Amazonas Hangstoelen
Bijgewerkt: Juni 2024

Amazonas Hangstoelen

Amazonas Hangstoelen

Als je op een zonnige dag lekker wil liggen luieren in de tuin of in huis dan kan dat natuurlijk op een gewone stoel, maar om ultiem te relaxen is een hangstoel helemaal perfect. Je hangt de stoel op en kan er meteen in gaan hangen. De hangstoel is inmiddels aardig populair, omdat ze lekker en comfortabel zitten. Je bent net zo relaxed als dat je ligt, maar je kan nog steeds gezellig met iedereen kletsen. Hoe groter de hangstoel, hoe groter het comfort. Iedereen heeft het nodig om af en toe tot rust te komen en met een hangstoel is dit mogelijk. Een grote aanbieder van hangstoelen is Amazonas. Dit bedrijf zit in Munich en verkoopt sinds 1995 hangmatten en is later ook onder meer hangstoelen gaan maken. Ze verkopen nu vanuit 40 landen hun producten. Alle producten zijn duurzaam en sociaal verantwoord. Zo zit je met een nog prettiger gevoel in je hangstoel. Bekijk direct de top 5 best verkochte Amazonas hangstoelen van 2022 als je niet uitgebreid wilt vergelijken.

Voor- en nadelen van een Amazonas hangstoel

De Amazonas hangstoel is een ideale manier om te ontspannen. Zo glijdt alle stress van je af en word je vanzelf gelukkiger en gezonder. Je hebt hangstoelen in verschillende soorten en maten, zodat het makkelijk is om een voor jou geschikte hangstoel te vinden. Ook maakt Amazonas al haar producten op een duurzame en sociaal verantwoorde manier, waardoor je ook nog eens je steentje bijdraagt aan het milieu. Daarnaast steunt het merk het project ‘Het kleine Nazereno’, dat kinderen helpt om een betere toekomst te krijgen. Zo steun je met jouw aanschaf ook dit mooie project. Het nadeel is dat je deze stoelen moet ophangen en je daar dus een geschikte plek in huis of in de tuin voor moet vinden. 

Aanschaffen van een Amazonas hangstoel

Je hebt Amazonas hangstoelen in verschillende soorten en maten. Je hebt stoelen die geschikt zijn voor de tuin, de woonkamer en de slaapkamer. Je hebt ze gemaakt van hout en metaal en kan ze kopen in allerlei kleuren, stijlen en formaten. Sommigen zijn draaibaar, verstelbaar of hebben een voetensteun. Let verder goed op het draaggewicht van de hangstoel en kijk ook goed hoe de bevestiging van de hangstoel werkt. Het is zonde als blijkt dat je de stoel niet op de plek kan hangen die je in gedachten had. 

 

Populaire types Amazones hangstoelen in 2022

Een van de meest populaire Amazones hangstoelen is de Amazonas hangstoel Brasil. Deze XL-hangstoel uit Brazilië is 1,30 meter breed en 1,60 meter lang. De hangstoel is net als alle producten van Amazones milieuvriendelijk geproduceerd. De hangstoel is erg makkelijk op te hangen en is gemaakt van 85 procent katoen, 15 procent polyester. De hangstoel dien je op minsten 2,10 meter hoogte op te hangen en heeft een staaflengte van 1,10 meter. De hangstoel zelf is 2,7 kilogram en de hangstoel zelf kan een gewicht van 150 kilogram dragen. 

Beste Amazonas Hangstoelen aanbiedingen van Juni 2024