Little Tikes Glijbaan
Bijgewerkt: Juli 2024

Little Tikes Glijbaan

Little Tikes Glijbaan

Als je een tuin en kinderen hebt dan zijn glijbanen een goede manier om je kinderen te vermaken. Little Tikes verkoopt sinds 1970 kinderproducten, waaronder glijbanen, van hoge kwaliteit. Een product als een glijbaan stimuleert de geestelijke ontwikkelingen, motoriek en nieuwsgierigheid van elk kind. Met die visie maakt Little Tikes onder meer glijbanen voor kinderen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ohio in de Verenigde staten. Het heeft meer locaties in Amerika, Europa en Azië. De producten van Little Tikes zijn voor langdurige, fantasierijke én actieve plezier. Zo weet je zeker dat je met een glijbaan van dit bedrijf goed zit. Bekijk de top 3 best verkochte glijbanen van Little Tikes en maak direct een keuze.

 

Voor- en nadelen van een Little Tikes glijbaan

Een Little Tikes glijbaan draagt, net als andere kinderproducten van dit merk, bij aan de motorische ontwikkeling van een kind. Daarnaast kunnen kinderen zowel samen als alleen spelen op een glijbaan. Dus ook als buurtkinderen langskomen dan hebben ze aan een glijbaan genoeg om zich te vermaken. Ze leren tegelijkertijd ook sociale vaardigheden bij het samen spelen. Daarnaast maakt Little Tikes alleen glijbanen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je kind veilig van de glijbaan af kan glijden. Ook zijn ze eenvoudig op te vouwen en op te bergen. Het nadeel van een Little Tikes glijbaan is dat de glijbaan in de winter niet gebruikt wordt. Het is echt een toestel om met mooi weer te gebruiken. Daarnaast is alleen een glijbaan waarschijnlijk niet genoeg om je kind een dag mee te vermaken. 

 

Aanschaffen van een Little Tikes glijbaan

Voordat je een Little Tikes glijbaan aanschaft moet je goed rekening houden met de leeftijd van je kind. Niet alle glijbanen zijn namelijk voor alle leeftijden geschikt. Als je kind jonger dan 1 jaar is dan is een glijbaan nog niet zo geschikt. Je hebt wel glijbanen voor kinderen tussen de 1 en 2 jaar, tussen de 2 en 3 jaar en glijbanen die geschikt zijn voor kinderen van 4 jaar en ouder. Daarnaast zijn de glijbanen in veel verschillende kleuren en formaten beschikbaar. En kan je kiezen uit bijvoorbeeld een trapje of een klimwand. 

 

Populaire modellen Little Tikes glijbanen in 2022

Een populaire Little Tikes glijbaan voor de allerkleinsten is de Little Tikes Mijn Eerste Glijbaan. Dit is een glijbaan in pasteltinten die speciaal ontworpen is om de allerkleinsten maximale stabiliteit te bieden. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en is 122 x 49 x 70 centimeter. Een andere populaire glijbaan is de Little Tikes Glijbaan Groot Oranje. Deze glijbaan heeft een glijvlak van 180 centimeter en brede traptreden voor extra stabiliteit in veiligheid. Deze glijbaan is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. De afmetingen zijn 213 x 122 x 134 centimeter. 

 

Beste Little Tikes Glijbaan aanbiedingen van Juli 2024