar je kunt ook los producten van Adema kopen. Kies bijvoorbeeld voor een Adema badkamerspiegel – of je nu wel of geen badkamer van Adema hebt. Je kunt voor een Adema badkamerspiegel online terecht bij sanitairwinkel.nl, maar je vindt ze ook bij de bouwmarkt en andere webshops. Zelfs Bol.com verkoopt een Adema badkamerspiegel. Er zijn een aantal dingen die je kunt overwegen als je kiest voor een Adema badkamerspiegel. Bijvoorbeeld het formaat en het materiaal, maar ook verlichting en verwarming.

Met verlichting

Een Adema badkamerspiegel met verlichting kan heel handig zijn. Je ziet goed hoe je gezicht er aan toe is door de verlichting. Dit gaat niet alleen om hoe het met je huid is, maar helpt ook bij het scheren of het opmaken. Ook het epileren van je wenkbrauwen doe je het liefst met goede verlichting. Daarom is een badkamerspiegel met verlichting dus praktisch, want het scheelt een extra lamp. Bijna de helft van het assortiment van Adema heeft verlichting. Prijzen liggen tussen de € 150 en € 475 voor een Adema badkamerspiegel met verlichting.

Met verwarming

Alle badkamerspiegels van Adema met verwarming hebben ook verlichting. Voor € 150 heb je een Adema badkamerspiegel met verlichting en verwarming. De duurste spiegel met verwarming kost bijna 1200 euro. De spiegels zijn er zowel in ronde als in vierkante of rechthoekige varianten. Het voordeel van een spiegel met verwarming is dat deze niet beslaat tijdens het douchen. Je stapt dus uit bad of uit de douche en je kunt gewoon in de spiegel kijken. Daarom kies je voor een Adema badkamerspiegel met verwarming.

Formaat

De spiegels van Adema zijn er dus in ronde en in hoekige varianten, maar ook in verschillende formaten. De grootste spiegels zijn die van 120 centimeter breed, waaronder ook ronde spiegels. De rechthoekige spiegels met deze breedte hebben een lengte van 70 centimeter. Ze kosten tussen de € 200 en € 350. Ga je liever voor klein? Dan zijn er ronde spiegels met een diameter van 60 centimeter en hoekige spiegels van 60 bij 70 centimeter. De 70 centimeter is hierbij de lengte. De prijzen liggen dan tussen de € 140 en € 250.

Materiaal

Meestal is een Adema badkamerspiegel van chroom of RVS. Je kunt ook kiezen voor zilver of grijs. De optie hout doelt niet op de spiegel zelf, maar het materiaal van de spiegelkast voor je badkamer.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Adema Badkamerspiegel

Hoe maak ik een badkamerspiegel het beste schoon?

Gebruik een mengsel van gelijke delen water en azijn of een speciale glasreiniger. Spuit op een zachte doek of direct op de spiegel en veeg schoon. Vermijd schurende reinigingsmiddelen die de spiegel kunnen beschadigen.

Kan ik een badkamerspiegel in een vochtige omgeving plaatsen?

Ja, de meeste badkamerspiegels zijn ontworpen om in vochtige omstandigheden te functioneren. Sommige hebben zelfs anti-condensfuncties.

Hoe monteer ik de spiegel aan de muur?

Veel spiegels worden geleverd met montagemateriaal en instructies. Zorg ervoor dat je de juiste bevestigingspunten op de muur gebruikt, vooral voor zwaardere spiegels. Bij twijfel is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen.

Hebben alle badkamerspiegels verlichting?

Nee, niet alle badkamerspiegels hebben ingebouwde verlichting. Maar veel moderne badkamerspiegels hebben wel geïntegreerde LED-verlichting voor betere zichtbaarheid en esthetiek.

Wat is de levensduur van een badkamerspiegel?

Met goed onderhoud kan een kwalitatieve badkamerspiegel vele jaren meegaan. Factoren zoals kwaliteit van het glas, framing en blootstelling aan overmatig vocht kunnen echter de levensduur beïnvloeden.

Top 5 Beste kopen
Logo