Wimperserum
Bijgewerkt: Maart 2023

Wimperserum

Wimperserum

Wil jij graag genieten van mooie lange en volle wimpers, zonder dat je valse wimpers aan hoeft te brengen of wimperextensions hoeft te plaatsen? Dan kun je voor wimperserum kiezen. Wimperserums zijn voornamelijk de afgelopen jaren erg in populariteit gestegen en hebben veel positieve recensies gekregen. Met een goed wimperserum zorg je ervoor dat je jouw wimpers van de juiste verzorging voorziet, waardoor ze langer, voller en dikker worden. Je hoeft hierdoor niet meer aan de slag met mascara of nepwimpers om toch van een mooie oogopslag te kunnen genieten. Maar wat is wimperserum nu eigenlijk precies en wat zijn de voordelen?

 

Wat is wimperserum?

Met wimperserum geef jij jouw wimpers als het ware een boost. Het is een serum dat is voorzien van verschillende verzorgende ingrediënten. Bij ieder wimperserum zijn deze ingrediënten anders. De ingrediënten in een wimperserum zorgen ervoor dat de wimpers langer en sterker worden. Een wimperserum zorgt er daarnaast ook voor dat de wimpercyclus verlengd wordt, waardoor de wimperhaartjes minder snel uitvallen. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer wimpers krijgt, waardoor je wimpers ook gelijk voller worden.

 

De voordelen van wimperserum

Aan wimperserum zitten verschillende voordelen verbonden. Voornamelijk als je korte wimpers hebt of wimpers hebt die snel uitvallen is wimperserum een fijn product om te gebruiken. Daarnaast kunnen je wimpers ook beschadigd zijn doordat je vaak nepwimpers draagt of wimperextensions hebt laten plaatsen. Met wimperserum verzorg je jouw wimpers en geef je ze wat extra voeding dankzij de verzorgende ingrediënten. De wimpers blijven hierdoor in betere conditie, waardoor ze langer zullen groeien, minder snel uit zullen vallen en geen beschadigingen meer hebben.

 

Het aanbrengen van wimperserum

Om echt resultaten te zien, dien je wimperserum voor een aantal weken op je wimperrand aan te zetten. Voordat je het wimperserum aanbrengt, is het belangrijk dat je de wimpers reinigt en alle make-upresten verwijderd. Vervolgens breng je een dun laagje wimperserum aan op de rand van je wimpers, net zoals je een eyeliner aan zou brengen. Je doet dit op alleen de bovenste wimperrand of ook op de onderste wimperrand. Je gebruikt het wimperserum iedere avond en iedere ochtend voor een aantal weken. Als je het serum in de ochtend aanbrengt moet je even wachten totdat het serum in de wimperrand getrokken is voordat je verder gaat met het aanbrengen van je make-up. In de avond kun je gewoon gelijk naar bed gaan en met het wimperserum op je wimperrand gaan slapen. 

 

Beste Wimperserum aanbiedingen van Maart 2023