Womanizer

Ben je op zoek naar de beste womanizer? Ontdek hier de top 5 en vergelijk ze op basis van prijs, functies en klantbeoordelingen. Verbeter je intieme ervaring vandaag nog!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Womanizer PRO40
Womanizer PRO40
Voordelen
Dit apparaat is handig in gebruik, heeft een mooie kleur en het is zelfs in bad te gebruiken. Hij ziet er prachtig uit.
Nadelen
Hij maakt net een beetje te veel geluid en de aankoopprijs is ook aan de hoge kant.
Womanizer Liberty
Womanizer Liberty
Voordelen
Deze vibrator zorgt ervoor dat je als vrouw zijnde snel klaarkomt. Hij zorgt voor een intens gevoel van genot. Na gebruik is het apparaat heel makkelijk te reinigen.
Nadelen
De aanschafprijs is hoog en de kleur moet maar net je smaak zijn.
Tip: Beste keuze
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Black & Gold
Voordelen
Deze mooi uitziende vibrator is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Hij is ergonomisch gevormd en heeft een mooi design.
Nadelen
De virbrator is behoorlijk duur en hij is na gebruik lastig weer schoon te maken.
Womanizer Starlet 2.0
Womanizer Starlet 2.0
Voordelen
Deze vibrator ligt door het slanke design nog beter in de hand. Hij stimuleert de clitoris zonder aanraking en heeft 4 verschillende standen. Hij kan ook in bad of onder de douche gebruikt worden.
Nadelen
Hij moet 30 minuten opladen en werkt maar 30 minuten met een volle accu.
Womanizer Duo
Womanizer Duo
Voordelen
Het apparaat heeft 10 verschillende standen en 12 intensiteitsniveaus. Het is heel stil en werkt alleen als het in contact komt met de huid. Hij is oplaadbaar en waterdicht.
Nadelen
Hij is maar in 2 kleuren verkrijgbaar en met bijna 200 euro erg duur.

Beste WomanizerKoopgids: Welke Womanizer is de beste koop van april 2024?

Verwen jezelf met de Womanizer

Een Womanizer is een van de beste seksspeeltjes voor jezelf of voor jou en je partner samen. De Womanizer is gericht op mensen met een clitoris en door middel van luchtdruk wordt die gestimuleerd. Het product is hierdoor geen vibrator, want het trilt namelijk niet, maar behoort wel tot een van de bekendste en populairste seksspeeltjes. Het product heeft meerdere standen en kan daarom ook naar wens worden aangepast. Je kunt het product voor jezelf gebruiken om even te ontspannen en een echt momentje voor jezelf. De Womanizer is daarnaast ook een leuke toevoeging als je met je partner bezig bent.

Verschillende soorten Womanizer

De Womanizer is alleen maar gegroeid in populariteit en hierdoor zijn er steeds meer verschillende soorten op de markt gekomen. Je kunt natuurlijk kiezen voor het standaard model, maar daarnaast kun je ook nog keuzes maken tussen andere opties. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De keuze tussen een waterproof of niet waterproof speeltje.
  • De keuze in hoeveel standen je graag wilt hebben. De verschillende soorten hebben andere standen. Zo hebben sommige 2 tot 5 standen en sommige producten wel meer dan 10 standen.
  • De keuze tussen producten die kunnen worden opgeladen via een USB of die met een accu werken.
  • Er zijn daarnaast ook soorten waarbij er ook, naast het luchtdrukgedeelte, een stuk aanzit voor penetratie.
  • Het populaire speeltje is verkrijgbaar in meerdere maten. Zo zijn sommige klein, ongeveer 12 centimeter, en dus makkelijk in de tas mee te nemen. Andere zijn wat groter en leuk om thuis in de kast te hebben liggen.

Er is dus een ruim assortiment aan Womanizers en hierdoor zit er voor iedereen zeker iets tussen. Of je nu graag een kleiner of groter product, of een waterproof of niet waterproof product wilt, de keuze is reuze. Het is namelijk niet voor niks zo populair.

Verkrijgbaar in allerlei kleuren

Naast dat er zoveel verschillende soorten op de markt zijn, is dit speeltje ook verkrijgbaar in de leukste kleuren. Het is namelijk toch wel extra fijn als je een speeltje met een leuke kleur kan hebben, dit nodigt nog meer uit. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een zachtroze of juist parel-roze seksspeeltje, maar de Womanizer is ook verkrijgbaar in elegant donkerblauw. Je kunt ook gaan voor een luxe look met een zwart speeltje met gouden rand of wit speeltje met zilveren rand.

Waar is dit product te koop?

De Womanizer wordt steeds populairder en wordt hierdoor op veel plekken verkocht. Je zult het product vinden in elke erotische winkel, zoals Christine Le Duc, maar je kunt de producten ook op de eigen website van Womanizer kopen. Ook online is het product makkelijk te bestellen en dit wordt dan discreet verzonden zodat niemand weet wat je binnen krijgt. Beiden online en in de winkel is dit product dus te vinden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Womanizer

Wat maakt Womanizer seksspeeltjes anders dan traditionele vibrators?

Womanizer-producten maken gebruik van Pleasure Air™ Technology, die pulserende luchtdruk gebruikt om een zuigend gevoel te creëren. Hierdoor wordt direct contact met de clitoris vermeden, wat overstimulatie kan verminderen en een unieke sensatie geeft.

Is het Womanizer speeltje waterdicht?

Veel Womanizer-modellen zijn inderdaad waterdicht, wat betekent dat ze veilig kunnen worden gebruikt in de douche of in bad. Het is echter belangrijk om het specifieke model dat je hebt of overweegt te kopen te controleren.

Hoe reinig ik mijn Womanizer speeltje?

Womanizer seksspeeltjes moeten na elk gebruik worden gereinigd. Ze kunnen worden gewassen met warm water en zeep of met een speciale seksspeeltjesreiniger. Zorg ervoor dat het speeltje volledig droog is voordat je het opbergt.

Hoe lang gaat de batterij van een Womanizer speeltje mee?

De levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van het specifieke model en de intensiteitsinstellingen die worden gebruikt. Veel modellen bieden echter 1 tot 2 uur gebruik op een volledige lading.

Is de verpakking van Womanizer-producten discreet?

Ja, Womanizer begrijpt het belang van discretie. Wanneer je rechtstreeks bij Womanizer of bij gerenommeerde verkopers bestelt, worden producten meestal verzonden in neutrale verpakkingen zonder duidelijke indicatie van de inhoud.

Top 5 Beste kopen
Logo