GTA 6 Release Date, Prijs, Leaks, Trailer, Gameplay en Map

GTA 6 Release date

Voor alle GTA Vice City gamers die al een tijdje GTA 5 spelen, is dit fantastisch nieuws. De maker van dit spel werkt nu aan de productie van GTA 6, een geüpdatete versie, voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe game-ervaring. Iedereen staat nu te popelen om de nieuwe GTA 6 op hun computer te spelen, omdat het een nieuwe ervaring zal bieden op het gebied van visuals, nieuwe personages, Nieuwe Auto Kopen, en vele andere gebieden nadat ze het nieuws hebben gehoord dat de release datum van Rockstar GTA 6 wordt verwacht tussen 1 april 2024 en 31 maart 2025. De Nederlandse release van GTA 6 is waarschijnlijk eind Maart 2025.Rockstar Games heeft de releasedatum van GTA 6 niet onthuld. Ondanks dit hebben internet speurders slimme conclusies getrokken. Een rapport dat Grand Theft Auto 6 zich zou afspelen in het hedendaagse Vice City was onderdeel van een grotere informatie lek dat stelde dat het spel in 2025 zou worden uitgebracht. Na het succes van het tienjarig jubileum van GTA 5, kondigt de ontwikkelaar nu de releasedatum van GTA 6 aan, en binnenkort kun je spelen als het nieuwe personage van het spel.

Het is meestal een goed idee om voorzichtig te zijn bij het maken van zulke aannames, maar recente GTA 6 lekken lijken het huidige Vice City scenario te bevestigen, dus mogelijk is een Rockstar GTA 6 releasedatum ergens in 2025 accuraat. Sommige speculaties suggereren echter dat Grand Theft Auto 6 al in 2024 gelanceerd zou kunnen worden. Microsoft’s meest recente reactie op het activeringsonderzoek van de UK Competition and Markets Authority (CMA) naar zijn lopende aankoop van Blizzard biedt hier ondersteuning voor.

GTA 6 Prijs PS4, PS5, XBOX en PC

Een nieuw gerucht dat online de ronde doet, suggereert dat Grand Theft Auto 6 voor $150 in de winkel zal liggen, wat meer dan het dubbele is van de prijs van de meeste moderne spellen. 150 dollar zal betekenen dat GTA 6 voor ongeveer 140 euro in de Nederlandse winkels zal liggen. Fans wachten al meer dan een decennium op Grand Theft Auto 6, en het is veilig om te zeggen dat het spel een absoluut enorme release zal zijn wanneer het uiteindelijk in de winkels verschijnt. Grand Theft Auto 5 is tenslotte een van de meest succesvolle entertainmentproducten aller tijden, en de kans is groot dat GTA 6 het op zijn minst zal evenaren, zo niet overtreffen.

“Het blijft afwachten wanneer Grand Theft Auto fans GTA 6 kunnen spelen, maar een nieuw gerucht suggereert dat ze mogelijk rond de $150 moeten betalen voor het nieuwe spel. Dit gerucht komt voort uit een rapport van Niche Gamer, dat ook zegt dat het budget voor Grand Theft Auto 6 ergens tussen de $1 en $2 miljard ligt. Geen van deze informatie is bevestigd door Take-Two of Rockstar Games, dus fans moeten dit gerucht met een flinke korrel zout nemen. Hoewel het niet onmogelijk is dat Take-Two Grand Theft Auto 6 tegen zo’n extreem hoge prijs zou uitbrengen, lijkt het zeer onwaarschijnlijk. Er zouden echter speciale versies van GTA 6 kunnen zijn die $150 of meer kosten.

GTA 6 Leaks

Twee vermeende lekken gingen op 25 juni viraal op Twitter, beide bewerend dat het verhaal van GTA 6 zich zal afspelen in Cuba, Colombia en Miami. Een van de lekken beweert dat het spel zich zal afspelen in 2023 of 2024. De ‘lekker’ ‘SaycheeseDGTL’ beweert de informatie te hebben gekregen van een “Rockstar Games Insider.” Het andere lek van gebruiker ‘RapTV’ beweert dat het spel “al in 2024 ” wordt uitgebracht.

Een nieuw GTA 6 lek heeft onthuld dat het spel mogelijk een bestandsgrootte van 750GB heeft, terwijl het ook een verbluffende 400 uur aan gameplay biedt.

Vorig jaar slaagde een tiener erin om toegang te krijgen tot de interne Slack-omgeving van Rockstar, het bedrijf achter de GTA-serie. Hij verkreeg meer dan negentig video’s van GTA 6, beelden van een game die overduidelijk nog in ontwikkeling was.

De gelekte beelden waren ongeveer 24 uur lang overal op het internet te zien, totdat Take-Two Interactive ingreep. De vele video’s van Grand Theft Auto VI werden efficiënt van het web verwijderd.

GTA 6 Trailer

Bekijk de onofficiële GTA 6 Trailer

GTA 6 Gameplay

Het fan-account plaatste de gelekte GTA 6 video op 4 augustus 2023, samen met vele andere clips. Hoewel de meeste vanwege auteursrechtinbreuk zijn verwijderd, is deze ene, waarin een politieachtervolging te zien is, nog steeds online.

De clip van 20 seconden toont Lucia, een van de vermoedelijke hoofdpersonen in het aankomende spel, terwijl ze voor de politie wegrent en tegelijkertijd op hen schiet. Het vrouwelijke personage lijkt te hurken op de laadbak van een vrachtwagen die door een ander personage wordt bestuurd.

Terwijl twee politie-SUV’s de vluchtende criminelen beginnen te achtervolgen, begint Lucia op hen te schieten met wat lijkt op een aanvalsgeweer. Hoewel het onduidelijk is of ze de auto’s raakte of niet, ramt een van hen oncontroleerbaar een stoep en vliegt hoog de lucht in.

Echter, de politieauto zet de achtervolging voort zodra deze weer op vier wielen staat. Dit niveau van politie-inzet is zeer zeldzaam in het huidige spel, aangezien de AI de voorkeur geeft aan het laten verdwijnen van politieauto’s en het opnieuw laten verschijnen van nieuwe om de speler te stoppen.

Deze video, samen met het geruchten over het budget voor GTA 6, heeft velen doen hopen dat Rockstar verbeterde gameplay-mechanica implementeert in het aankomende spel. Er zijn echter zorgen over het gerucht van gezichtsherkenning in GTA 6, wat al ontkracht is door de Entertainment Software Rating Board

GTA 6 Map

Hoewel er nog geen officiële kaart online is verschenen, hebben fans de gameplay-lekken van vorig jaar uitvoerig bestudeerd om een reeks referentiepunten te creëren en samen te voegen tot wat zij geloven dat de beste schatting is van de kaart van GTA VI. Blijkt dat deze enorm uitgebreid is, wat goed nieuws is.

Het is het vermelden waard dat een zeer vergelijkbaar iets gebeurde met GTA V; de kaart gebaseerd op gelekte info voor dat spel bleek bijna identiek te zijn aan het echte ding. We zeggen niet dat deze GTA VI kaart als het echte werk moet worden beschouwd, maar je zou er zeker enige waarde aan moeten hechten.

Zoals je ongetwijfeld kunt zien, lijkt de kaart van GTA VI meerdere steden, dorpen en vliegvelden te bevatten, samen met een heleboel andere interessante locaties. Het is zo goed als bevestigd dat het spel plaatsvindt in Vice City, maar door de aanwezigheid van vliegvelden vragen we ons af of de geruchten dat we naar andere landen kunnen reizen waar zijn?

Top 5 Beste kopen
Logo