Barbecook BBQ aanbieding

Op zoek naar de beste Barbecook BBQ? Ontdek hier onze top 5 selectie van de meest gewaardeerde modellen. Vergelijk en kies de perfecte BBQ voor jouw zomerse grillavonturen!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Barbecook Loewy 45
Barbecook Loewy 45
Voordelen
Barbecueën voor maximaal 8 personen. Je steekt de barbecue gemakkelijk aan. De barbecue staat stevig. Je maakt het rooster eenvoudig schoon. Het as wordt opgevangen en het bakje is uitneembaar.
Nadelen
De temperatuur is moeilijk te beheersen zonder deksel.
Barbecook Spring 3212
Barbecook Spring 3212
Voordelen
De barbecue heeft een groot grilloppervlak. De barbecue beschikt over 3 branders die eenvoudig te regelen zijn. Door de zijbrander kun je ook sausjes en bijgerechten maken. De montage is eenvoudig. Mooi design.
Nadelen
Beschikt niet over gereedschapshaken.
Tip: Beste keuze
Barbecook Alexia 5011
Barbecook Alexia 5011
Voordelen
Je kunt met wel 7 mensen barbecueën. Ergonomische werkhoogte dankzij het onderstel. Je kunt de barbecue ook als tafelbarbecue gebruiken. Je kunt de barbecue eenvoudig reinigen. De barbecue is gemakkelijk in elkaar te zetten.
Nadelen
Je kunt de temperatuur niet controleren via de deksel.
Barbecook Siesta 310
Barbecook Siesta 310
Voordelen
Groot griloppervlak voor 12 personen. De barbecue beschikt over drie hoofdbranders. Je kunt de barbecue erg gemakkelijk schoonmaken. De barbecue heeft een mooie uitstraling. Je kunt eenvoudig spullen opbergen achter de deurtjes.
Nadelen
Er wordt geen gasdrukregelaar of gasslang mee geleverd.
Barbecook Carlo
Barbecook Carlo
Voordelen
Een barbecue voor het gezin. De barbecue heeft een ventilator, hierdoor kun je bijna rook vrij barbecueën. Eenvoudig op te bergen in de opbergtas. De barbecue is onderhoudsarm. Je bent niet veel houtskool nodig.
Nadelen
De ventilator werkt op batterijen, deze dien jezelf aan te schaffen.

Beste Barbecook BBQ aanbiedingKoopgids: Welke Barbecook BBQ is de beste koop van april 2024?

Barbecook barbecues voor elk moment

Op zoek naar een nieuwe barbecue voor de zomer? Bekijk eens de Barbecook barbecues. Barbecook is een merk dat bestaat sinds 1985 en zich richt op juist dit soort apparaten. Naast Barbecook barbecues kun je ook Barbecook vuurkorven vinden, maar het grootste aanbod vind je in de verschillende barbecues. Of je nu een barbecue voor een groot of klein gezelschap zoekt, voor een vaste plek of juist om mee te nemen, bij Barbecook barbecues kun je het allemaal vinden. Op gas, elektrisch, houtskool, het kan bij Barbecook allemaal.

Hout of smoker barbecue

Als je het echt grootst wil aanpakken, kun je eens kijken naar de hout barbecues of de BBQ smokers van Barbecook barbecues. Een hout barbecue is een mooie eyecatcher, of je nu op de camping, in het park of gewoon in de tuin bent. Het heeft een authentieke look. Je kunt een hout barbecue voor zo’n € 230 of € 330 kopen. Deze duurdere staat op een poot in plaats van los hangend. Een smoker is voor die extra rokerige smaak aan je eten. Er zijn hier drie varianten van en ze kosten tussen de € 100 en € 250.

Tafelbarbecues of elektrische barbecues

Wil je juist compact en draagbaar? Kies dan voor de tafelbarbecue van de Barbecook barbecues. In verschillende felle kleuren kun je deze retrolook tafelbarbecue aanschaffen voor een prijs van € 140. De naam hiervan is Carlo. Een andere optie is de Karl, met een iets ander model en een meer moderne, neutrale kleur. De tafelbarbecues zijn houtskoolbarbecues. Ga je liever voor een elektrische barbecue? Dan kun je kiezen uit de Alexia 5011 of Alexia 5111. Het verschil, voor € 30, is dat deze tweede ook twee zijtafels heeft. Daar betaal je dan een totaalprijs van € 200 voor.

Houtskoolbarbecues

De grootste variatie zit in de gas- en houtskoolbarbecues. Behalve de tafelmodellen, zijn er namelijk nog elf houtskoolbarbecues van Barbecook. De meeste zijn vrij rond en staan op een ronde poot. Twee hebben er een model van een ton. De Loewy 55 neigt wat meer naar een rechthoekig model in plaats van een rond model. De goedkoopste optie is de Billy. Voor dit ei-model betaal je € 70. De andere modellen kosten tussen de € 85 en € 250. Het gaat om de Loewy, Adam en Edson.

Gasbarbecues

Wie het echt uitgebreid aanpakt, kiest een gasbarbecue. De hoofdprijs voor zo’n luxe gasbarbecue uit de collectie van Barbecook barbecues is € 850, maar daar kun je wel weer 18 man te eten mee geven. Het hoeft natuurlijk niet zo duur te zijn. Vanaf € 230 heb je al een gasbarbecue, dat is dus vergelijkbaar met een hout barbecue, een elektrische barbecue en een houtskoolbarbecue. Er zijn drie series: de Stella, de Siesta en de Spring. Qua look zijn ze aardig vergelijkbaar.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Barbecook BBQ

Wat is het verschil tussen een gas en houtskoolbarbecue?

Een gasbarbecue werkt op gas en heeft een constante en regelbare temperatuur. Een houtskoolbarbecue gebruikt houtskool als brandstof en geeft een authentieke rooksmaak aan het voedsel.

Hoe lang duurt het voordat de barbecue op temperatuur is?

Dit hangt af van het type barbecue en de brandstof die je gebruikt. Een gasbarbecue kan meestal binnen enkele minuten op temperatuur zijn, terwijl een houtskoolbarbecue ongeveer 20-30 minuten nodig heeft om de juiste temperatuur te bereiken.

Welke accessoires heb ik nodig voor mijn Barbecook BBQ?

Enkele veelgebruikte accessoires zijn een grillrooster, tang, spatel, borstel voor het schoonmaken, een thermometer en eventueel een deksel om de warmte vast te houden.

Hoe kan ik mijn barbecue het beste schoonmaken?

Verwijder eerst eventuele etensresten van het grillrooster met een borstel. Maak vervolgens de binnenkant van de barbecue schoon met warm water en zeep. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de coating van de barbecue kunnen beschadigen.

Hoe kan ik mijn Barbecook BBQ het beste onderhouden?

Reinig na elke barbecue de binnenkant en het grillrooster. Controleer regelmatig de gasleidingen en sluitingen op eventuele lekken. Zorg ervoor dat de barbecue droog staat en bedek hem indien mogelijk met een beschermhoes om roestvorming te voorkomen.

Top 5 Beste kopen
Logo