DJI Drone
Bijgewerkt: Juli 2024

DJI Drone

DJI Drone

Als je mooie foto’s vanuit de lucht wil maken, maar last hebt van hoogtevrees of gewoon niet hoog genoeg kan komen dan is een drone perfect. Drones zijn onbemande voertuigen die je met behulp van een afstandsbediening vanaf de grond kan besturen. Maar het is ook mogelijk om drones zelfstandig te laten vliegen volgens een voorgeprogrammeerde route. Ze worden gebruikt door particulieren om bijvoorbeeld mooie foto’s te maken, maar ook door politie om bepaalde terreinen te beveiligen of bij opsporingsacties. DJI is een merk dat hoogwaardige drones produceert, waarmee je de beste foto’s maakt. Dit bedrijf is gevestigd in Shenzhen in China en begon in 2006 als een klein bedrijf dat is uitgegroeid tot vestigingen in Amerika, Duitsland, Nederland, Japan, Zuid-Korea, Beijing, Shanghai en Hong Kong.  Door constante innovatie en nieuwsgierigheid vertalen ze complexe technologie naar makkelijk te gebruiken apparaten. Bekijk direct de top 5 best verkochte DJI Drones van dit moment als je er direct eentje wilt gaan aanschaffen.

 

De voor- en nadelen van een DJI drone

DJI heeft een enorm aanbod drones voor zowel beginners, gevorderden als professionele foto- en videografen. Alle drones zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je drone lang mee gaat. Het nadeel van drones, waaronder DJI drones, is dat je er wel veel geld voor over moet hebben om een aan te schaffen. Ook is de keuze inmiddels zo groot dat het moeilijk kan zijn om een exemplaar uit te kiezen. Verder is het op meerdere plekken verboden om met een drone te vliegen. 

 

Aanschaffen van een drone

Je hebt een enorm grote keuze, dus je moet van tevoren goed bedenken waar je de drone voor wil gebruiken en welke specificaties daarvoor nodig zijn. Zo heb je opvouwbare drones die je makkelijk mee kan nemen in reis en heb je drones met hoogwaardige camera’s voor de professionele foto- en videografen. Kijk dus naar de beelddefinitie ondersteuning, beeldstabilisatie en megapixels, maar ook naar de maximale vliegduur en de snelheid. Sommige drones zijn voorzien van een Follow Me-functie, waarbij de drone jou volgt bij elke beweging. Het is mogelijk om een drone te kopen met ingebouwde GPS-ontvanger of te kijken naar de vliegmodus van de drone. Ten slotte zijn er ook nog extra’s als statieven, accu’s en lensfilters voor de DJI drones. 

 

Populaire types DJI drones in 2022

Op nummer 1 in de lijst van Coolblue staat de DJI Mavic Mini Fly More Combo, die je makkelijk opvouwt en mee op reis neemt. Hij maakt mooie, gedetailleerde foto’s vast in 2.7K resolutie met 30 fps. Je kan er een halfuur mee vliegen. Ook de DJI Mavic 2 Pro staat in de top 10 van Coolblue. Door de 1 inch sensor maak video’s in 4K kwaliteit. Ook stel je zelf het diafragma in, waardoor je de scherpdiepte van opnames aan kan passen. Ook deze kan je een halfuur laten vliegen. Met de DJI Mavic Air Onyx Black vlieg je 21 minuten en neemt levensechte beelden op in 4K kwaliteit. Ook deze drone is erg makkelijk mee te nemen vanwege het compacte formaat. 

Beste DJI Drone aanbiedingen van Juli 2024