Brabantia Prullenbak

Een Brabantia prullenbak staat bekend om zijn design en kwaliteit. Maar welk model past bij jou? Vergelijk hier de opties voor de ideale match in jouw interieur.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Brabantia Touch Bin 60 liter
Brabantia Touch Bin 60 liter
Voordelen
Soft touch systeem. Inhoud van 60 liter, geschikt voor grote huishoudens. Grote opening. Makkelijk schoon te houden. Prullenbak legen werkt eenvoudig. Kunststof bodemrand, geen krassen.
Nadelen
De prijs van deze Brabantia vuilnisbak ligt hoger dan die van een gemiddelde vuilnisbak.
Brabantia Bo Pedal Bin
Brabantia Bo Pedal Bin
Voordelen
Pedaalemmer, openen met voet. Grote inhoud van 60 liter. Beschikbaar in meerdere kleuren. Rechthoekige vorm. Neemt weinig ruimte in beslag. Uitneembare binnenemmer, gemakkelijk leegmaken.
Nadelen
Deze vuilnisbak heeft maar 1 binnenemmer, afval scheiden dus niet mogelijk.
Tip: Beste keuze
Brabantia Bo Touch Bin
Brabantia Bo Touch Bin
Voordelen
Ook beschikbaar met 2 vakken voor afvalscheiding. Handvaten om op te tillen. Alle afvalzakken passen. Gemakkelijk legen. Mooie strakke vormgeving.
Nadelen
Vingerafdrukken blijven op de deksel achter, goed schoonhouden.
Brabantia Newicon 30 liter
Brabantia Newicon 30 liter
Voordelen
Geruisloze sluiting. Beschikbaar in 6 verschillende kleuren. Dankzij ventilatiegaten gemakkelijk vuilniszak vervangen. Stevig en maakt geen krassen.
Nadelen
Met inhoud van 30 liter is deze prullenbak minder geschikt voor grote gezinnen.
Brabantia Flatback+ 40l
Brabantia Flatback+ 40l
Voordelen
Grote ruime prullenbak. Gemakkelijk te reinigen. Openen met voet/pedaal. Ruimtebesparende vlakke achterkant. Kunststof binnenemmer. Handig in gebruik.
Nadelen
De prijs van de Brabantia vuilniszakken ligt hoger dan van huismerk vuilniszakken.

Beste Brabantia prullenbakKoopgids: Welke Brabantia prullenbak is de beste koop van februari 2024?

Brabantia is een populair merk dat al jarenlang uitstekende producten verkoopt. De vuilnisbakken van Brabantia zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Bovendien zijn ze ontzettend praktisch. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, zodat ieder huishouden een geschikte prullenbak kan vinden. Het is belangrijk dat je een goede en mooie prullenbak in je woning hebt, omdat een prullenbak al gauw het interieur van de kamer kan verpesten. Kies daarom een prullenbak van Brabantia die je zelf mooi vindt. Bovendien biedt Brabantia handige mogelijkheden om gemakkelijk je afval te kunnen scheiden.

Welke soorten Brabantia vuilnisbakken zijn er?

Brabantia beschikt over een heleboel verschillende soorten vuilnisbakken. Zo kun je grote vuilnisbakken vinden voor op de grond in de gang of in de keuken, maar ook kleinere voor in de badkamer of op het aanrecht. De vuilnisbakken zijn er in allerlei soorten en maten, zodat je er één kunt kiezen die je zelf mooi vindt. Bovendien zijn de meeste vuilnisbakken verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je altijd wel wat kunt vinden dat goed bij je interieur past. Denk daarbij aan wit, zilver, zwart of rood.

Waarom zou ik een Brabantia afvalbak kopen?

Er zijn vele merken die afvalbakken verkopen. Waarom zou je er juist één van Brabantia kopen? Dat komt omdat Brabantia niet alleen uitstekende kwaliteit levert en een brede keuze aanbiedt, maar ook een geweldige service heeft. Schaf je een prullenbak aan bij Brabantia? Dan kun je deze gratis retourneren binnen 30 dagen. Bovendien wordt de prullenbak gratis verzonden wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt. Bestel je op een werkdag voor 5 uur ’s middags? Dan heb je het product de volgende dag al in huis. Daarnaast kun je de medewerkers van Brabantia bellen wanneer je vragen of opmerkingen hebt over de webshop of over je bestelling. Zo zorgt Brabantia ervoor dat iedere klant optimaal geholpen wordt.

Tips bij het zoeken naar een goedkope Brabantia afvalbak

Hoe vind je een goedkope Brabantia afvalbak? Dat kun je het beste doen door op de website van Brabantia zelf te kijken. Hier biedt Brabantia eerlijke prijzen aan voor hun producten. Ga je op een andere webshop kijken? Dan kan het zijn dat deze webshop de producten voor een hogere prijs verkoopt dan Brabantia zelf. Zo kunnen ze immers zelf winst maken. Ga daarom naar brabantia.com/nl/afval-verzamelen om een goedkope Brabantia afvalbak te scoren.

Moet ik de speciale Brabantia vuilniszakken gebruiken?

Brabantia levert naast vuilnisbakken ook vuilniszakken. Deze vuilniszakken zijn speciaal ontwikkeld voor de prullenbakken van Brabantia en passen er daarom goed in. Omdat Brabantia prullenbakken vaak bijzondere vormen hebben, is het verstandig om de bijbehorende vuilniszakken er bij te bestellen. De combinatie van de vuilnisbak en –zakken van Brabantia is ontzettend handig en helpt je met het correct scheiden van je afval.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Brabantia prullenbak

Hoe verschilt de Brabantia Touch Bin van andere Brabantia prullenbakmodellen?

De Touch Bin heeft een uniek ‘soft touch’-dekselsysteem voor eenvoudig en licht openen.

Is de Brabantia prullenbak roestvrij en geschikt voor vochtige ruimtes?

Ja, veel Brabantia prullenbakken zijn gemaakt van roestvrijstaal en kunnen in vochtige ruimtes worden geplaatst.

Welke afvalzakken passen het beste in de Brabantia prullenbakken?

Brabantia biedt speciale PerfectFit afvalzakken aan die naadloos in hun prullenbakken passen zonder zichtbare overhang.

Heeft de Brabantia prullenbak een garantie?

Ja, veel Brabantia prullenbakken worden geleverd met een lange garantie, soms tot wel 10 jaar, afhankelijk van het model.

Zijn er Brabantia prullenbakken met een geïntegreerd geurfilter?

Ja, sommige modellen hebben een geurfilter om ongewenste geuren in de bak vast te houden.

Top 5 Beste kopen
Logo