Camping Wasmachine
Bijgewerkt: Maart 2023

Camping Wasmachine

Camping Wasmachine

Er zijn verschillende redenen wanneer een klassieke wasmachine geen optie is. Zo heb je daar misschien niet voldoende ruimte voor, omdat je bijvoorbeeld in een studentenhuis woont, of je bent op vakantie met de tent, camper of caravan. Veel camping hebben een washok waar je de was kunt doen, maar vaak kost dit je erg veel uitstapjes en daarnaast ook erg veel geld. Een camping wasmachine is dan een betere keuze. Een camping wasmachine is ideaal voor iedereen die niet veel ruimte heeft of op de camping zelf de was wil kunnen doen.

 

Wat is een camping wasmachine?

Als je voor een langere tijd op de camping staat, kan een camping wasmachine erg handig zijn. Vaak heb je in een camper of caravan geen ruimte om een grote wasmachine neer te zetten. De oplossing is dan een compacte wasmachine voor op de camping. Een camping wasmachine is eigenlijk een kleine wasmachine waar je ongeveer 2 tot 5 kg wasgoed in kunt wassen. Over het algemeen verbruikt een camping wasmachine erg weinig stroom en water en kun je er snel je was mee draaien.

 

Een camping wasmachine is altijd vrijstaand. Hierdoor kun je de wasmachine eenvoudig overal op aansluiten. Voor een camping wasmachine heb je geen vaste wateraansluiting nodig. Je hoeft enkele de wasmachine met voldoende water te vullen en je kunt deze al gebruiken. Een camping wasmachine is geschikt voor licht wasgoed, zoals shirts, broeken, jurken en veel zomerkleding. Een dekbed of winterjas kan niet met een camping wasmachine gewassen worden aangezien dit te zwaar is.

 

De voordelen van een eigen camping wasmachine

Als je op de camping staat is het handig dat je zelf de was kunt doen. Zeker wanneer je voor een langere tijd op de camping staat of wanneer je met het gezin op vakantie bent. Niet iedere camping is standaard met een washok uitgerust en als een camping dat wel is, kun je de wasmachine vaak maar voor een aantal keer gebruiken. Het is dan handiger om een eigen wasmachine bij je te hebben. Doordat een camping wasmachine zo compact is, neemt de wasmachine niet veel ruimte in en neem je hem gemakkelijk met je mee. Dit compacte formaat maakt een camping wasmachine ook erg handig voor mensen die in een studio of studentenkamer wonen waar geen wasmachine aanwezig is. Je hoeft dan niet te slepen met een grote, zware wasmachine en kunt nog steeds zelf je eigen was doen. 

Beste Camping Wasmachine aanbiedingen van Maart 2023