Goedkoop parkeren Rotterdam Airport

Parkeren op Rotterdam The Hague Airport kan soms een uitdaging zijn, zeker als je op zoek bent naar de goedkoopste optie. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op parkeerkosten. Hier zijn enkele tips en opties voor goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport:

 1. Vergelijk parkeeraanbieders: Er zijn diverse online platforms en vergelijkingswebsites waar je de prijzen van verschillende parkeeraanbieders bij Rotterdam Airport kunt vergelijken. Zo kun je gemakkelijk de goedkoopste optie vinden voor de periode dat je weg bent.
 2. P+R locaties: In de omgeving van de luchthaven zijn er mogelijk P+R (Park & Ride) locaties waar je je auto goedkoper kunt parkeren en vervolgens met het openbaar vervoer naar de luchthaven kunt reizen.
 3. Reserveer van tevoren: Veel parkeeraanbieders bieden korting aan wanneer je van tevoren een plek reserveert. Vroeg boeken kan dus in je voordeel werken.
 4. Lang parkeren: Als je voor een langere periode parkeert, overweeg dan speciale tarieven voor lang parkeren. Deze zijn vaak voordeliger op een dagelijkse basis.
 5. Buiten de luchthaven: Overweeg parkeeraanbieders die net buiten de luchthaven liggen. Ze bieden vaak shuttle services aan die je naar de terminal brengen. Deze opties zijn vaak goedkoper dan parkeren direct op de luchthaven.
 6. Kortingscodes en aanbiedingen: Houd promoties en kortingscodes in de gaten. Sommige websites of parkeeraanbieders bieden periodiek kortingen aan, wat kan helpen bij het besparen op parkeerkosten.
 7. Vraag rond: Lokale bewoners of frequente reizigers kunnen soms insider-tips hebben over goedkope of zelfs gratis parkeerplekken in de buurt van de luchthaven.

Het is altijd raadzaam om je parkeerplek van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke reisperiodes. Dit garandeert niet alleen een plek voor je auto, maar kan je ook geld besparen. En vergeet niet om rekening te houden met de tijd die nodig is om van de parkeerplaats naar de luchthaventerminal te reizen, vooral als je kiest voor een parkeeroptie buiten de luchthaven.

Gratis parkeren Rotterdam Airport

Rotterdam The Hague Airport is een van de groeiende luchthavens in Nederland en, net als bij de meeste luchthavens, kan parkeren er prijzig zijn. Hoewel het zeer onwaarschijnlijk is dat je direct op of bij het vliegveld volledig gratis kunt parkeren, zijn er enkele strategieën en locaties die je kunt overwegen als je wilt besparen op parkeerkosten:

 1. Woonwijken: Er zijn woonwijken in de buurt van Rotterdam The Hague Airport waar je gratis kunt parkeren. Het nadeel hiervan is dat je mogelijk een stuk moet lopen of een andere vorm van vervoer moet nemen naar de luchthaven. Let wel op: in sommige wijken is het parkeren voor langere tijd niet toegestaan of kan het overlast veroorzaken voor de bewoners.
 2. P+R locaties: In Rotterdam zijn er diverse P+R (Park & Ride) locaties waar je goedkoop of zelfs gratis kunt parkeren. Vanaf deze locaties kun je met het openbaar vervoer verder reizen naar de luchthaven.
 3. Carpoolen: Overweeg om samen met anderen naar het vliegveld te rijden en laat iemand anders rijden. Als je met meerdere mensen reist, kan één persoon de anderen afzetten bij de luchthaven en de auto vervolgens buiten de luchthaven parkeren waar het gratis of goedkoper is.
 4. Word afgezet: Als je iemand kent die bereid is je af te zetten en op te halen, kun je de kosten van het parkeren volledig vermijden.
 5. Check lokale forums of groepen: Er zijn online platforms en forums waar lokale bewoners en reizigers tips delen over parkeren en andere gerelateerde zaken. Het is altijd handig om dergelijke gemeenschappen te raadplegen voor recente informatie en advies.

Het is belangrijk om op te merken dat parkeerregels en -restricties kunnen veranderen. Zorg ervoor dat je de huidige regels controleert en dat je je auto achterlaat op een veilige en legale plek. En als je ervoor kiest om verder van het vliegveld te parkeren, vergeet dan niet om extra tijd in te plannen voor het vervoer naar de luchthaven.

Top 5 Beste kopen
Logo