Puddle Jumper
Bijgewerkt: Maart 2023

Puddle Jumper

Puddle Jumper

Puddle Jumper zwembandjes

Heeft jouw kindje nog geen zwemdiploma, maar wil hij of zij wel lekker kunnen zwemmen? Dan kunnen Puddle Jumper zwembandjes zeker niet ontbreken. Met Puddle Jumper zwembandjes zorg je ervoor dat jouw kindje altijd veilig in en rondom het water is en lekker in het water kan spelen, terwijl je natuurlijk wel op hem of haar blijft letten. Puddle Jumper zwembandjes zorgen ervoor dat jouw kindje lekker en zonder gevaar kan zwemmen.

 

Veiligheid in en rondom het water

Bijna ieder kind is wel dol op water. Toch is water ook erg gevaarlijk als een kindje nog niet kan zwemmen. Je wilt als ouder natuurlijk wel dat jouw kindje veilig in de buurt van water kan komen. Hierdoor zorg je dat je zonder angsten lekker een dagje aan het water kunt besteden, terwijl je ook direct jouw kindje meer vrijheid geeft. Met een Puddle Jumper zwemvest is jouw kindje vrij om lekker te spelen, zonder dat jij je de hele tijd zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Maar wat maakt een Puddle Jumper zwemvest nu zo bijzonder?

 

Een Puddle Jumper zwemvest is eigenlijk meer dan alleen maar zwembandjes. Zo bestaat het zwemvest uit stabiele zwembandjes die aan een duikband gemonteerd zijn. Jouw kindje blijft hierdoor extra goed drijven in het water. Dit maakt het zwemmen een stuk makkelijker en comfortabeler, zonder dat je kindje per ongeluk toch met zijn hoofdje in het water beland. Een Puddle Jumper zwemvest is altijd stevig in elkaar gezet en gemaakt van duurzaam materiaal dat erg lang mee zal gaan. Jouw kindje kan hierdoor keer op keer volop van het water genieten. De zwembandjes zijn aan een handige gordelset vastgemaakt die je met een eenvoudig kliksysteem aan en uit kunt trekken. Dit maakt het voor de ouder wat makkelijker om het zwemvest aan te trekken, jouw kindje hoeft hierdoor namelijk niet heel lang te wachten voordat hij of zij eindelijk het water in mag.

 

Meer dan alleen veiligheid

De makers van de Puddle Jumper zwembandjes hebben zich naast de veiligheid ook op het design gestort. Zo heeft ieder Puddle Jumper zwemvest een vrolijk design, waardoor de zwembandjes niet alleen heel veilig zijn om te gebruiken, maar er ook nog eens leuk uitzien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vrolijke print met een walvis, of je gaat juist voor een opvallende eenhoorn print. Is jouw kindje wat stoerder? Dan is de haaien print erg leuk.

 

Eenvoudig te gebruiken

Een Puddle Jumper is altijd in grootte verstelbaar, waardoor hij goed aan te passen is op het gewicht van het kind. Het materiaal is daarnaast lekker zacht en comfortabel, zodat jouw kindje er wel goed in kan bewegen.

Beste Puddle Jumper aanbiedingen van Maart 2023