Asko Wasmachine

Welkom bij onze gids voor het vergelijken van de top 5 beste ASKO wasmachines. Ontdek de meest betrouwbare en efficiënte opties voor jouw behoeften.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
ASKO W2086C.W/2
ASKO W2086C.W/2
Voordelen
Deze ASKO wasmachine heeft met zijn acht kilo een grotere inhoud dan de gemiddelde wasmachine. Je hebt de keuze uit zestien verschillende programma’s. Elk programma kun je tevens op de milieuvriendelijke stand draaien. De Steel Seal deur maakt een rubberen rand overbodig, waardoor bacteriën en vuil geen kans krijgen zich te nestelen.
Nadelen
Produceert tijdens het centrifugeren het maximale normale geluidsniveau (77dB). De wasmachine beschikt, in tegenstelling tot sommige andere moderne wasmachines, niet over een automatische wasmiddeldosering.
ASKO W6098X.W2
ASKO W6098X.W2
Voordelen
Met maar liefst 26 wasprogramma’s kun je alle soorten was op elke gewenste manier reinigen. De wasmachine heeft een inhoud van 9 kilo, wat ruim boven het gemiddelde ligt. Dit maakt hem uitermate geschikt voor ook de grotere huishoudens. Zijn Steel Seal deur is een hygiënischer alternatief voor het standaard deurrubber.
Nadelen
Tijdens het centrifugeren produceert de wasmachine 77 dB. Dit is het maximale geluidsniveau binnen de normale geluidsnorm. Vlak bij een slaapkamer of andere leefruimte kan dit geluidshinder opleveren.
Tip: Beste keuze
ASKO W4086C.W/2
ASKO W4086C.W/2
Voordelen
Deze wasmachine heeft 23 wasprogramma’s en een inhoud van 8 kilo. Hij staat op vier schokbrekers, waardoor hij praktisch trillingvrij is. In plaats van een deurrubber heeft de machine een innovatieve stalen sluiting die vuil en bacteriën geen kans geeft. De wasmachine behoort tot de ASKO topklasse en gaat jarenlang mee.
Nadelen
Met een geluidsniveau van 76 dB tijdens het centrifugeren valt de machine in de geluidscategorie normaal, maar bevindt deze zich wel aan de bovengrens. Geen automatische wasmiddeldosering zoals andere ASKO machines dat vaak wel hebben.
ASKO W4086C.S/2
ASKO W4086C.S/2
Voordelen
De wasmachine heeft een bovengemiddeld vulgewicht van 8 kilo en beschikt over maar liefst 21 programma’s. Je kunt zelfs voor een allergieprogramma kiezen, wat extra fijn is voor personen die kampen met huisstofmijtallergie. Je kleding niet wassen, maar wel opfrissen doe je met de stoomfunctie. Deze maakt ook het strijken een stuk gemakkelijker.
Nadelen
De wasmachine beschikt niet over automatische wasmiddeldosering. Tijdens het centrifugeren produceert de machine een geluid van 77 dB, wat het maximale binnen de normale geluidsnormen is. Dit kan hinderlijk zijn.
ASKO W4096P.W/2
ASKO W4096P.W/2
Voordelen
Deze wasmachine valt binnen de zuinige energieklasse B en heeft een laadgewicht van 9 kilo. Hij behoort tot de topklasse machines, waardoor hij een lange levensduur heeft. De Steel Seal deursluiting, wat de rubberen deurstrip overbodig maakt, zorgt voor de nodige extra hygiëne. Het RVS geeft een robuuste uitstraling en maakt de machine makkelijk te onderhouden.
Nadelen
Kan niet bediend worden middels een touchscreen of app en is niet compatibel met smartphones. De wasmachine beschikt bovendien niet over automatische wasmiddeldosering, wat je extra wasmiddel kan kosten.

Beste Asko WasmachineKoopgids: Welke Asko Wasmachine is de beste koop van april 2024?

Er zijn heel wat merken wasmachines in de wereld. En zo heb je ook wasmachines van Asko. Met hun machines maken ze keuzes om het wassen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ze hebben een rubberen balg waardoor het erin stoppen en het eruit halen van de was een stuk gemakkelijker gaat. Door een speciaal ontworpen ‘Tijdprogramma’ waarmee je zelf kan beslissen hoe lang de wasmachine over een wasprogramma moet doen. Zo plan je je wasdag zo effectief mogelijk in. Asko staat voor comfort en kwaliteit.

