Thule Dakdrager

Op zoek naar de beste Thule dakdrager? Wij hebben de top 5 voor je vergeleken! Ontdek welke dakdrager het beste bij jouw auto past.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Thule wingbar evo 118
Thule wingbar evo 118
Voordelen
De dak drager heeft een laadbreedte van 118 centimeter. Je krijgt een nette garantie en de dak dragers zijn uitvoerig getest. Instaleren is erg eenvoudig, maar het verwijderen ook. Beschikt over een technologie dat ervoor zorgt dat weerstand verminderd wordt.
Nadelen
Het maximaal laadvermogen is 100 kilo.
Thule SmartRack 785 Dakdragers
Thule SmartRack 785 Dakdragers
Voordelen
Je krijgt alle onderdelen bij de dak dragers meegeleverd. Monteren gaat eenvoudig zonder speciale sleutels. Dankzij de rubberen bekleding ben je beschermd tegen krassen. De dakdrager is universeel. De dakdrager is volledig goedgekeurd.
Nadelen
Beschikt niet over sloten.
Tip: Beste keuze
Thule wingbar edge 9593
Thule wingbar edge 9593
Voordelen
De dakdragers zijn voorzien van T-track. Sloten zijn bij de dakdragers inbegrepen. De maximale laadbreedte van de dakdragers is 92 centimeter. De dakdragers zijn compatibel met het One Key System. Dankzij de interne BoxBeam structuur creëer je eenvoudige een sterke laadstang.
Nadelen
Met een laadvermogen van 75 kilo is het raadzaam te controleren of het dak van je auto de dakdragers aan kan.
Thule SmartRack 795 Dakdrager - Aluminium - 127 cm – Universeel
Thule SmartRack 795 Dakdrager - Aluminium - 127 cm – Universeel
Voordelen
Een universele dakdrager, geschikt voor eigenlijk alle auto’s. De dakdragers hebben een gewicht van 4 kilo. De dakdragers zijn gemaakt van aluminium. Zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te monteren. De dakdragers zijn van goede kwaliteit.
Nadelen
De aanschafprijs is misschien een beetje hoog, maar je krijgt er wel een goed product voor terug.
Thule Wingbar Edge Zwart 9594B
Thule Wingbar Edge Zwart 9594B
Voordelen
Dankzij de wind diffuser wordt de luchtstroming goed geleid. De dak dragers worden voor gemonteerd afgeleverd. De dakdragers zijn gemaakt van aluminium, maar hebben een zwarte coating. Dankzij de plastic kappen heb je een nette uitstraling. De dakdragers zijn stiller dan anderen in zijn soort.
Nadelen
Gesloten dak rails, het is handig hier rekening mee te houden.

Beste Thule DakdragerKoopgids: Welke Thule Dakdrager is de beste koop van mei 2024?

Met je auto op vakantie is natuurlijk ideaal, want je komt altijd precies op je bestemming en je hebt direct alles bij je. Maar als de auto vol zit, is het soms moeilijk om de weg achter je nog te zien. Daarom zijn Thule dakdragers zo handig. Je neemt nog meer mee of kunt je spullen op het dak meenemen, waardoor je de auto niet helemaal vol hoeft te proppen. Ook zijn Thule dakdragers ideaal voor als je op wintersport gaat en de materialen moet meenemen. Die zijn vaak onhandig in de auto mee te nemen.

Gemakkelijk laden

Er zijn verschillende soorten Thule dakdragers. Als je gemakkelijk je spullen wil inladen en uitladen, kies je voor de Thule Evo SlideBar. Je kunt deze Thule dakdragers uitschuiven en terug inschuiven. Dat maakt deze dakdragers ideaal voor als je spullen steeds af- en op moet laden. Zoals fietsen of sportattributen. Ook als je alleen je vakantiespullen één keer moet inpakken en één keer moet uitpakken, kan dit natuurlijk gemakkelijker gemaakt worden met deze Thule dakdragers.

Zware bepakking

Als je zware dingen mee wil nemen op het dak, kies je voor de Thule ProBar Evo. Zware bepakking is bijvoorbeeld een daktent. Die weegt nogal wat, omdat het tegelijkertijd je kampeerplek is. Ook andere zware bepakking kan op deze Thule dakdragers goed meegenomen worden, omdat dit de meest stevige variant van de dakdragers is. Dat zie je ook terug in de prijs. Deze optie is meteen de duurste optie namelijk. Als je inderdaad lange tijd op reis gaat en zware bepakking meeneemt, is dit wel zo praktisch.

Aerodynamisch

De aerodynamische Thule dakdragers zorgen voor het geruisloos meenemen van extra materiaal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Thule Evo WingBar of de Thule Edge WingBar. De Edge is slanker en sportiever, waar de Evo multifunctioneel is. De Evo WingBar is ook geschikt voor daktenten. De Edge is iets duurder dan de Evo. Beide zijn zowel in zwart als in zilvergrijs verkrijgbaar.

Smart en Square

Daarnaast zijn er nog drie varianten Thule dakdragers verkrijgbaar. Dit zijn ook de goedkoopste varianten. Het goedkoopst is de SmartRack SquareBar. Dit zijn universele Thule dakdragers in zwart verkrijgbaar. Iets duurder is het SmartRack. Het grootste verschil tussen deze twee is de kleur: de SquareBar is zwart, het SmartRack is aluminium. Tot slot is er de SquareBar Evo. Deze is er ook in zwart en is schokbestendig. Je kunt alle Thule dakdragers via de eigen site bestellen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Thule Dakdrager

Wat is het maximale gewicht dat een Thule dakdrager kan dragen?

De meeste Thule dakdragers hebben een maximale draagcapaciteit van 75 kg, maar dit kan variëren afhankelijk van het specifieke model. Het is belangrijk om de handleiding van de dakdrager te raadplegen voor het juiste gewichtslimiet.

Kan ik een Thule dakdrager op elk type voertuig installeren?

Thule dakdragers zijn ontworpen om op de meeste soorten voertuigen te passen, inclusief personenauto’s, SUV’s en bestelwagens. Er zijn verschillende bevestigingssystemen beschikbaar om de dakdrager veilig en stevig op het voertuig te bevestigen.

Hoe lang duurt het om een Thule dakdrager te installeren?

De installatietijd van een Thule dakdrager kan variëren, afhankelijk van het type voertuig en het bevestigingssysteem. Over het algemeen kan het installatieproces binnen 30 minuten worden voltooid, maar het is belangrijk om de instructies zorgvuldig te volgen om ervoor te zorgen dat de dakdrager correct en veilig wordt geïnstalleerd.

Kan ik accessoires toevoegen aan mijn Thule dakdrager?

Ja, Thule biedt een breed scala aan accessoires die compatibel zijn met hun dakdragers, zoals fietsendragers, skidragers en bagageboxen. Deze accessoires kunnen eenvoudig op de dakdrager worden gemonteerd om extra functionaliteit toe te voegen aan het voertuig.

Zal een Thule dakdrager mijn brandstofverbruik beïnvloeden?

Het is mogelijk dat het toevoegen van een dakdrager aan uw voertuig het brandstofverbruik kan beïnvloeden. Door het verhoogde luchtweerstandseffect kan het brandstofverbruik toenemen, vooral bij hogere snelheden. Het wordt aanbevolen om de dakdrager te verwijderen wanneer deze niet in gebruik is om het brandstofverbruik te minimaliseren.

Top 5 Beste kopen
Logo