Barbecook BBQ aanbieding
Bijgewerkt: Juli 2024

Barbecook BBQ aanbieding

Barbecook BBQ aanbieding

Barbecook barbecues voor elk moment

Op zoek naar een nieuwe barbecue voor de zomer? Bekijk eens de Barbecook barbecues. Barbecook is een merk dat bestaat sinds 1985 en zich richt op juist dit soort apparaten. Naast Barbecook barbecues kun je ook Barbecook vuurkorven vinden, maar het grootste aanbod vind je in de verschillende barbecues. Of je nu een barbecue voor een groot of klein gezelschap zoekt, voor een vaste plek of juist om mee te nemen, bij Barbecook barbecues kun je het allemaal vinden. Op gas, elektrisch, houtskool, het kan bij Barbecook allemaal. 

 

Hout of smoker barbecue

Als je het echt grootst wil aanpakken, kun je eens kijken naar de hout barbecues of de BBQ smokers van Barbecook barbecues. Een hout barbecue is een mooie eyecatcher, of je nu op de camping, in het park of gewoon in de tuin bent. Het heeft een authentieke look. Je kunt een hout barbecue voor zo’n € 230 of € 330 kopen. Deze duurdere staat op een poot in plaats van los hangend. Een smoker is voor die extra rokerige smaak aan je eten. Er zijn hier drie varianten van en ze kosten tussen de € 100 en € 250. 

 

Tafelbarbecues of elektrische barbecues

Wil je juist compact en draagbaar? Kies dan voor de tafelbarbecue van de Barbecook barbecues. In verschillende felle kleuren kun je deze retrolook tafelbarbecue aanschaffen voor een prijs van € 140. De naam hiervan is Carlo. Een andere optie is de Karl, met een iets ander model en een meer moderne, neutrale kleur. De tafelbarbecues zijn houtskoolbarbecues. Ga je liever voor een elektrische barbecue? Dan kun je kiezen uit de Alexia 5011 of Alexia 5111. Het verschil, voor € 30, is dat deze tweede ook twee zijtafels heeft. Daar betaal je dan een totaalprijs van € 200 voor. 

 

Houtskoolbarbecues

De grootste variatie zit in de gas- en houtskoolbarbecues. Behalve de tafelmodellen, zijn er namelijk nog elf houtskoolbarbecues van Barbecook. De meeste zijn vrij rond en staan op een ronde poot. Twee hebben er een model van een ton. De Loewy 55 neigt wat meer naar een rechthoekig model in plaats van een rond model. De goedkoopste optie is de Billy. Voor dit ei-model betaal je € 70. De andere modellen kosten tussen de € 85 en € 250. Het gaat om de Loewy, Adam en Edson. 

 

Gasbarbecues

Wie het echt uitgebreid aanpakt, kiest een gasbarbecue. De hoofdprijs voor zo’n luxe gasbarbecue uit de collectie van Barbecook barbecues is € 850, maar daar kun je wel weer 18 man te eten mee geven. Het hoeft natuurlijk niet zo duur te zijn. Vanaf € 230 heb je al een gasbarbecue, dat is dus vergelijkbaar met een hout barbecue, een elektrische barbecue en een houtskoolbarbecue. Er zijn drie series: de Stella, de Siesta en de Spring. Qua look zijn ze aardig vergelijkbaar. 

Beste Barbecook BBQ aanbiedingen van Juli 2024