Asko staat voor…

… eenvoud in keuzes

Door een minimalistisch uiterlijk van de wasmachines, vooral de Logic uitvoering, heb je veel, maar duidelijke keuzes. Door het digitale display kan je snel en gemakkelijk switchen tussen de vele programma’s, zoals het snelle programma, het katoen programma en het hygiëne programma. Er is genoeg keuze en zo was je al jouw kleding en andere stoffen op een fijne manier met de Asko wasmachines.

… een tijdloos design

De Asko wasmachines hebben allemaal een mooie en strakke uitstraling. Vooral bij de classic-modellen heb je het idee dat deze wasmachines jaren meekunnen met hun tijdloze design. Je kunt ze zelfs milieuvriendelijker maken of ze intensiever laten wassen.

… slimmer wassen

Asko heeft tijdens het ontwikkelen van hun wasmachines erg veel gesproken met hun klanten. Deze informatie werd meegenomen tijdens het bedenken van de visie, ideeën en wensen van de machines. De nieuwe generatie wasmachines zijn met veel precisie en input ontwikkeld tot fijne machines met vele verbeteringen en oplossingen.

Het ontwerp van de Asko wasmachines

Zoals eerder benoemd in deze tekst, zijn de Asko wasmachines erg strak en passen ze ongeveer bij iedereen wel mooi bij hun interieur. Ze zijn tijdloos met het mooie Scandinavische ontwerp. Ze hebben allemaal een minimalistisch ontwerp en onderscheiden zich moeiteloos van andere wasmachines die op de markt zijn.

Het Asko line-concept

Alle Asko wasmachines zijn zo ontworpen dat ze alle handelingen in volgorde op het apparaat hebben gezet. Je begint bijvoorbeeld link bij de la waar je wasmiddel in giet en je eindigt rechts bij de startknop. Door het op een logische volgorde in de wasmachine te verwerken, hoef je minder te zoeken naar welke instellingen je nou eigenlijk nodig hebt.

De grotere wastrommel

Door de grotere wastrommel in Asko wasmachines, past er meer was in dan je ooit gedacht zal hebben! Ze hebben een vulgewicht van 8, 9 of zelfs 11 kilogram! Je hebt hiermee ruim voldoende ruimte om de kleding van maar liefst 5 personen te wassen. Ideaal dus voor een gezin. Naast dat dit gewoon handig is, bespaar je ook meer energie, omdat je minder hoeft te wassen. Zo ben je ook nog eens milieuvriendelijker!

RVS design

Naast dat je Asko wasmachines in het wit kan krijgen, heb je ook een mooi RVS design. Het geeft een stoere en moderne uitstraling in ieder huis. Je haalt met dit model een uniek soort wasmachine in huis die je niet vaak bij anderen tegen komt.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Asko Wasmachine

Hoeveel kost een Askö wasmachine gemiddeld?

De prijs van een Askö wasmachine varieert afhankelijk van het model en de functies die het biedt. Over het algemeen kun je verwachten dat de prijzen variëren tussen €500 en €1500.

Wat zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van Askö wasmachines?

Askö wasmachines staan bekend om hun energie-efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze hebben ook een breed scala aan wasprogramma’s en functies, zoals een snelle wascyclus, stoomreiniging en een ruime capaciteit.

Zijn Askö wasmachines gemakkelijk te gebruiken?

Ja, Askö wasmachines zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze hebben intuïtieve bedieningspanelen en duidelijke instructies, zodat het gemakkelijk is om de gewenste instellingen te kiezen en de machine te starten.

Zijn Askö wasmachines energiezuinig?

Ja, Askö wasmachines zijn energiezuinig en dragen bij aan lagere energierekeningen. Ze hebben een hoge energie-efficiëntieklasse en zijn ontworpen om water en energie te besparen tijdens elke wasbeurt.

Biedt Askö garantie op hun wasmachines?

Ja, Askö biedt garantie op hun wasmachines. De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het specifieke model, maar over het algemeen bieden ze een garantie van 2 tot 5 jaar op onderdelen en arbeid. Het is altijd raadzaam om de garantievoorwaarden te controleren bij aankoop.

Top 5 Beste kopen
Logo