Bimas Fietsen

Op zoek naar de beste Bimas fietsen? Ontdek hier de top 5 vergelijkingen van de beste modellen, met gedetailleerde beoordelingen en prijsinformatie.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Bimas Transportfiets A-1.0 dames mat zwart 50cm
Bimas Transportfiets A-1.0 dames mat zwart 50cm
Voordelen
Het frame is gemaakt van stevig aluminium. Een duurzame stadsfiets voor dagelijks gebruik. Je kunt eenvoudig een krat mee nemen op het rek van de fiets. De fiets beschikt over terugtrapremmen. De fiets is te koop met twee verschillende framehoogtes.
Nadelen
De fiets heeft geen handremmen.
Bimas Elektrische Bakfiets eCargo 3.3 Premium 630W
Bimas Elektrische Bakfiets eCargo 3.3 Premium 630W
Voordelen
Je kunt eenvoudig boodschappen doen met deze elektrische bakfiets. De bakfiets is eenvoudig te parkeren. De elektrische bakfiets heeft een zeer stevige constructie. Beschikt over 7 naafversnellingen. Voor het opladen hoef je de accu niet af te nemen.
Nadelen
Je dient wel op het gewicht te letten als je kinderen in de bak gaat vervoeren.
Tip: Beste keuze
Bimas Transportfiets A-3.0 heren mat zwart 57cm
Bimas Transportfiets A-3.0 heren mat zwart 57cm
Voordelen
Een fiets van zeer goede kwaliteit. Beschikt over duurzame stalen dragers zowel voor als achter. De fiets is goed voor alle dagelijkse activiteiten. Beschikt over een handig standaard in het midden van de fiets. Heeft super gemakkelijke terugtrapremmen.
Nadelen
Niet geschikt voor de kleintjes onder ons.
Bimas Elektrische fiets E-Comfort dames grijs 46cm 450 Watt
Bimas Elektrische fiets E-Comfort dames grijs 46cm 450 Watt
Voordelen
De elektrische fiets heeft een extra lage instap. Een zeer moderne fiets die je dagelijks van A naar B brengt. Je kunt de elektrische fiets eenvoudig overal parkeren. Een fiets van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De verlichting van de elektrische fiets werkt op batterijen.
Nadelen
Het is wel handig om een diefstalverzekering af te sluiten bij de elektrische fiets.
Bimas Elektrische fiets E-City 7.1 heren cool grijs 57cm 450 Watt
Bimas Elektrische fiets E-City 7.1 heren cool grijs 57cm 450 Watt
Voordelen
Een elektrische fiets met een prachtige zachte kleur. Beschikt over een handig afleesbaar display. Het frame van de fiets is gemaakt van duurzaam aluminium. Heeft wel 7 verschillende versnellingen, maar ook een rotatiesensor. Heeft prettige handremmen. Met deze elektrische fiets ben je voorzien van een goede prijs en kwaliteitverhouding.
Nadelen
Met een framehoogte van 57 centimeter is de fiets niet echt geschikt voor de kleinere man.

Beste Bimas FietsenKoopgids: Welke Bimas Fietsen zijn de beste koop van april 2024?

Bimas fietsen zegt je misschien niet zo veel. Het merk begon niet lang voor de eeuwwisseling en focust zich op functioneel fietsen. Dat is dan ook wat je mag verwachten van Bimas fietsen. Fietsen die functioneren. De fietsen zien er netjes uit en komen in verschillende varianten. Er zijn zowel e-bikes als normale fietsen van Bimas. De normale Bimas fietsen dragen de naam Transporter. In beide varianten zijn meerdere modellen te vinden. Het is maar net wat je liever wil. Natuurlijk zijn e-bikes prijziger dan fietsen zonder die ondersteuning.

E-bikes

Veel mensen kiezen voor e-bikes. Of je nu hoge bruggen moet trotseren op dagelijkse basis, een dagje ouder wordt en meer moeite hebt met fietsen of gewoon tempo wil maken – een e-bike kan uitkomst bieden. Je hoeft amper zelf te trappen en je gaat snel een stuk harder dan op een gewone fiets. Dat scheelt ook weer voor je energiepeil. Je kunt altijd kiezen om zonder de ondersteuning te fietsen. Bimas fietsen heeft verschillende e-bikes. Ze zijn er in een vrouwen- en een mannenmodel. Het verschil daarin is natuurlijk de stang bij een mannenfiets.

Modellen

De Comfort e-bike is de enige onder de Bimas elektrische fietsen die er niet in een mannenmodel is. Dit model lijkt op de City 7.1, met als enige verschil het frameformaat. De City 7.1 is groter. Het City 7.3 model is ook net iets anders: de kleur is blauw in plaats van grijs en er is een versnellingssensor. De City 7.1, City 7.3 en Comfort hebben allemaal 7 versnellingen en een mogelijkheid om je mobiele apparaat via een USB op te laden. De City 3.0 daarentegen heeft 3 versnellingen en geen oplaadmogelijkheid.

Transporter fietsen

Geen behoefte aan een elektrische fiets? Dan kies je voor één van de Transporters van Bimas fietsen. Hier zijn drie varianten van. Elke variant heeft een rekje voorop de fiets en is er in een mannen- en vrouwenuitvoering. De mannenfietsen zijn zwart bij de A 3.0 en A 1.0. De A 3.3 heeft dan juist weer een zwarte vrouwenfiets. De mannenfiets is daarbij donkergroen. De A 3.0 heeft een lichtgroene vrouwenfiets en de A 1.0 is er alleen in het zwart. De frameformaten zijn bij al deze Bimas fietsen hetzelfde.

Remmen en versnellingen

De Bimas Transporter A 1.0 is de meest basis uitvoering van de Bimas fietsen. Hij heeft geen versnellingen en een terugtraprem. De andere Transporter Bimas fietsen hebben 3 versnellingen. Het verschil tussen de Transporter A 3.3 en de Transporter A 3.0 is het soort rem. De 3.3 heeft handremmen, waar de 3.0 gebruik maakt van een terugtraprem, net als de 1.0.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Bimas Fietsen

Wat is het assortiment van Bimas Fietsen?

Bimas Fietsen biedt een breed assortiment aan fietsen, waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en racefietsen.

Biedt Bimas Fietsen garantie op hun fietsen?

Ja, Bimas Fietsen biedt standaard garantie op al hun fietsen. De garantieperiode kan variëren per model, maar meestal geldt er een garantie van minimaal 1 jaar op onderdelen en frame.

Kan ik mijn fiets laten repareren bij Bimas Fietsen?

Ja, Bimas Fietsen heeft een eigen werkplaats waar je terecht kunt voor reparaties en onderhoud aan je fiets. Ze hebben ervaren monteurs die snel en vakkundig problemen kunnen oplossen.

Kan ik een fiets op maat laten maken bij Bimas Fietsen?

Ja, bij Bimas Fietsen is het mogelijk om een fiets op maat te laten maken. Ze hebben verschillende opties om de fiets aan te passen aan jouw wensen en behoeften, zoals het kiezen van de juiste framehoogte, zadel, stuur en versnellingen.

Biedt Bimas Fietsen ook fietsaccessoires en -onderdelen aan?

Ja, naast fietsen biedt Bimas Fietsen ook een ruim assortiment aan fietsaccessoires en -onderdelen. Denk hierbij aan fietstassen, fietsverlichting, sloten, banden, remmen en nog veel meer.

Top 5 Beste kopen
Logo