Puddle Jumper

Op zoek naar de beste puddle jumper? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke de beste prestaties en veiligheid bieden. Lees verder voor meer informatie!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Swim Essentials Puddle Jumper Roze Panterprint
Swim Essentials Puddle Jumper Roze Panterprint
Voordelen
Heeft een mooie stijlvolle panterprint. Je kind is helemaal veilig in het water. De Puddle Jumper kan wel 30 kilo dragen. Gemakkelijk in gebruik. Kinderen tussen de 2 en 6 jaar oud kunnen de Puddle Jumper dragen.
Nadelen
Niet geschikt voor de allerkleinste kindjes.
Sevylor Puddle Jumper haai
Sevylor Puddle Jumper haai
Voordelen
Geschikt voor kinderen tussen de 15 en 30 kilogram. Is gemakkelijk aan te doen en draagt prettig. De borst en de armen worden goed ondersteund. Je kind leert zo zichzelf balanceren in het water. Zijn ook in andere uitvoeringen te koop.
Nadelen
De handleiding is in het Duits.
Tip: Beste keuze
Swim Essentials Puddle Jumper Beige Panterprint 2-6 jaar
Swim Essentials Puddle Jumper Beige Panterprint 2-6 jaar
Voordelen
Heeft een mooie frisse uitstraling. Jouw kind zal dol zijn op de Puddle Jumper. Eenvoudig aan te doen. De Puddle Jumper is een goed alternatief voor gewone zwembandjes. Kinderen tussen de twee en zes jaar kunnen de Puddle Jumper dragen.
Nadelen
Misschien een beetje aan de prijzige kant.
Swim Essentials Puddle Jumper Zeedieren
Swim Essentials Puddle Jumper Zeedieren
Voordelen
Jouw kind zal helemaal blij worden van deze geweldige printjes. Je kind is voortaan veilig in het water. Het draagvermogen ligt op ongeveer 15 tot 30 kilo. Bestaat uit een stuk, waardoor je het gemakkelijk aan kunt doen.
Nadelen
Niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar.
Stefanfrancis zwemvest
Stefanfrancis zwemvest
Voordelen
In allerlei hippe kleuren en printjes te koop. Draagt prettig en is gemakkelijk aan te doen. Het lichaam krijgt de juiste ondersteuning. Je kind zal leren zelf te balanceren in het water.
Nadelen
De taal van de handleiding is Engels.

Beste Puddle JumperKoopgids: Welke Puddle Jumper is de beste koop van juni 2024?

Puddle Jumper zwembandjes

Heeft jouw kindje nog geen zwemdiploma, maar wil hij of zij wel lekker kunnen zwemmen? Dan kunnen Puddle Jumper zwembandjes zeker niet ontbreken. Met Puddle Jumper zwembandjes zorg je ervoor dat jouw kindje altijd veilig in en rondom het water is en lekker in het water kan spelen, terwijl je natuurlijk wel op hem of haar blijft letten. Puddle Jumper zwembandjes zorgen ervoor dat jouw kindje lekker en zonder gevaar kan zwemmen.

Veiligheid in en rondom het water

Bijna ieder kind is wel dol op water. Toch is water ook erg gevaarlijk als een kindje nog niet kan zwemmen. Je wilt als ouder natuurlijk wel dat jouw kindje veilig in de buurt van water kan komen. Hierdoor zorg je dat je zonder angsten lekker een dagje aan het water kunt besteden, terwijl je ook direct jouw kindje meer vrijheid geeft. Met een Puddle Jumper zwemvest is jouw kindje vrij om lekker te spelen, zonder dat jij je de hele tijd zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Maar wat maakt een Puddle Jumper zwemvest nu zo bijzonder?

Een Puddle Jumper zwemvest is eigenlijk meer dan alleen maar zwembandjes. Zo bestaat het zwemvest uit stabiele zwembandjes die aan een duikband gemonteerd zijn. Jouw kindje blijft hierdoor extra goed drijven in het water. Dit maakt het zwemmen een stuk makkelijker en comfortabeler, zonder dat je kindje per ongeluk toch met zijn hoofdje in het water beland. Een Puddle Jumper zwemvest is altijd stevig in elkaar gezet en gemaakt van duurzaam materiaal dat erg lang mee zal gaan. Jouw kindje kan hierdoor keer op keer volop van het water genieten. De zwembandjes zijn aan een handige gordelset vastgemaakt die je met een eenvoudig kliksysteem aan en uit kunt trekken. Dit maakt het voor de ouder wat makkelijker om het zwemvest aan te trekken, jouw kindje hoeft hierdoor namelijk niet heel lang te wachten voordat hij of zij eindelijk het water in mag.

Meer dan alleen veiligheid

De makers van de Puddle Jumper zwembandjes hebben zich naast de veiligheid ook op het design gestort. Zo heeft ieder Puddle Jumper zwemvest een vrolijk design, waardoor de zwembandjes niet alleen heel veilig zijn om te gebruiken, maar er ook nog eens leuk uitzien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vrolijke print met een walvis, of je gaat juist voor een opvallende eenhoorn print. Is jouw kindje wat stoerder? Dan is de haaien print erg leuk.

Eenvoudig te gebruiken

Een Puddle Jumper is altijd in grootte verstelbaar, waardoor hij goed aan te passen is op het gewicht van het kind. Het materiaal is daarnaast lekker zacht en comfortabel, zodat jouw kindje er wel goed in kan bewegen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Puddle Jumper

Wat is een puddle jumper?

Een puddle jumper is een klein vliegtuig dat wordt gebruikt voor korteafstandsvluchten, meestal met een capaciteit van 10 tot 20 passagiers.

Waarom wordt het een puddle jumper genoemd?

Het vliegtuig wordt een puddle jumper genoemd vanwege zijn vermogen om over kleine plassen water te vliegen zonder problemen, waardoor het geschikt is voor vluchten naar afgelegen gebieden met onverharde landingsbanen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een puddle jumper?

Enkele voordelen van het gebruik van een puddle jumper zijn onder andere de mogelijkheid om naar afgelegen gebieden te vliegen waar grotere vliegtuigen niet kunnen landen, flexibele dienstregelingen en kortere wachttijden op de luchthaven.

Wat zijn de nadelen van het vliegen met een puddle jumper?

Enkele nadelen van het vliegen met een puddle jumper zijn onder andere beperkte bagageruimte, minder comfort dan grotere vliegtuigen en beperkte faciliteiten aan boord, zoals geen toiletten.

Is het veilig om met een puddle jumper te vliegen?

Ja, het vliegen met een puddle jumper is over het algemeen veilig. Deze vliegtuigen worden goed onderhouden en de piloten zijn goed opgeleid. Net als bij elk ander vliegtuig is er echter altijd een zeker risico verbonden aan het vliegen.

Top 5 Beste kopen
Logo