Bo Camp Stoel
Bijgewerkt: Juni 2024

Bo Camp Stoel

Bo Camp Stoel

Koop een Bo-Camp stoel voor een comfortabele zitplek

De stoelen van Bo Camp zijn een van de beste van zijn soort. Hoe heerlijk is het om in de warme maanden in een relaxte stoel in de tuin te zitten om lekker te zonnen of een boekje te lezen. De stoelen van Bo Camp kun je ook makkelijk mee nemen naar de camping of naar het strand om daar een fijne zitplek te maken met een Bo Camp stoel. De comfortabele stoelen zijn makkelijk mee te nemen en hebben een stevig frame waardoor ze nog lang mee gaan nadat je ze hebt gekocht. De stoelen zijn populair en er is een ruim assortiment aan Bo Camp stoelen op de markt. 

 

Verschillende draagvermogens en hoogtes

Er zijn verschillende soorten Bo Camp stoelen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan een relaxstoel of een Bo Camp stoel voor op het strand. Deze stoelen hebben allerlei verschillende hoogtes en draagvermogens, ook wel maximale belasting genoemd. Zo kunnen sommige stoelen van het merk maar tot 50 kilogram belast worden, maar andere weer tot meer dan 150 kilogram. Daartussen is er ook nog de keuze tussen stoelen die tussen de 50 en 100 kilogram en tussen de 100 en 150 kilogram kunnen dragen. Op basis van wie op de stoel gaat zitten, kun je hier dus een keuze over maken. 

 

Daarnaast zijn de stoelen van Bo Camp vaak niet heel hoog. De hoogste variant is 125 centimeter en de laagste variant is rond de 50 centimeter, denk bijvoorbeeld aan een strandstoeltje. Hierdoor zijn deze stoelen makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand of de camping. 

 

Materiaal en kleuren Bo-Camp stoel

De stoelen van Bo-Camp zijn gemaakt van sterke en stevige materialen. De frames van de stoelen zijn vaak gemaakt van een sterk aluminium en de stof van de stoel zelf is gemaakt van een vorm van textiel, zoals katoen, nylon of polyester. Hierdoor zitten de stoelen comfortabel en weet je zeker dat het frame niet zal breken. Ook op het vlak van kleur is de keuze reuze bij een Bo Camp stoel. Zo kun je kiezen voor een vrolijke blauwe of groene stoel, maar ook een simpele grijze of bruine stoel. 

 

Verschillende functies van de stoel

Bo Camp biedt veel comfortabele stoelen aan. Denk bijvoorbeeld aan een goede stoel voor op de camping of op het strand. Ze hebben ook klapstoelen of vouwstoelen. Er zijn daarnaast ook speciale relaxstoelen in het assortiment, visstoelen voor tijdens het vissen en je kunt zelfs kiezen voor een leuke regisseursstoel. Bo Camp heeft ook stoelen in zijn assortiment met extra opties. Denk bijvoorbeeld aan fijne armleuningen, stoelen die inklapbaar zijn en stoelen die verstelbaar zijn. 

 

Prijs en waar te koop

De prijs van een Bo Camp stoel is afhankelijk van welke stoel je koopt. De prijs valt tussen 20 euro voor een fijne campingstoel en 130 euro voor een luxe visstoel. De stoelen zijn in campingwinkels te koop, maar ook makkelijk online te bestellen.

Beste Bo Camp Stoel aanbiedingen van Juni 2024