Dali Speakers Aanbieding
Bijgewerkt: Juni 2024

Dali Speakers Aanbieding

Dali Speakers Aanbieding

Optimale geluidskwaliteit van Dali speakers

Het van oorsprong Deense merk Dali is al een aantal jaren op de markt. Ruim 35 jaar hebben zij ervaring met hun specialisatie. Dit merk richt zich op alles wat met audio te maken heeft. Geluidskwaliteit staat bij Dali dus voorop. Van gehele home cinema sets tot aan accessoires kun je bij Dali terecht. Zo hebben zij ook nog Dali speakers. Met Dali speakers zorg je dat je huis voorzien is van kwaliteitsaudio. Of dit nu voor je muziek of je televisie is. Of gewoon om je online colleges en webinars mee te kunnen luisteren. 

 

Kwaliteit en ervaring

Bij Dali gaat het dus allereerst om geluidskwaliteit. Maar ook de nieuwste technologieën en oplossingen zijn dingen die worden aangepakt. Het is dus geen gek idee om te investeren in Dali speakers, zeker als je waarde hecht aan kwaliteitsmuziek en -geluid. Dali speakers zijn hifi speakers die kraakhelder geluid uitstoten. Bovendien zorgen zij ervoor dat het geluid op een gelijkmatige manier over de ruimte wordt verspreid voor een optimale geluidservaring. Daarnaast zijn de Dali speakers ook mooi en modern vormgegeven. Je kunt kiezen uit zwart, wit of houtlook, of zelfs een combi van hout met wit of zwart.

 

Zuilspeakers of compacte speakers

Er zijn verschillende series Dali speakers. De naam van de serie geeft voornamelijk de stijl van de speaker aan. Daarnaast geven getallen of de term Vokal aan om wat voor Dali speaker het gaat. Zo is de Dali Opticon 5 een zwarte zuilspeaker en de Dali Rubicon 5 een donkere houten zuilspeaker. Een zuilspeaker is gevormd als een pilaar. Voor een Dali zuilspeaker betaal je al snel € 500. De Vokal daarentegen is een stuk compacter en heeft een vanaf-prijs van iets minder dan € 200. 

 

Waar plaats je de speakers

De Vokal kun je goed ergens op of in plaatsen. Op een tafel, tv-meubel of plank bijvoorbeeld, of in een boekenkast of televisiemeubel. De meer klassieke rechthoekige vormen Dali speakers kun je zowel hoog plaatsen als op de grond. Het is maar net waar je wil dat het geluid vandaan komt. Zuilspeakers zijn goede opties voor speakers die je op de grond plaatst, maar waar toch geluid ter hoogte van je oren binnenkomt. Daarnaast heb je nog zogeheten On Wall Dali speakers. Deze bevestig je, zoals de naam al aangeeft, aan de muur. 

 

Prijzen en waar te koop

Prijzen voor Dali speakers beginnen bij een kleine € 200 en lopen op tot boven de € 1000. Je betaalt dus wel degelijk voor deze zeer goede geluidskwaliteit. Bovendien zijn het mooi vormgegeven speakers, ongeacht welk model je kiest. Je koopt Dali speakers onder andere bij speciaalzaken die zich richten op elektronica en audio, maar je kunt ook terecht bij Coolblue. 

Beste Dali Speakers aanbiedingen van Juni 2024