Arlo Camera
Bijgewerkt: Juli 2024

Arlo Camera

Arlo Camera

Arlo is een merk dat zich richt op producten waarmee je je huis of bedrijfsruimte kan beveiligen en in de gaten kunt houden. Zo hebben ze camera’s, deurbellen en Arlo alarmsystemen. Je kunt een Arlo alarmsysteem, deurbel of camera dus zowel gebruiken om je particuliere woning te beveiligen en in het zicht te houden, maar je kunt Arlo producten ook gebruiken in je bedrijf. Waarschijnlijk kies je voor je huis een ander Arlo alarmsysteem dan je voor je bedrijf kiest. 

 

Pakketten Arlo camera

Een Arlo camera is draadloos en kun je via de website van Arlo bestellen in vier pakketten. Bij ieder pakket krijg je zeven dagen gratis cloudopnamen, een raamsticker, een handleiding, een Smart Home basisstation en een ethernetkabel. Het grootste verschil tussen de pakketten is het aantal camera’s dat bij het pakket hoort. Afhankelijk van het aantal camera’s, krijg je ook een aantal batterijen. Per camera krijg je in het pakket vier batterijen, 1 bevestigingsschroef en 1 magnetische camerabevestiging. Dit aantal verdubbelt dus als je twee camera’s in je pakket hebt. 

 

Verschillen in pakketten

Alleen het VMS3430 pakket heeft daarnaast ook een verstelbare camerabevestiging en boven op de vier bevestigingsschroeven voor de vier camera’s, krijg je nog drie extra bevestigingsschroeven. Alle camera’s zijn HD, geschikt voor binnen en buiten en beschikken over nachtzicht. Je kunt kiezen of je een pakket met één, twee, drie of vier camera’s kiest. De prijs loopt uiteraard op hoe meer camera’s je kiest. Je kunt ook kleiner beginnen en je Arlo alarmsysteem later uitbreiden. 

 

Arlo abonnement

Je hebt geen Arlo abonnement nodig om je Arlo alarmsysteem te gebruiken. Wel kan het voordelen bieden om te kiezen voor een abonnement. Er zijn twee abonnementen: Premier en Elite. Afhankelijk van het aantal camera’s betaal je voor een Premier abonnement tussen de € 2,80 en € 9 per maand en voor het Elite abonnement tussen de € 4,50 en € 14. Het grote verschil tussen de abonnementen is de videokwaliteit: 2K of 4K. Je kunt met een abonnement tot 30 dagen videogeschiedenis terugkijken. Zonder abonnement krijg je alleen meldingen en kun je livestreams zien.

 

Waar te koop

Een Arlo alarmsysteem koop je onder andere bij Coolblue of MediaMarkt. Ook op de eigen website kun je meer informatie vinden over het Arlo alarmsysteem. Veel elektronicazaken en webshops of bedrijven die zich specialiseren in beveiliging bieden ook Arlo alarmsystemen aan. De prijzen kunnen sterk verschillen in aanbieders en zijn afhankelijk van de serie camera’s die je kiest. 

Beste Arlo Camera aanbiedingen van Juli 2024