NXT Museum Tickets

Op zoek naar de beste NXT Museum tickets? Vergelijk en kies uit de top 5 opties voor een onvergetelijke ervaring. Boek nu en geniet van kunst en technologie!
NXT Museum Tickets
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
NXT Museum Korting
NXT Museum Korting
Bekijk Prijs »

GetYourGuide

Voordelen
Regelmatig wisselende exposities en evenementen. Inspirerende ervaringen met nieuwe technologieën. Immersieve, interactieve tentoonstellingen.
Nadelen
Dit museum is niet geschikt voor mensen met epilepsie. Beperkte openingstijden op sommige dagen.

Beste NXT Museum TicketsKoopgids: Welke NXT Museum Tickets zijn de beste koop van mei 2024?

wat is NXT museum in Amsterdam?

In het Nederlands wordt het Nxt Museum in Amsterdam een pionierend instituut genoemd dat zich richt op nieuwe mediakunst, met name op het snijvlak van kunst, wetenschap en technologie. Het museum is gewijd aan het tonen van meeslepende, interactieve en multisensorische digitale kunstervaringen, gemaakt door zowel opkomende als gevestigde kunstenaars van over de hele wereld.

Het museum toont vaak baanbrekende installaties en tentoonstellingen die gebruik maken van verschillende vormen van technologie, zoals virtual reality, kunstmatige intelligentie, projecties en lichtkunst, om bezoekers een unieke en diepgaande ervaring te bieden.

Hoe lang duurt een bezoek aan NXT museum?

De duur van een bezoek aan het Nxt Museum in Amsterdam hangt af van je interesse en hoeveel tijd je wilt besteden aan het verkennen van de tentoonstellingen. Over het algemeen kunnen bezoekers verwachten dat ze ongeveer 1 tot 2 uur in het museum doorbrengen. Dit is echter slechts een schatting en kan variëren afhankelijk van de specifieke tentoonstellingen en de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker. Het is aan te raden om voldoende tijd in te plannen om volop te genieten van de unieke en meeslepende kunstervaringen die het Nxt Museum te bieden heeft.

hoe kan ik korting krijgen op tickets van het NXT museum

  1. Online boeken: Musea bieden vaak kortingen aan op hun websites voor bezoekers die hun tickets online kopen.
  2. Groepskorting: Als je met een groep vrienden of familieleden gaat, kan het museum mogelijk groepskortingen bieden. Informeer bij het museum over hun beleid.
  3. Studenten- en seniorenkorting: Veel musea bieden kortingen aan voor studenten en senioren (65+). Neem een geldig legitimatiebewijs mee om hiervan te profiteren.
  4. Museumkaart of andere lidmaatschappen: Als je in Nederland woont, kan een Museumkaart je gratis toegang geven tot veel musea, waaronder mogelijk het NXT Museum. Andere lidmaatschappen of passen kunnen ook kortingen bieden.
  5. Culturele evenementen: Tijdens bepaalde culturele evenementen, zoals de Museumnacht, bieden musea vaak kortingen of gratis toegang.
  6. Speciale promoties: Volg het NXT Museum op sociale media of schrijf je in voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van speciale aanbiedingen en promoties.

Voor de meest actuele informatie over kortingen en aanbiedingen, raadpleeg de officiële website van het NXT Museum of neem contact op met hun klantenservice.

Over NXT Museum

Amsterdam verwelkomt het NXT Museum, een pionier op het gebied van nieuwe mediakunst, dat zich richt op de presentatie en bevordering van geavanceerde artistieke technologieën. Het museum opent zijn deuren voor het publiek en biedt bezoekers een unieke kans om een reeks baanbrekende kunstwerken te ervaren.

Het NXT Museum, gevestigd in Amsterdam Noord, is het eerste in zijn soort in Nederland en richt zich op het samenbrengen van technologie, kunst en wetenschap. Het museum is van plan om multidisciplinaire werken te presenteren die gebruikmaken van geavanceerde technologieën zoals virtual reality, kunstmatige intelligentie, projectiemapping en meer. Deze innovatieve werken zijn bedoeld om bezoekers onder te dompelen in een wereld van creatieve verkenning en interactie.

Het museum biedt ruimte aan zowel gevestigde als opkomende kunstenaars om hun werk te tonen en hun talenten te laten zien aan een breed publiek. Het doel van het NXT Museum is om een platform te bieden voor kunstenaars om samen te werken, te experimenteren en nieuwe ideeën te ontwikkelen op het gebied van nieuwe mediakunst.

De openingstentoonstelling van het NXT Museum zal een selectie van indrukwekkende werken bevatten die het potentieel van nieuwe mediakunst demonstreren. Bezoekers kunnen verwachten te worden ondergedompeld in interactieve en meeslepende installaties die de grenzen van de hedendaagse kunst verleggen.

De oprichters van het NXT Museum geloven dat nieuwe mediakunst een belangrijke rol speelt in de hedendaagse cultuur en zien het als een middel om de dialoog en samenwerking tussen kunst en technologie te bevorderen. Het museum is ontworpen om een ruimte te bieden waar kunstenaars, wetenschappers en technologie-experts samen kunnen komen om nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen die de toekomst van de kunst zullen bepalen.

Dit innovatieve museum belooft een spannende toevoeging te zijn aan het culturele landschap van Amsterdam en een must-see bestemming voor liefhebbers van kunst en technologie.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over NXT Museum Tickets

Wat is de prijs van een ticket voor het NXT Museum?

De prijs van een ticket voor het NXT Museum is €10 voor volwassenen en €5 voor kinderen onder de 12 jaar.

Kan ik mijn ticket voor het NXT Museum online kopen?

Ja, je kunt je ticket voor het NXT Museum online kopen op onze website. Dit bespaart je tijd bij de ingang en garandeert je toegang tot het museum.

Zijn er kortingen beschikbaar voor studenten of senioren?

Ja, studenten en senioren hebben recht op een korting van 50% op de reguliere ticketprijs. Zorg ervoor dat je een geldige studentenof seniorenpas bij je hebt bij het betreden van het museum.

Zijn er speciale openingstijden voor het NXT Museum?

Het NXT Museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op maandagen is het museum gesloten.

Kan ik mijn ticket voor het NXT Museum ruilen of retourneren?

Helaas accepteren zij geen ruilingen of retourneringen van tickets voor het NXT Museum. Zorg ervoor dat je de datum en tijd van je bezoek zorgvuldig selecteert bij het kopen van je ticket.

Top 5 Beste kopen
Logo