Beekse Bergen Huisje
Bijgewerkt: Februari 2023

Beekse Bergen Huisje

Beekse Bergen Huisje

In Safaripark Beekse Bergen kun je in eigen land op safari. En daar kun je meteen een vakantie van maken als je een Beekse Bergen huisje boekt. Het park Beekse Bergen bevindt zich tussen Tilburg en Hilvarenbeek. Je kunt zo’n vakantie dus combineren met een bezoek aan Tilburg en daar verblijven. Maar je kunt ook dichter bij het park Beekse Bergen verblijven. Er zijn twee parken die horen bij het safaripark waar je kunt overnachten. 

 

Safari Resort Beekse Bergen

Het Safari Resort Beekse Bergen ligt het dichtst bij het safaripark zelf. Je zit op loopafstand van het safaripark. Je kunt door Safaripark Beekse Bergen met de auto of te voet. Je ziet de dieren in ieder geval in het wild, ze zijn namelijk niet achter hekken verstopt. Behalve de buitenhekken van het park. Op het Safari Resort vind je accommodaties geschikt voor gezelschappen vanaf 6 personen.

 

Gezelschap Resort

Voor maximaal zes personen kun je kiezen uit een boomhut, een Lodge aan het water of bos, een Kidslodge aan de speeltuin of een Savanne Lodge met een sauna. Voor maximaal acht personen is er de Savanne Lodge Plus – met sauna of de Lodge Plus. Ook is er een rolstoelvriendelijk Beekse Bergen huisje en een grotere Safaritent. Ben je met een grote groep? Dan zijn er de groepslodge of de Savanne groepslodge, beide met een sauna en met ruimte voor maximaal 14 personen. 

 

Vakantiepark Beekse Bergen

Het vakantiepark Beekse Bergen heeft niet alleen huisjes, maar ook kampeerplekken. Het vakantiepark ligt aan het water dat vlak naast Safaripark Beekse Bergen ligt. Zo is er dus genoeg te beleven voor de kinderen en kunnen volwassenen ook prima aan het water in de zon liggen bijvoorbeeld. Je zit alleen iets verder weg van het Safaripark zelf. En een Beekse Bergen huisje op het vakantiepark heeft geen sauna. 

 

Gezelschap vakantiepark

Hier kun je ook met meer dan 14 mensen terecht. Er zijn 3 accommodaties voor 16 personen, allemaal heten ze groepsjungalow. De Victoria Beach variant heeft daarbij ook nog een privéstrand. Liever klein? Kies dan voor één van de vierpersoonsverblijven. Bijvoorbeeld Villa Maji of het chalet. Andere opties voor 6 of 8 personen zijn de Jungalow Plus, (Kids) Jungalow Restyled, Big Five Safaritent, Safaritent Stanley, Safaritent Livingstone en de Bungalowtent Plus. De tenten zijn luxer dan een standaard kampeerplek, die je ook op het park kunt vinden en boeken. 

Beste Beekse Bergen Huisje aanbiedingen van Februari 2023