Boodschappentrolley

Op zoek naar de beste boodschappentrolley? Vergelijk hier de top 5 modellen en ontdek welke perfect bij jou past. Kies slim en maak boodschappen doen een stuk makkelijker!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Strex Boodschappentrolley met Wielen
Strex Boodschappentrolley met Wielen
Voordelen
De trolley is regenbestendig en van sterk materiaal. Door de grote wielen rolt de trolley makkelijk, ook wanneer deze vol is. Na gebruik is de boodschappentrolley makkelijk op te vouwen.
Nadelen
De tas zelf heeft geen handvat om deze makkelijk van het frame te kunnen verwijderen.
ShoppingCruiser ‘Foldable’ Boodschappentrolley
ShoppingCruiser ‘Foldable’ Boodschappentrolley
Voordelen
De trolley heeft een hoog handvat waardoor deze prettig loopt. Door de waterdichte afwerking aan de binnenzijde blijven je boodschappen droog. De grote wielen houden de tas ligt, ook bij zwaardere belasting.
Nadelen
De sluiting past niet perfect waardoor deze wat lastig in gebruik is.
Tip: Beste keuze
O'DADDY Boodschappentrolley met 2 wielen - XL 50L zwart
O'DADDY Boodschappentrolley met 2 wielen - XL 50L zwart
Voordelen
De trolley is makkelijk en snel in te klappen, waardoor deze makkelijk op te ruimen is. De trolley heeft een strakke, moderne uitstraling.
Nadelen
De trolley vereist relatief veel kracht in gebruik. Doordat de trolley een open krat is, is deze minder handig als het regent.
Playmarket Boodschappentrolley Go Up Zwart 4 wielen
Playmarket Boodschappentrolley Go Up Zwart 4 wielen
Voordelen
Door de zwenkende, dubbele voorwielen extra goed te besturen. De trolley voelt licht aan, ook als deze helemaal vol is. De tas heeft een apart vak voor diepvriesproducten.
Nadelen
De trolley is best prijzig vergeleken met andere opties.
Lastpak Boodschappentrolley Fun Color Zwart - 92 x 32 x 21 cm. (40 Liter)
Lastpak Boodschappentrolley Fun Color Zwart - 92 x 32 x 21 cm. (40 Liter)
Voordelen
De trolley is licht en rijdt makkelijk. Goedkoper vergeleken met andere opties. Tas en wieltjes zijn stevig.
Nadelen
Minder stabiel vergeleken met andere boodschappentrolleys, waardoor deze makkelijk kantelt tijdens het inpakken.

Beste BoodschappentrolleyKoopgids: Welke Boodschappentrolley is de beste koop van april 2024?

De voordelen van het gebruik van een boodschappentrolley

Populair onder senioren, maar zeker handig voor iedereen, ongeacht leeftijd: de boodschappentrolley! Met deze handige tas op wielen heb je nooit meer het probleem van een net iets te zware boodschappentas. Ze brengen een heleboel voordelen mee, maar hoe kies je nou een boodschappentrolley die goed bij je past?                             

Wat is een boodschappentrolley

De boodschappentrolley wordt ook wel de boodschappentas op wielen genoemd. Het is dus zoals de naam aangeeft een tas op wielen met een stevige handgreep. Hierdoor kun je de boodschappentrolley makkelijk achter je aan trekken, of deze nou leeg of vol is. Uiteraard is deze handige boodschappentas op wielen in verschillende formaten te verkrijgen en vind je ze in alle kleuren van de regenboog. Volop keuze dus! 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een boodschappentrolley? 

De ene boodschappentrolley is de andere nog niet. Daarom is het goed om op een aantal specificaties en eigenschappen te letten wanneer je deze aan wilt schaffen. Denk ten eerste bijvoorbeeld aan het geplande gebruik. Wil je de boodschappentrolley vooral voor kleine, lichtere boodschappen? Dan is het aantal en formaat van de wielen minder belangrijk, drie of vier kleine wielen zullen dan genoeg stabiliteit geven.

Als je van plan bent regelmatig grote, zware boodschappen in de trolley te vervoeren, dan kun je beter kiezen voor een variant met grotere wielen. Deze lopen meestal lichter dan kleinere wielen en vergroten de bestuurbaarheid van de tas zelf. Zeker met een volle boodschappentas is dat natuurlijk wel zo prettig! Let er ook op dat de boodschappentrolley een stevige parkeerstang heeft, om zo te voorkomen dat de volle trolley omvalt als je deze bijvoorbeeld even neerzet bij het stoplicht.

Tot slot zijn er nog twee kleinere punten om op te letten voor het gebruiksgemak. Een stevig handvat dat makkelijk verstelbaar is maakt dat de trolley beter te gebruiken is, zeker over langere afstanden. Ook is het handig om te kijken of de trolley opvouwbaar is en zo ja, hoe deze op te vouwen is. Een inklapbare boodschappentrolley kan veel ruimte besparen wanneer deze niet in gebruik is.

Kortom, een handig hulpmiddel voor iedereen

De boodschappentrolley is dus niet alleen een handig hulpmiddel voor ouderen die zelf nog graag hun boodschappen willen doen. Ook mensen die minder sterk zijn, of anderszins wel wat hulp kunnen gebruiken bij het dragen van de boodschappen zullen de boodschappentrolley een ideale oplossing vinden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Boodschappentrolley

Wat is een boodschappentrolley?

Een boodschappentrolley is een handig hulpmiddel om boodschappen mee te vervoeren. Het bestaat uit een frame met wielen en een tas waarin je de boodschappen kunt plaatsen.

Waarom zou ik een boodschappentrolley gebruiken?

Een boodschappentrolley maakt het dragen van zware boodschappentassen veel gemakkelijker. Het ontlast je rug en schouders en voorkomt zo mogelijke blessures. Bovendien kun je met een trolley meer boodschappen tegelijk meenemen.

Zijn boodschappentrolleys alleen geschikt voor ouderen?

Nee, boodschappentrolleys zijn geschikt voor iedereen die regelmatig boodschappen doet en het gemak van een trolley wil ervaren. Het is een handig hulpmiddel voor mensen met rugof schouderproblemen, maar ook voor jongere mensen die graag efficiënt willen winkelen.

Zijn boodschappentrolleys stevig genoeg voor zware boodschappen?

Ja, boodschappentrolleys zijn ontworpen om zware boodschappen te dragen. Ze hebben meestal een stevig frame en een tas gemaakt van duurzaam materiaal. Het is belangrijk om te controleren op het maximale draagvermogen van de trolley voordat je hem aanschaft.

Zijn boodschappentrolleys geschikt voor gebruik in de supermarkt?

Ja, boodschappentrolleys zijn speciaal ontworpen voor gebruik in supermarkten. De meeste trolleys zijn compact genoeg om door de gangpaden te manoeuvreren en passen gemakkelijk in de meeste winkelwagens. Sommige supermarkten bieden zelfs speciale parkeerplaatsen voor boodschappentrolleys.

Top 5 Beste kopen
Logo