Buddha to Buddha armband
Bijgewerkt: Juni 2024

Buddha to Buddha armband

Buddha to Buddha armband

Een Buddha to Buddha armband is een populair accessoire op dit moment. Vaak worden Buddha to Buddha armbanden gegeven als cadeau, maar je kunt natuurlijk ook prima een Buddha to Buddha armband voor jezelf kopen. Het is een degelijk merk dat meer accessoires te bieden heeft en ook van goede kwaliteit is. Je kunt dus nog lang genieten van je Buddha to Buddha armband. Of je hem nu voor jezelf koopt of voor iemand anders. Een Buddha to Buddha armband zal ook niet snel uit de mode raken. 

 

Materiaal

Het grootste deel van het assortiment armbanden van Buddha to Buddha is van 925 Sterling zilver. Daarna is de meest voorkomende optie qua materiaal 18-karaats goud. Er zijn ook andere varianten goud en zilver, bijvoorbeeld 14-karaats goud. Zilver wordt soms ook gecombineerd met leer. Na goud en zilver is leer het meest voorkomende materiaal in de Buddha to Buddha armband. Er zijn ook kralenarmbanden of touwarmbanden. Van deze zijn er beide twee varianten. De meeste keuze zit dus in de gouden en zilveren materialen.

 

Kleur

Het is dan ook niet gek dat het overgrote deel van het assortiment qua kleur zilver is. Daarna is dat goud en daarna zwart. Hoewel bruin ook een optie is, komt het zelden voor. Je kunt wel een Buddha to Buddha armband in een unieke kleur kiezen. Bijvoorbeeld blauw, geel, turquoise of abrikoos. De meeste gekleurde Buddha to Buddha armbanden hebben een gekleurd leren gevlochten bandje. In het geval van een blauw Buddha to Buddha armband kunnen het ook blauwe kralen zijn. Doorgaans is in ieder geval het grootste deel van de armband van zilver of zilverkleurig. 

 

Prijzen

Met nog geen 90 euro zijn de leren gevlochten armbanden van Buddha to Buddha het goedkoopst. Een deel hiervan, afhankelijk van de kleur, is wel weer 100 euro. Daarna komt de Dunia serie van de Buddha to Buddha armband met een prijs van € 120. Ingewikkeldere designs met leer zijn nog iets duurder dan deze, evenals de kralenarmband. De duurste Buddha to Buddha armband is de 18-karaats armband van € 3600. Deze is bijna volledig van goud, maar ook een combinatie van 18-karaats goud met leer kost nog € 2400. 

 

Waar te koop

Boven de 1000 euro hebben alle Buddha to Buddha armbanden in ieder geval een deel van goud. Voor zilveren Buddha to Buddha armbanden betaal je maximaal € 800. Deze prijzen komen van de eigen website. Je kunt een Buddha to Buddha armband ook via een andere webshop of in een sieradenwinkel kopen. Of bijvoorbeeld bij de Bijenkorf. 

Beste Buddha to Buddha armband aanbiedingen van Juni 2024