Asko Wasmachine
Bijgewerkt: Juni 2023

Asko Wasmachine

Asko Wasmachine

Er zijn heel wat merken wasmachines in de wereld. En zo heb je ook wasmachines van Asko. Met hun machines maken ze keuzes om het wassen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ze hebben een rubberen balg waardoor het erin stoppen en het eruit halen van de was een stuk gemakkelijker gaat. Door een speciaal ontworpen ‘Tijdprogramma’ waarmee je zelf kan beslissen hoe lang de wasmachine over een wasprogramma moet doen. Zo plan je je wasdag zo effectief mogelijk in. Asko staat voor comfort en kwaliteit. 

 

Asko staat voor…

 

… eenvoud in keuzes

Door een minimalistisch uiterlijk van de wasmachines, vooral de Logic uitvoering, heb je veel, maar duidelijke keuzes. Door het digitale display kan je snel en gemakkelijk switchen tussen de vele programma’s, zoals het snelle programma, het katoen programma en het hygiëne programma. Er is genoeg keuze en zo was je al jouw kleding en andere stoffen op een fijne manier met de Asko wasmachines.

 

… een tijdloos design

De Asko wasmachines hebben allemaal een mooie en strakke uitstraling. Vooral bij de classic-modellen heb je het idee dat deze wasmachines jaren meekunnen met hun tijdloze design. Je kunt ze zelfs milieuvriendelijker maken of ze intensiever laten wassen. 

 

… slimmer wassen

Asko heeft tijdens het ontwikkelen van hun wasmachines erg veel gesproken met hun klanten. Deze informatie werd meegenomen tijdens het bedenken van de visie, ideeën en wensen van de machines. De nieuwe generatie wasmachines zijn met veel precisie en input ontwikkeld tot fijne machines met vele verbeteringen en oplossingen. 

 

Het ontwerp van de Asko wasmachines

 

Zoals eerder benoemd in deze tekst, zijn de Asko wasmachines erg strak en passen ze ongeveer bij iedereen wel mooi bij hun interieur. Ze zijn tijdloos met het mooie Scandinavische ontwerp. Ze hebben allemaal een minimalistisch ontwerp en onderscheiden zich moeiteloos van andere wasmachines die op de markt zijn.

 

Het Asko line-concept

Alle Asko wasmachines zijn zo ontworpen dat ze alle handelingen in volgorde op het apparaat hebben gezet. Je begint bijvoorbeeld link bij de la waar je wasmiddel in giet en je eindigt rechts bij de startknop. Door het op een logische volgorde in de wasmachine te verwerken, hoef je minder te zoeken naar welke instellingen je nou eigenlijk nodig hebt.

 

De grotere wastrommel

Door de grotere wastrommel in Asko wasmachines, past er meer was in dan je ooit gedacht zal hebben! Ze hebben een vulgewicht van 8, 9 of zelfs 11 kilogram! Je hebt hiermee ruim voldoende ruimte om de kleding van maar liefst 5 personen te wassen. Ideaal dus voor een gezin. Naast dat dit gewoon handig is, bespaar je ook meer energie, omdat je minder hoeft te wassen. Zo ben je ook nog eens milieuvriendelijker!

 

RVS design

Naast dat je Asko wasmachines in het wit kan krijgen, heb je ook een mooi RVS design. Het geeft een stoere en moderne uitstraling in ieder huis. Je haalt met dit model een uniek soort wasmachine in huis die je niet vaak bij anderen tegen komt. 

Beste Asko Wasmachine aanbiedingen van Juni 2023