American Tourister Koffer
Bijgewerkt: Mei 2023

American Tourister Koffer

American Tourister Koffer

Stijlvol op reis met de American Tourister Koffer

Een koffer valt niet te missen als je op reis gaat en met de American Tourister koffer doe je het meteen goed. Koffers zijn onmisbaar als je gaat reizen. Hier stop je namelijk al je kleren, toiletspullen, elektronica en andere vakantiespullen in. Ze zijn makkelijk mee te nemen door de wieltjes aan de onderkant en de stang waarmee je de koffer meetrekt. Dit is bij de American Tourister koffer niet anders. De stijlvolle koffers van het bekende merk zijn altijd van hoge kwaliteit en je kunt lang van ze gebruik blijven maken. Er zijn veel verschillende koffers van het merk te vinden. 

 

Inhoud en maten American Tourister Koffer

De American Tourister Koffer is een prachtig merk van koffers. Er zijn veel verschillende koffers verkrijgbaar van het merk. Zo zijn er veel koffers met verschillende inhouden te koop. Of je nu veel of weinig in je koffer wilt doen, American Tourister heeft de juiste maat voor je. Zo heb je de kleinste inhoud van 30 tot 40 liter, maar ook de grootste inhoud van meer dan 100 liter. Daartussen vallen nog de inhouden 40 tot 60 liter, 60 tot 80 liter en 80 tot 100 liter. Hier past dus zeker genoeg in.

 

Daarnaast is de koffer dus ook te koop in verschillende maten en hoogtes. Dit is fijn om te weten, want niet elke hoogte koffer mag mee in het vliegtuig en moet in het ruim worden gezet. De verschillende hoogtes die American Tourister verkoopt zijn 56 tot en met 67 centimeter, 68 tot en met 76 centimeter en 77 tot en met 85 centimeter. 

 

Kleuren en stijlen

De koffers zijn ook in allerlei kleuren te koop. Er zijn koffers te koop met meerdere kleuren, maar in een en dezelfde elegante kleur. Denk bijvoorbeeld aan een mooie, en altijd goede, zwarte of grijze koffer. Die passen overal bij. Voor de liefhebbers zijn er ook koffers in de kleuren roze of groen, maar ook in het rood, blauw, oranje, of zelfs goud. Je lievelingskleur zit er sowieso tussen. 

 

Er zijn ook verschillende stijlen te koop. Voor kinderen en volwassen zijn verschillende koffers te kiezen. Voor kinderen kun je bijvoorbeeld een leuke Star Wars koffer uitkiezen, en voor jezelf dan een mooie roze of zwarte koffer die overal bij past. De koffers zijn ook verkrijgbaar met een soft case of hard case. Iedereen heeft daar namelijk een andere voorkeur in en daarom is er de keuze tussen beiden. Een soft case is fijner om te dragen, maar een hard case gaat minder snel kapot. 

 

Waar te koop

Nu wil je vast een koffer hebben van American Tourister. Dat snappen wij, want ze zijn echt geweldig. De koffers van het bekende merk kun je op veel plekken kopen. Kijk bijvoorbeeld in je lokale kofferwinkel of ga online shoppen op het internet. In veel webshops is de koffer te vinden. Hierbij kun je dan filteren op je voorkeuren en dan heb je die mooie koffer in huis. 

Beste American Tourister koffer aanbiedingen van Mei 2023