Disney Kinderfiets
Bijgewerkt: Juni 2023

Disney Kinderfiets

Disney Kinderfiets

In een land als Nederland is het cruciaal dat kinderen leren fietsen. En hoe leuk is dat als dat kan met een Disney kinderfiets? Natuurlijk heeft je kind dan de leukste fiets van de klas en dat is ook een leuke extra. Ook als je kind al kan fietsen is een Disney kinderfiets leuk. In ieder geval op de basisschool. Als het tijd is voor de middelbare school, is een Disney kinderfiets misschien niet meer de juiste keuze. Maar dat kunnen jij en je kinderen vast zelf uitvogelen. 

 

Films en karakters

Een Disney kinderfiets is niet een algemene Disney fiets. Er zijn veel varianten voor de Disney kinderfiets. Een populaire Disney kinderfiets is bijvoorbeeld van de Frozen films. Ook Minnie Mouse is een vaak voorkomend karakter dat je vindt in Disney kinderfietsen. Het zijn vooral de dames die populair zijn voor Disney kinderfietsen. Er is hiernaast ook nog een Disney prinsessen kinderfiets waar meerdere Disney prinsessen op afgebeeld zijn. Minder meisjesgerichte Disney kinderfietsen zijn bijvoorbeeld van Cars, The Avengers en Paw Patrol. Vooral Cars is een populaire onder de Disney kinderfietsen.

 

Zijwieltjes

Voor al die populaire varianten van de Disney kinderfiets zijn er ook bijpassende zijwieltjes. Je leert natuurlijk eerst fietsen met zijwieltjes. Dan is het wel zo leuk dat je bij je Frozen fiets ook Frozen zijwieltjes hebt. Of Cars zijwieltjes bij je Cars fiets. Vaak koop je een Disney kinderfiets met zijwieltjes en al. Zeker omdat je te maken hebt met kleine fietsen voor de kleinere kinderen. Die hebben die zijwieltjes gewoon nog nodig. Je kunt ook los Disney zijwieltjes kopen. Die passen ook op andere fietsen natuurlijk. Voor als je kind al een grotere fiets heeft, maar toch nog zijwieltjes nodig heeft bijvoorbeeld. 

 

Accessoires

Ook andere Disney fietsaccessoires kun je voor bij alle fietsen kopen. Daarmee kun je een gewone kinderfiets omtoveren tot Disney kinderfiets. Of gewoon de Disney kinderfiets helemaal compleet maken. Accessoires zijn bijvoorbeeld zijwieltjes, maar je kunt ook denken aan stuurfranjes en mandjes. De mandjes zijn van kunststof en vaak ook flexibel materiaal. Je kunt ook mooi je Disney Avengers fiets combineren met een Cars mandje bijvoorbeeld. Zo maak je de fiets helemaal uniek. 

 

Waar te koop

Disney kinderfietsen kun je in de meeste fietsenzaken vinden zolang ze niet enkel volwassenenfietsen verkopen. Maar ook online is een ruim aanbod aan Disney kinderfietsen te vinden, onder andere bij Bol.com. Daarnaast kun je bij verschillende bouwmarkten terecht voor een Disney kinderfiets. 

Beste Disney Kinderfiets aanbiedingen van Juni 2023