delen





Met je auto op vakantie is natuurlijk ideaal, want je komt altijd precies op je bestemming en je hebt direct alles bij je. Maar als de auto vol zit, is het soms moeilijk om de weg achter je nog te zien. Daarom zijn Thule dakdragers zo handig. Je neemt nog meer mee of kunt je spullen op het dak meenemen, waardoor je de auto niet helemaal vol hoeft te proppen. Ook zijn Thule dakdragers ideaal voor als je op wintersport gaat en de materialen moet meenemen. Die zijn vaak onhandig in de auto mee te nemen.
Er zijn verschillende soorten Thule dakdragers. Als je gemakkelijk je spullen wil inladen en uitladen, kies je voor de Thule Evo SlideBar. Je kunt deze Thule dakdragers uitschuiven en terug inschuiven. Dat maakt deze dakdragers ideaal voor als je spullen steeds af- en op moet laden. Zoals fietsen of sportattributen. Ook als je alleen je vakantiespullen één keer moet inpakken en één keer moet uitpakken, kan dit natuurlijk gemakkelijker gemaakt worden met deze Thule dakdragers.
Als je zware dingen mee wil nemen op het dak, kies je voor de Thule ProBar Evo. Zware bepakking is bijvoorbeeld een daktent. Die weegt nogal wat, omdat het tegelijkertijd je kampeerplek is. Ook andere zware bepakking kan op deze Thule dakdragers goed meegenomen worden, omdat dit de meest stevige variant van de dakdragers is. Dat zie je ook terug in de prijs. Deze optie is meteen de duurste optie namelijk. Als je inderdaad lange tijd op reis gaat en zware bepakking meeneemt, is dit wel zo praktisch.
De aerodynamische Thule dakdragers zorgen voor het geruisloos meenemen van extra materiaal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Thule Evo WingBar of de Thule Edge WingBar. De Edge is slanker en sportiever, waar de Evo multifunctioneel is. De Evo WingBar is ook geschikt voor daktenten. De Edge is iets duurder dan de Evo. Beide zijn zowel in zwart als in zilvergrijs verkrijgbaar.
Daarnaast zijn er nog drie varianten Thule dakdragers verkrijgbaar. Dit zijn ook de goedkoopste varianten. Het goedkoopst is de SmartRack SquareBar. Dit zijn universele Thule dakdragers in zwart verkrijgbaar. Iets duurder is het SmartRack. Het grootste verschil tussen deze twee is de kleur: de SquareBar is zwart, het SmartRack is aluminium. Tot slot is er de SquareBar Evo. Deze is er ook in zwart en is schokbestendig. Je kunt alle Thule dakdragers via de eigen site bestellen.
Geen berichten voor deze criteria.De meeste Thule dakdragers hebben een maximale draagcapaciteit van 75 kg, maar dit kan variëren afhankelijk van het specifieke model. Het is belangrijk om de handleiding van de dakdrager te raadplegen voor het juiste gewichtslimiet.
Thule dakdragers zijn ontworpen om op de meeste soorten voertuigen te passen, inclusief personenauto’s, SUV’s en bestelwagens. Er zijn verschillende bevestigingssystemen beschikbaar om de dakdrager veilig en stevig op het voertuig te bevestigen.
De installatietijd van een Thule dakdrager kan variëren, afhankelijk van het type voertuig en het bevestigingssysteem. Over het algemeen kan het installatieproces binnen 30 minuten worden voltooid, maar het is belangrijk om de instructies zorgvuldig te volgen om ervoor te zorgen dat de dakdrager correct en veilig wordt geïnstalleerd.
Ja, Thule biedt een breed scala aan accessoires die compatibel zijn met hun dakdragers, zoals fietsendragers, skidragers en bagageboxen. Deze accessoires kunnen eenvoudig op de dakdrager worden gemonteerd om extra functionaliteit toe te voegen aan het voertuig.
Het is mogelijk dat het toevoegen van een dakdrager aan uw voertuig het brandstofverbruik kan beïnvloeden. Door het verhoogde luchtweerstandseffect kan het brandstofverbruik toenemen, vooral bij hogere snelheden. Het wordt aanbevolen om de dakdrager te verwijderen wanneer deze niet in gebruik is om het brandstofverbruik te minimaliseren.