DJI Drone

Duik in de wereld van luchtbeelden! Vergelijk de top 5 DJI drones voor de ultieme vliegervaring. Bekijk de reviews en kies de beste DJI drone.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
DJI Mavic Mini Fly More Combo
DJI Mavic Mini Fly More Combo
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ideale beginners drone. Weegt onder de 250 gram.30 minuten vliegen op volle accu. Bevat reserve accu's, propellers, propeller beschermers en een charging hub. Stabiel en goed bestuurbaar.
Nadelen
Als het hard waait gaat de accu van deze drone sneller leeg.
DJI Mavic Air 2 Fly More Combo
DJI Mavic Air 2 Fly More Combo
Voordelen
Hoogwaardige Drone. 1/2" sensor, zeer gedetailleerde beelden. Fotoresolutie 48 megapixel. Uitgebreide set met extra accu''s, propellors en charging hun. Max reikwijdte van 2 km. Makkelijk te bedienen. Batterij gaat lang mee. Volleding opgeladen in 1,5 uur.
Nadelen
De prijs van deze DJI drone ligt iets hoger dan die van een gemiddelde drone.
Tip: Beste keuze
 DJI Mavic Mini
DJI Mavic Mini
Voordelen
Aantrekkelijk geprijsde drone, zeer geschikt als beginnersdrone. Compact en inklapbaar, makkelijk meenemen. 2,7k video's opnemen. Ongeveer 30 minuten vliegen op volle accu. Compacte controller. Makkelijk te bedienen, ook voor beginners.
Nadelen
Door het lage gewicht van deze drone, is het risico groter dat de wind zijn bewegingen beïnvloedt.
DJI Mavic 2 Pro
DJI Mavic 2 Pro
Voordelen
"Beste" drone op de markt. Drone voor de gevorderde fotograaf. Grote 1 inch sensor. Zelf diafragma instellen. Hyperlapse mode. 360 graden obstakeldetectie. VIa OcuSync 2.0 systeem draadloos verbinden met DJI Goggles (VR Bril). 8km bereik.
Nadelen
Standaard wordt er bij deze drone maar 1 accu meegeleverd.
DJI Tello Drone
DJI Tello Drone
Voordelen
Laag geprijsde drone. Besturen via smartphone of tablet. Geschikt voor volwassenen en kinderen. Salto maken met drone. Van te voren bewegingen instellen. Verbinden met VR bril, live meekijken. Goed bestand teven vallen en stoten. Veilig landen als accu op raakt.
Nadelen
Het is niet mogelijk om in deze drone een geheugenkaart te stoppen.

Beste DJI DroneKoopgids: Welke DJI Drone is de beste koop van april 2024?

Als je mooie foto’s vanuit de lucht wil maken, maar last hebt van hoogtevrees of gewoon niet hoog genoeg kan komen dan is een drone perfect. Drones zijn onbemande voertuigen die je met behulp van een afstandsbediening vanaf de grond kan besturen. Maar het is ook mogelijk om drones zelfstandig te laten vliegen volgens een voorgeprogrammeerde route. Ze worden gebruikt door particulieren om bijvoorbeeld mooie foto’s te maken, maar ook door politie om bepaalde terreinen te beveiligen of bij opsporingsacties. DJI is een merk dat hoogwaardige drones produceert, waarmee je de beste foto’s maakt. Dit bedrijf is gevestigd in Shenzhen in China en begon in 2006 als een klein bedrijf dat is uitgegroeid tot vestigingen in Amerika, Duitsland, Nederland, Japan, Zuid-Korea, Beijing, Shanghai en Hong Kong. Door constante innovatie en nieuwsgierigheid vertalen ze complexe technologie naar makkelijk te gebruiken apparaten. Bekijk direct de top 5 best verkochte DJI Drones van dit moment als je er direct eentje wilt gaan aanschaffen.

De voor- en nadelen van een DJI drone

DJI heeft een enorm aanbod drones voor zowel beginners, gevorderden als professionele foto- en videografen. Alle drones zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je drone lang mee gaat. Het nadeel van drones, waaronder DJI drones, is dat je er wel veel geld voor over moet hebben om een aan te schaffen. Ook is de keuze inmiddels zo groot dat het moeilijk kan zijn om een exemplaar uit te kiezen. Verder is het op meerdere plekken verboden om met een drone te vliegen.

Aanschaffen van een drone

Je hebt een enorm grote keuze, dus je moet van tevoren goed bedenken waar je de drone voor wil gebruiken en welke specificaties daarvoor nodig zijn. Zo heb je opvouwbare drones die je makkelijk mee kan nemen in reis en heb je drones met hoogwaardige camera’s voor de professionele foto- en videografen. Kijk dus naar de beelddefinitie ondersteuning, beeldstabilisatie en megapixels, maar ook naar de maximale vliegduur en de snelheid. Sommige drones zijn voorzien van een Follow Me-functie, waarbij de drone jou volgt bij elke beweging. Het is mogelijk om een drone te kopen met ingebouwde GPS-ontvanger of te kijken naar de vliegmodus van de drone. Ten slotte zijn er ook nog extra’s als statieven, accu’s en lensfilters voor de DJI drones.

Populaire types DJI drones in 2024

Op nummer 1 in de lijst van Coolblue staat de DJI Mavic Mini Fly More Combo, die je makkelijk opvouwt en mee op reis neemt. Hij maakt mooie, gedetailleerde foto’s vast in 2.7K resolutie met 30 fps. Je kan er een halfuur mee vliegen. Ook de DJI Mavic 2 Pro staat in de top 10 van Coolblue. Door de 1 inch sensor maak video’s in 4K kwaliteit. Ook stel je zelf het diafragma in, waardoor je de scherpdiepte van opnames aan kan passen. Ook deze kan je een halfuur laten vliegen. Met de DJI Mavic Air Onyx Black vlieg je 21 minuten en neemt levensechte beelden op in 4K kwaliteit. Ook deze drone is erg makkelijk mee te nemen vanwege het compacte formaat.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een DJI Drone

Waarom kiezen voor een DJI drone?

DJI staat voor geavanceerde technologie, betrouwbaarheid en hoogwaardige camera’s.

Hoe lang kan een DJI drone vliegen op één acculading?

Afhankelijk van het model, tussen 20 en 40 minuten.

Is het moeilijk om een DJI drone te besturen?

DJI drones zijn gebruiksvriendelijk, met veel beginnersvriendelijke functies.

Welke DJI drone is het beste voor fotografie?

De DJI Phantom en Mavic series staan bekend om hun superieure camerakwaliteit.

Zijn DJI drones waterdicht?

Nee, het is belangrijk om ze te beschermen tegen water en vocht.

Top 5 Beste kopen
Logo