Brother Printer

Op zoek naar een betrouwbare printer? Ontdek en vergelijk de top 5 Brother printers voor topresultaten.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Brother HL-L2350DW
Brother HL-L2350DW
Voordelen
Zwart-wit laserprinter. Klein formaat, past op een bureau. Afdruksnelheid van 30 pagina's per minuut. Dubbelzijdig afdrukken mogelijk. Invoercapaciteit van 200 vellen. Stil tijdens gebruik. Makkelijk aansluiten. Werkt via Wifi.
Nadelen
Deze Brother printer kan niet printen in kleur.
 Brother DCP-L3550CDW
Brother DCP-L3550CDW
Voordelen
Hoogwaardige all in one printer, naast printen ook scannen en kopiëren. Printen in kleur en zwart wit. Zeer laag geluidsniveau tijdens printen. Bedienbaar via touch screen. Printen via wifi. 50 vel in een keer scannen. Geschikt voor thuis en kantoor.
Nadelen
Deze Brother printer is iets duurder dan de gemiddelde printer.
Tip: Beste keuze
 Brother MFC-L2710DW
Brother MFC-L2710DW
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Printen, scannen en kopiëren in 1 apparaat. Hoge kwaliteit laserprinter. Werkt snel en efficiënt. Installatie is kinderlijk eenvoudig. Invoerlade voor scannen. Eenvoudig afdrukken met Apple airprint.
Nadelen
Een goed wifi signaal is nodig om deze printer te kunnen gebruiken.
 Brother MFC-L8690CDW
Brother MFC-L8690CDW
Voordelen
4 in 1 printer. Zowel printen, scannen, kopiëren als faxen. Zeer veel instellingen mogelijk. De ideale printer voor (thuis)kantoor. Heeft veiligheidsinstellingen, voor bijv. notaris of advocatenkantoor. Faxen digitaal ontvangen via de mail. Uitvergroot kopiëren mogelijk.
Nadelen
Deze printer is aanzienlijk duurder dan andere Brother printers.
 Brother DCP-1610W
Brother DCP-1610W
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Snel opgestart en snel printen. Geschikt voor klein kantoor en thuis. Inkt cartridges zijn voordelig. Kopie maken met 1 druk op de knop. Makkelijk installatie software.
Nadelen
Er worden standaard geen inkt cartridges meegeleverd, apart bijbestellen.

Beste Brother PrinterKoopgids: Welke Brother Printer is de beste koop van april 2024?

Als je aan het werk bent dan is het soms nodig om af en toe iets uit te printen. Zo werkt het verbeteren van een tekst vaak beter met pen op papier dan digitaal via de laptop of computer. Ook posters en flyers moet je uitprinten om ergens op te kunnen hangen, zodat iedereen het ziet. Voor studenten is het af en toe noodzakelijk om essay’s en scripties uit te printen. Maar printers kunnen weleens tegenwerken doordat ineens het inkt op is of dat papier vast zit. Dan wil je een printer van hoogwaardige kwaliteit. Brothers is een merk dat staat voor kwalitatief goede printers. Het bedrijf is meer dan 100 jaar geleden opgericht in Nagoya in Japan. Het bedrijf blijft continu nieuwe en innovatieve producten en oplossingen produceren, waaronder printers. Zo kan je efficiënter werken en tijd en geld besparen. Bekijk de top 5 Brother Printers van dit moment als je direct een keuze wilt maken.

Voor- en nadelen van een Brother printer

Het grote voordeel van een Brother printer is dat je thuis makkelijk documenten kan afdrukken en dus niet naar een commerciële drukker of kantoorboekhandel hoeft. Dit bespaart moeite en geld. Daarnaast kunnen veel Brother printers ook foto’s afdrukken en scannen, faxen en kopieën maken. Zo vervangt de printer meerdere machines. Een nadeel is dat printers geld blijven kosten. Je hebt papier en inkt of toner nodig om de printer te kunnen blijven gebruiken. Daarnaast kost printen veel papier en dat is weer slecht voor het milieu. Het wordt namelijk ook steeds vaker geadviseerd om documenten niet uit te printen, maar digitaal te bewaren. Ook tickets worden steeds vaker op de telefoon gescand.

Aanschaffen van een Brother printer

Brothers verkoopt veel soorten printers, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bekijk van tevoren of je een printer alleen gebruikt om te printen of dat je ook gebruik wil maken van opties als scannen, faxen of kopiëren. Verder kan je bepalen of je wil dat de printer alleen zwart-wit afdrukt of dat hij ook in kleur moet kunnen printen. Ook het afdrukken van verschillende formaten papier is mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld in A3 of A4 printen. Als je de printer ook wil gebruiken voor het printen van flyers en posters dan kan je beter voor een groter formaat kiezen. Daarnaast kan je nog veel andere zaken bepalen, waaronder de afdruksnelheid en de afdrukresolutie.

Populaire types Brother printers in 2024

In de lijst met meest verkochte printers volgens vergelijk.nl staat de Brother AIO Printer MFC-J497DW. Dit is een multifunctionele printer, die kan printen, faxen, kopiëren en scannen. De printer werkt draadloos via wifi, heeft een printsnelheid van 12/6ipm en 128 MB geheugen. De maximale printresolutie is 1200x6000dpi, print automatisch dubbelzijdig en kan direct vanaf een USB-stick printen. Een ander populair type printer is de Multifunctional Brother A4 MFC-J890DW. Ook deze printer print draadloos via Google Cloud Print, Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, OneNote of Evernote. Hij heeft een papierlade waar 150 vellen papier in kunnen, een kleurenscanner, een fax met 100 snelkiesnummers en 4 separate inktcartridges.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Brother Printer

Waarom kiezen voor een Brother printer?

Brother biedt duurzame kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en innovatieve functies.

Zijn Brother printers geschikt voor thuis en kantoor?

Ja, Brother heeft modellen voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik.

Hoe duurzaam zijn Brother printers?

Brother staat bekend om zijn duurzame en robuuste printers die lang meegaan.

Kan ik draadloos printen met een Brother printer?

Veel Brother printers hebben Wi-Fi-functionaliteit voor draadloos printen.

Waar kan ik inkt of toner kopen voor mijn Brother printer?

Originele Brother inkt/toner is verkrijgbaar bij erkende verkooppunten en online winkels.

Top 5 Beste kopen
Logo