Adema Badkamerspiegel
Bijgewerkt: Juni 2023

Adema Badkamerspiegel

Adema Badkamerspiegel

Adema is een grote naam als het aankomt op badkamers. Ze hebben volledige badkamerseries, maar je kunt ook los producten van Adema kopen. Kies bijvoorbeeld voor een Adema badkamerspiegel – of je nu wel of geen badkamer van Adema hebt. Je kunt voor een Adema badkamerspiegel online terecht bij sanitairwinkel.nl, maar je vindt ze ook bij de bouwmarkt en andere webshops. Zelfs Bol.com verkoopt een Adema badkamerspiegel. Er zijn een aantal dingen die je kunt overwegen als je kiest voor een Adema badkamerspiegel. Bijvoorbeeld het formaat en het materiaal, maar ook verlichting en verwarming. 

 

Met verlichting

Een Adema badkamerspiegel met verlichting kan heel handig zijn. Je ziet goed hoe je gezicht er aan toe is door de verlichting. Dit gaat niet alleen om hoe het met je huid is, maar helpt ook bij het scheren of het opmaken. Ook het epileren van je wenkbrauwen doe je het liefst met goede verlichting. Daarom is een badkamerspiegel met verlichting dus praktisch, want het scheelt een extra lamp. Bijna de helft van het assortiment van Adema heeft verlichting. Prijzen liggen tussen de € 150 en € 475 voor een Adema badkamerspiegel met verlichting. 

 

Met verwarming

Alle badkamerspiegels van Adema met verwarming hebben ook verlichting. Voor € 150 heb je een Adema badkamerspiegel met verlichting en verwarming. De duurste spiegel met verwarming kost bijna 1200 euro. De spiegels zijn er zowel in ronde als in vierkante of rechthoekige varianten. Het voordeel van een spiegel met verwarming is dat deze niet beslaat tijdens het douchen. Je stapt dus uit bad of uit de douche en je kunt gewoon in de spiegel kijken. Daarom kies je voor een Adema badkamerspiegel met verwarming. 

 

Formaat

De spiegels van Adema zijn er dus in ronde en in hoekige varianten, maar ook in verschillende formaten. De grootste spiegels zijn die van 120 centimeter breed, waaronder ook ronde spiegels. De rechthoekige spiegels met deze breedte hebben een lengte van 70 centimeter. Ze kosten tussen de € 200 en € 350. Ga je liever voor klein? Dan zijn er ronde spiegels met een diameter van 60 centimeter en hoekige spiegels van 60 bij 70 centimeter. De 70 centimeter is hierbij de lengte. De prijzen liggen dan tussen de € 140 en € 250. 

 

Materiaal

Meestal is een Adema badkamerspiegel van chroom of RVS. Je kunt ook kiezen voor zilver of grijs. De optie hout doelt niet op de spiegel zelf, maar het materiaal van de spiegelkast voor je badkamer. 

Beste Adema Badkamerspiegel aanbiedingen van Juni 2023