Wimperserum

Op zoek naar de beste wimperserum? Lees hier onze top 5 vergelijking van de meest effectieve wimperserums voor langere en vollere wimpers.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Nanolash Wimperserum
Nanolash Wimperserum
Voordelen
Voorzien van voedende stoffen die top diep in de wimpers doortrekken. De wimpers worden 50% langer binnen 30 dagen. De formule is veilig en huidvriendelijk. Het wimperserum is door oogartsen getest.
Nadelen
Het ooglid kan licht verkleuren als je het te veel op het ooglid aanbrengt.
Iconsign Professionele Wimperlifting Set - Lash Lift - Lash Kit – Wimperserum
Iconsign Professionele Wimperlifting Set - Lash Lift - Lash Kit – Wimperserum
Voordelen
Je hoeft geen dure afspraak meer te maken. Voorzien van een uitgebreide handleiding. Er is geen verwarming nodig om de wimpers te verzorgen. Werkt snel, effectief en hygiënisch. Je kunt nog snel fouten herstellen zolang de wimperlijm niet volledig droog is.
Nadelen
De lift pads blijven niet altijd even goed zitten.
Tip: Beste keuze
Iconsign Upgraded Wimper Lifting Set - Uitgebreide Versie - Lash Lift Set – 25-delig
Iconsign Upgraded Wimper Lifting Set - Uitgebreide Versie - Lash Lift Set – 25-delig
Voordelen
Zorgt voor prachtig gekrulde wimpers zonder mascara. Is een uitgebreide set waar alle onderdelen in zitten. Voorzien van een duidelijke handleiding. Je kunt er gewoon mee blijven douchen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de wimpers de krul verliezen.
Nadelen
Het kan moeilijk zijn om bij jezelf te doen.
Revitalash Advanced Eyelash Conditioner - Wimperserum - 2 ml
Revitalash Advanced Eyelash Conditioner - Wimperserum - 2 ml
Voordelen
Verbetering van de wimpers binnen slechts 12 weken. Voorzien krachtige botanische stoffen en polypeptiden voor volle wimpers. Gaat ongeveer 3 maanden mee bij juist gebruik. Zorgt voor lange en gekrulde wimpers.
Nadelen
Wordt niet aangeraden voor mensen met gevoelige ogen.
Aphro Celina Eyelash - Wimperserum - 3 ml
Aphro Celina Eyelash - Wimperserum - 3 ml
Voordelen
Kan zowel op de wimpers als wenkbrauwen gebruikt worden. De verpakking kan 3 maanden gebruikt worden. Zorgt voor een natuurlijke groei van de wimpers. De haartjes worden voller en langer en zullen ook een meer donkere kleur krijgen.
Nadelen
De huid rondom de ogen kan ook licht verkleuren.

Beste WimperserumKoopgids: Welke Wimperserum is de beste koop van juni 2024?

Wat is wimperserum?

Met wimperserum geef jij jouw wimpers als het ware een boost. Het is een serum dat is voorzien van verschillende verzorgende ingrediënten. Bij ieder wimperserum zijn deze ingrediënten anders. De ingrediënten in een wimperserum zorgen ervoor dat de wimpers langer en sterker worden. Een wimperserum zorgt er daarnaast ook voor dat de wimpercyclus verlengd wordt, waardoor de wimperhaartjes minder snel uitvallen. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer wimpers krijgt, waardoor je wimpers ook gelijk voller worden.

De voordelen van wimperserum

Aan wimperserum zitten verschillende voordelen verbonden. Voornamelijk als je korte wimpers hebt of wimpers hebt die snel uitvallen is wimperserum een fijn product om te gebruiken. Daarnaast kunnen je wimpers ook beschadigd zijn doordat je vaak nepwimpers draagt of wimperextensions hebt laten plaatsen. Met wimperserum verzorg je jouw wimpers en geef je ze wat extra voeding dankzij de verzorgende ingrediënten. De wimpers blijven hierdoor in betere conditie, waardoor ze langer zullen groeien, minder snel uit zullen vallen en geen beschadigingen meer hebben.

Het aanbrengen van wimperserum

Om echt resultaten te zien, dien je wimperserum voor een aantal weken op je wimperrand aan te zetten. Voordat je het wimperserum aanbrengt, is het belangrijk dat je de wimpers reinigt en alle make-upresten verwijderd. Vervolgens breng je een dun laagje wimperserum aan op de rand van je wimpers, net zoals je een eyeliner aan zou brengen. Je doet dit op alleen de bovenste wimperrand of ook op de onderste wimperrand. Je gebruikt het wimperserum iedere avond en iedere ochtend voor een aantal weken. Als je het serum in de ochtend aanbrengt moet je even wachten totdat het serum in de wimperrand getrokken is voordat je verder gaat met het aanbrengen van je make-up. In de avond kun je gewoon gelijk naar bed gaan en met het wimperserum op je wimperrand gaan slapen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Wimperserum

Wat is wimperserum en hoe werkt het?

Wimperserum is een product dat speciaal is ontwikkeld om de groei en conditie van de wimpers te verbeteren. Het bevat ingrediënten die de wimperfollikels voeden en stimuleren, waardoor de wimpers langer, voller en sterker worden.

Hoe gebruik je wimperserum?

Wimperserum moet meestal dagelijks worden aangebracht op de wimperlijn, net zoals je een eyeliner aanbrengt. Volg de instructies op de verpakking voor het beste resultaat. Het is belangrijk om het serum regelmatig en consequent te gebruiken om de gewenste resultaten te behalen.

Wanneer zie ik resultaten na het gebruik van wimperserum?

De tijd waarin je resultaten kunt verwachten, varieert per persoon. Sommige mensen zien al na enkele weken verbeteringen, terwijl het bij anderen iets langer kan duren. Gemiddeld duurt het ongeveer 4 tot 8 weken voordat je duidelijke veranderingen in de lengte en volheid van je wimpers ziet.

Is wimperserum veilig om te gebruiken?

Over het algemeen zijn wimperserums veilig om te gebruiken, maar het is altijd verstandig om de ingrediëntenlijst te controleren op eventuele allergenen. Voorkom dat het serum in je ogen komt, omdat dit irritatie kan veroorzaken. Als je gevoelige ogen hebt of oogproblemen hebt, is het verstandig om eerst een arts te raadplegen voordat je wimperserum gebruikt.

Wat gebeurt er als ik stop met het gebruik van wimperserum?

Wanneer je stopt met het gebruik van wimperserum, zullen je wimpers na verloop van tijd weer teruggaan naar hun oorspronkelijke staat. Dit komt doordat het serum de groei en conditie van de wimpers stimuleert, maar de effecten zijn niet permanent. Om de resultaten te behouden, is regelmatig gebruik van het wimperserum nodig.

Top 5 Beste kopen
Logo