Bold Smart Lock

Wil je jouw huis beveiligen met een slimme deurslot? Ontdek de top 5 beste Bold Smart Locks en maak een weloverwogen keuze voor optimale veiligheid en gemak.
Bold Smart Lock
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect
Bold Smart Lock SX-33 + Bold Connect
Voordelen
Geschikt voor de meeste deuren. Eenvoudige montage van het slot. Wordt geleverd met cilinder. De deur is op verschillende manieren te openen. Met dit slot kun je jouw huidige cilinder vervangen tot een veiliger slot.
Nadelen
Je moet wel even controleren of het deurslot geschikt is voor jouw deur.
Bold Smart Lock SX-33
Bold Smart Lock SX-33
Voordelen
Het slot kan de huidige cilinder van je deur vervangen waardoor hij bijna altijd past. Voorzien van geofencing waardoor het deurslot precies weet waar je bent. Gaat open wanneer je de knop indrukt. Ook te openen met je eigen pincode wanneer je geen smartphone bij de hand hebt.
Nadelen
Je hebt de Bold Connect Bridge nodig om het deurslot vanaf iedere locatie via internet te kunnen openen.
Tip: Beste keuze
Bold Smart Lock SX-43
Bold Smart Lock SX-43
Voordelen
Je kunt de deur openen via je smartphone. Eenvoudig te gebruiken. Voorzien van een krachtige batterij. Wordt geleverd met alle montagematerialen. Past op cilinders met een binnenmaat van 40 tot 45 millimeter en een buitenmaat van 30 tot 45 millimeter.
Nadelen
Je moet een beetje handig zijn om het slot zelf te installeren.
Bold Smart Lock SX-35
Bold Smart Lock SX-35
Voordelen
Het slot is binnen een paar minuten te installeren. Werkt volledig op batterijen met een lange levensduur. Zowel met je smartphone als met een ingestelde pincode te openen. De deur kan ook handsfree geopend worden.
Nadelen
Het slot is vrij prijzig.
Bold Smart Lock SX-33 Duo pack + Bold connect
Bold Smart Lock SX-33 Duo pack + Bold connect
Voordelen
Wordt ook geleverd met Bold connect. Werkt met Bluetooth en WiFi. Te openen via pincode, push button op de deur en via smartphone.
Nadelen
Controleer bij het vervangen van de cilinder altijd de juiste afmetingen zodat het deurslot in je deur past.

Beste Bold Smart LockKoopgids: Welke Bold Smart Lock is de beste koop van april 2024?

Ben jij al bekend met een Bold Smart Lock? De Bold Smart Lock is een slim slot met een batterijduur van maar liefst 2 jaar. Dit komt omdat je het slimme slot handmatig op slot moet doen om het te laten werken. Dit heeft als voordeel dat je zeker weet dat je deur dicht is, in tegenstelling tot een automatisch slim slot, waarbij je moet aannemen dat de deur gesloten is om goed te kunnen functioneren. Je hebt ook de mogelijkheid om een pincode in te voeren, waarmee je familie, vrienden en kennissen toegang kunnen krijgen, zelfs als ze niet via bluetooth met het slimme slot verbonden zijn. Het slimme deurslot heeft al een SKG*** beoordeling, wat de hoogst mogelijke veiligheidsbeoordeling voor een slot is.

De voordelen van een Bold Smart Lock

De cilinder van het Bold Smart Lock kan je complete vorige cilinder vervangen, waardoor het geschikt is voor bijna alle voordeuren. Dit is een van de vele aantrekkelijke eigenschappen van het slot. Je kunt nu je huis verlaten, zelfs als je je sleutels of je telefoon niet bij je hebt. Als je met Bold kiest, zijn er geen extra kosten voor een toetsenbord of touchpad, maar het slimme slot geeft je wel de mogelijkheid om er een pincode voor in te stellen. Dit is een code die eenvoudig in te voeren is. De bediening is als volgt: 2 keer naar rechts, 5 keer naar links, 1 keer naar rechts, enz. Omdat dit onderwerp voor kinderen soms een uitdaging kan zijn, is er ook een Bold Clicker ontwikkeld.

De bediening van een Bold Smart Lock

Je kunt het slimme deurslot zoals al eerder gezegd ontgrendelen met je telefoon, maar je kunt er ook een pincode mee invoeren en gebruiken, wat een andere optie is. Je kunt altijd de afstandsbediening van de Bold Clicker gebruiken, waarmee je met één druk op de knop de deur kunt openen, zelfs als je even geen telefoon in de buurt hebt of bijvoorbeeld geen pincode hebt vastgesteld. Deze optie is ook beschikbaar als je geen pincode hebt ingesteld.

