Arlo Camera

Beveilig je huis of kantoor met de beste Arlo-camera's. We vergelijken de top 5 modellen op videokwaliteit, functionaliteit en prijs om je te helpen de juiste keuze te maken.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Arlo Pro 3
Arlo Pro 3
Voordelen
Auto zoom, automatisch inzoomen bij beweging. Camera is waterdicht. Kijkhoek van 160 graden. 2K HDR resolutie. Beelden in het donker in kleur. Ingebouwde microfoon en sirene.
Nadelen
Om alle functionaliteit van deze Arlo camera te benutten heb je een abonnement nodig.
Arlo Ultra 4K
Arlo Ultra 4K
Voordelen
Voor zowel binnen als buiten huis. Zeer gemakkelijk te installeren. Beschikbaar in 2 kleuren, wit en zwart. Uit te breiden met meer camera’s. Veel instelmogelijkheden.
Nadelen
De batterij dient ongeveer elke drie maanden opgeladen te worden.
Tip: Beste keuze
Arlo Essential Spotlight
Arlo Essential Spotlight
Voordelen
Beveiligingscamera met schijnwerper. Ingebouwde microfoon en speaker. Goed bestand tegen kou, wind en regen. Werkt samen met Google Assistant, IFTTT en Amazon Alexa. Ingebouwde sirene. Geen basisstation nodig.
Nadelen
Meerdere gezinsleden toevoegen is wat ingewikkeld.
Arlo Pro 2
Arlo Pro 2
Voordelen
Volledig draadloze camera, werkt op batterij. Beelden opslaan in cloud. Voor zowel overdag als s nachts. Beelden via app bekijken. Eerste 3 maanden gratis abonnement.
Nadelen
De klantenservice van Arlo is alleen in het Engels bereikbaar.
Arlo Video Deurbel
Arlo Video Deurbel
Voordelen
Slimme deurbel met camera. Ook te gebruiken als beveiliging door grote kijkhoek. Bij beweging krijg je een melding via app. Videogesprek via telefoon. Ingebouwde sirene.
Nadelen
Het installeren van deze video deurbel is wat ingewikkelder dan het installeren van andere Arlo camera’s.

Beste Arlo CameraKoopgids: Welke Arlo Camera is de beste koop van april 2024?

Arlo is een merk dat zich richt op producten waarmee je je huis of bedrijfsruimte kan beveiligen en in de gaten kunt houden. Zo hebben ze camera’s, deurbellen en Arlo alarmsystemen. Je kunt een Arlo alarmsysteem, deurbel of camera dus zowel gebruiken om je particuliere woning te beveiligen en in het zicht te houden, maar je kunt Arlo producten ook gebruiken in je bedrijf. Waarschijnlijk kies je voor je huis een ander Arlo alarmsysteem dan je voor je bedrijf kiest.

Pakketten Arlo camera

Een Arlo camera is draadloos en kun je via de website van Arlo bestellen in vier pakketten. Bij ieder pakket krijg je zeven dagen gratis cloudopnamen, een raamsticker, een handleiding, een Smart Home basisstation en een ethernetkabel. Het grootste verschil tussen de pakketten is het aantal camera’s dat bij het pakket hoort. Afhankelijk van het aantal camera’s, krijg je ook een aantal batterijen. Per camera krijg je in het pakket vier batterijen, 1 bevestigingsschroef en 1 magnetische camerabevestiging. Dit aantal verdubbelt dus als je twee camera’s in je pakket hebt.

Verschillen in pakketten

Alleen het VMS3430 pakket heeft daarnaast ook een verstelbare camerabevestiging en boven op de vier bevestigingsschroeven voor de vier camera’s, krijg je nog drie extra bevestigingsschroeven. Alle camera’s zijn HD, geschikt voor binnen en buiten en beschikken over nachtzicht. Je kunt kiezen of je een pakket met één, twee, drie of vier camera’s kiest. De prijs loopt uiteraard op hoe meer camera’s je kiest. Je kunt ook kleiner beginnen en je Arlo alarmsysteem later uitbreiden.

Arlo abonnement

Je hebt geen Arlo abonnement nodig om je Arlo alarmsysteem te gebruiken. Wel kan het voordelen bieden om te kiezen voor een abonnement. Er zijn twee abonnementen: Premier en Elite. Afhankelijk van het aantal camera’s betaal je voor een Premier abonnement tussen de € 2,80 en € 9 per maand en voor het Elite abonnement tussen de € 4,50 en € 14. Het grote verschil tussen de abonnementen is de videokwaliteit: 2K of 4K. Je kunt met een abonnement tot 30 dagen videogeschiedenis terugkijken. Zonder abonnement krijg je alleen meldingen en kun je livestreams zien.

Waar te koop

Een Arlo alarmsysteem koop je onder andere bij Coolblue of MediaMarkt. Ook op de eigen website kun je meer informatie vinden over het Arlo alarmsysteem. Veel elektronicazaken en webshops of bedrijven die zich specialiseren in beveiliging bieden ook Arlo alarmsystemen aan. De prijzen kunnen sterk verschillen in aanbieders en zijn afhankelijk van de serie camera’s die je kiest.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Arlo Camera

Is een Arlo-camera waterdicht?

De meeste Arlo-camera’s zijn weerbestendig en geschikt voor buitengebruik.

Kan ik de beelden opslaan op een lokale schijf?

Arlo biedt zowel cloudopslag als lokale opslagopties aan.

Werkt een Arlo-camera met andere slimme apparaten?

Ja, veel modellen zijn compatibel met systemen zoals Google Home en Alexa.

Wat is de batterijduur van een Arlo-camera?

Dit varieert per model, maar sommige camera’s bieden tot 6 maanden batterijduur.

Heb ik een abonnement nodig voor extra functies?

Sommige geavanceerde functies vereisen een Arlo Smart-abonnement.

Top 5 Beste kopen
Logo