Bold Smart Lock
Bijgewerkt: Juli 2024

Bold Smart Lock

Bold Smart Lock

Ben jij al bekend met een Bold Smart Lock? De Bold Smart Lock is een slim slot met een batterijduur van maar liefst 2 jaar. Dit komt omdat je het slimme slot handmatig op slot moet doen om het te laten werken. Dit heeft als voordeel dat je zeker weet dat je deur dicht is, in tegenstelling tot een automatisch slim slot, waarbij je moet aannemen dat de deur gesloten is om goed te kunnen functioneren. Je hebt ook de mogelijkheid om een pincode in te voeren, waarmee je familie, vrienden en kennissen toegang kunnen krijgen, zelfs als ze niet via bluetooth met het slimme slot verbonden zijn. Het slimme deurslot heeft al een SKG*** beoordeling, wat de hoogst mogelijke veiligheidsbeoordeling voor een slot is.

 

De voordelen van een Bold Smart Lock

De cilinder van het Bold Smart Lock kan je complete vorige cilinder vervangen, waardoor het geschikt is voor bijna alle voordeuren. Dit is een van de vele aantrekkelijke eigenschappen van het slot. Je kunt nu je huis verlaten, zelfs als je je sleutels of je telefoon niet bij je hebt. Als je met Bold kiest, zijn er geen extra kosten voor een toetsenbord of touchpad, maar het slimme slot geeft je wel de mogelijkheid om er een pincode voor in te stellen. Dit is een code die eenvoudig in te voeren is. De bediening is als volgt: 2 keer naar rechts, 5 keer naar links, 1 keer naar rechts, enz. Omdat dit onderwerp voor kinderen soms een uitdaging kan zijn, is er ook een Bold Clicker ontwikkeld.

 

De bediening van een Bold Smart Lock

Je kunt het slimme deurslot zoals al eerder gezegd ontgrendelen met je telefoon, maar je kunt er ook een pincode mee invoeren en gebruiken, wat een andere optie is. Je kunt altijd de afstandsbediening van de Bold Clicker gebruiken, waarmee je met één druk op de knop de deur kunt openen, zelfs als je even geen telefoon in de buurt hebt of bijvoorbeeld geen pincode hebt vastgesteld. Deze optie is ook beschikbaar als je geen pincode hebt ingesteld. 

Het Bold Smart Lock biedt ook een handige app, waarmee je op elk moment en vanaf elke locatie kunt zien of je Bold slot wel of niet vergrendeld is. Als je de app controleert en ziet dat het slimme slot open of gesloten is, heb je de mogelijkheid om het handmatig te ontgrendelen en te vergrendelen. Dit kan binnen de app.

Het is noodzakelijk om de Bold Connect te hebben om het Bold Smart Lock te bedienen terwijl je buiten bent. Dit kastje brengt een verbinding tot stand tussen het Bold slot en het internet. Dit geeft je de mogelijkheid om het slimme deurslot op afstand te ontgrendelen, bijvoorbeeld vanaf je werkplek, zodat je de bezorger zo snel mogelijk binnen kunt laten.

De Bold Smart Lock is een slim slot dat is ontworpen om het openen en sluiten van uw deur gemakkelijker en veiliger te maken. Het slot is voorzien van een touchscreen-display waarmee u gemakkelijk toegangscodes kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen. Daarnaast kunt u het slot ook bedienen met uw smartphone via een Bluetooth-verbinding.

Een van de voordelen van de Bold Smart Lock is dat het gemakkelijk te installeren is zonder dat u een professionele slotenmaker hoeft te bellen. Het slot is voorzien van een eenvoudige stappenplan waarmee u het slot kunt installeren in slechts enkele minuten.

Daarnaast biedt de Bold Smart Lock ook een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om een tijdelijke toegangscode te geven aan gasten of leveranciers, en een automatische vergrendeling- en ontgrendelingfunctie wanneer u in de buurt bent.

Een ander voordeel van de Bold Smart Lock is de hoge beveiliging. Het slot is voorzien van verschillende beveiligingslagen, waaronder een geavanceerde encryptie, waardoor het moeilijk te hacken is.

In het algemeen is de Bold Smart Lock een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een slim slot dat gemakkelijk te installeren is en biedt hoge beveiliging en veel handige functies. Het enige nadeel is dat het slot enigszins prijzig is in vergelijking met sommige andere slimme sloten op de markt.

Beste Bold Smart Lock aanbiedingen van Juli 2024