Het Bold Smart Lock biedt ook een handige app, waarmee je op elk moment en vanaf elke locatie kunt zien of je Bold slot wel of niet vergrendeld is. Als je de app controleert en ziet dat het slimme slot open of gesloten is, heb je de mogelijkheid om het handmatig te ontgrendelen en te vergrendelen. Dit kan binnen de app.

Het is noodzakelijk om de Bold Connect te hebben om het Bold Smart Lock te bedienen terwijl je buiten bent. Dit kastje brengt een verbinding tot stand tussen het Bold slot en het internet. Dit geeft je de mogelijkheid om het slimme deurslot op afstand te ontgrendelen, bijvoorbeeld vanaf je werkplek, zodat je de bezorger zo snel mogelijk binnen kunt laten.

De Bold Smart Lock is een slim slot dat is ontworpen om het openen en sluiten van uw deur gemakkelijker en veiliger te maken. Het slot is voorzien van een touchscreen-display waarmee u gemakkelijk toegangscodes kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen. Daarnaast kunt u het slot ook bedienen met uw smartphone via een Bluetooth-verbinding.

Een van de voordelen van de Bold Smart Lock is dat het gemakkelijk te installeren is zonder dat u een professionele slotenmaker hoeft te bellen. Het slot is voorzien van een eenvoudige stappenplan waarmee u het slot kunt installeren in slechts enkele minuten.

Daarnaast biedt de Bold Smart Lock ook een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om een tijdelijke toegangscode te geven aan gasten of leveranciers, en een automatische vergrendeling- en ontgrendelingfunctie wanneer u in de buurt bent.

Een ander voordeel van de Bold Smart Lock is de hoge beveiliging. Het slot is voorzien van verschillende beveiligingslagen, waaronder een geavanceerde encryptie, waardoor het moeilijk te hacken is.

In het algemeen is de Bold Smart Lock een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een slim slot dat gemakkelijk te installeren is en biedt hoge beveiliging en veel handige functies. Het enige nadeel is dat het slot enigszins prijzig is in vergelijking met sommige andere slimme sloten op de markt.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Bold Smart Lock

Wat is een Bold Smart Lock?

Een Bold Smart Lock is een slimme deurslotoplossing die via een smartphone kan worden bediend. Het vervangt het traditionele sleutelslot en biedt gebruikers de mogelijkheid om hun deur op afstand te vergrendelen en ontgrendelen, toegang te verlenen aan anderen en activiteiten te volgen via een mobiele app.

Hoe werkt een Bold Smart Lock?

Een Bold Smart Lock maakt gebruik van draadloze technologie, zoals Bluetooth of wifi, om verbinding te maken met een smartphone. Via de bijbehorende app kunnen gebruikers de deur vergrendelen en ontgrendelen, virtuele sleutels delen met anderen en toegangslogboeken bekijken. Sommige modellen bieden ook integratie met spraakassistenten zoals Google Assistant of Amazon Alexa.

Is een Bold Smart Lock veilig?

Bold Smart Locks worden gemaakt met veiligheid als prioriteit. Ze maken gebruik van versleutelde communicatieprotocollen om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot het slot. Bovendien bieden ze vaak extra beveiligingsfuncties, zoals tweefactorauthenticatie en tijdsgebonden toegang, om de veiligheid verder te verbeteren.

Kan een Bold Smart Lock worden geïntegreerd met mijn bestaande deursysteem?

Ja, veel Bold Smart Locks zijn ontworpen om compatibel te zijn met bestaande deursystemen. Ze kunnen meestal worden geïnstalleerd zonder dat er grote wijzigingen aan de deur of het kozijn nodig zijn. Het is echter altijd raadzaam om de specificaties en vereisten van het specifieke model te controleren voordat je er een aanschaft.

Wat gebeurt er als de batterij van de Bold Smart Lock leeg is?

Bold Smart Locks worden meestal gevoed door batterijen. Wanneer de batterij bijna leeg is, ontvang je meestal een melding op je smartphone via de app. Als de batterij volledig leeg is, kun je in de meeste gevallen nog steeds fysiek een sleutel gebruiken om de deur te openen. Het is echter belangrijk om de batterij op tijd te vervangen of op te laden om ongemak te voorkomen.

Top 5 Beste kopen
Logo