Little Tikes Glijbaan

Duik in de vrolijke wereld van Little Tikes! Vergelijk de top 5 glijbanen voor non-stop kinderpret.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Little Tikes Mijn Eerste Glijbaan Blauw
Little Tikes Mijn Eerste Glijbaan Blauw
Voordelen
Scherp geprijsde glijbaan. Geschikt voor kinderen tussen 18 maanden en 4 jaar. Zowel in roze als blauw verkrijgbaar. Greepjes aan zijkant voor makkelijk klimmen. Makkelijk in elkaar te zetten. Gemaakt van stevige materialen. Voor zowel binnen als buiten.
Nadelen
Deze glijbaan is minder geschikt voor oudere kinderen vanaf 4 jaar en ouder.
Little Tikes Glijbaan Deluxe
Little Tikes Glijbaan Deluxe
Voordelen
Glijlengte van 180 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Inklapbaar, dus makkelijk opbergen. Beschikbaar in meerdere kleuren. Gemaakt van lichte materialen. Staat stevig/stabiel op iedere ondergrond.
Nadelen
Prijs ligt iets hoger dan de gemiddelde Little Tikes glijbaan.
Tip: Beste keuze
Little Tikes Glijbaan Medium
Little Tikes Glijbaan Medium
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Glijvlak van 150cm. Beschikbaar in 3 verschillende kleuren. Voor kinderen tussen 2 en 6 jaar. Gemakkelijk schoon te houden. Kan goed tegen water. Kan het hele jaar buiten staan. Trapje met antislip.
Nadelen
Deze populaire glijbaan is vaak snel uitverkocht bij diverse webwinkels.
Little Tikes Glijbaan Groot
Little Tikes Glijbaan Groot
Voordelen
Grootste Little tikes glijbaan die beschikbaar is. Voor zowel kleine als grote kinderen. 180 cm lang glijvlak. Gemaakt van kunststof, kan bijna niet kapot gaan. Makkelijk in te klappen. Gemakkelijk te monteren.
Nadelen
De handvatten langs het trappetje hadden iets hoger mogen zitten.
Little Tikes Mijn Eerste Glijbaan Roze
Little Tikes Mijn Eerste Glijbaan Roze
Voordelen
Laag geprijsd. Leuke starters glijbaan voor meisjes. Zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Licht qua gewicht, makkelijk te verplaatsen. Kan zowel binnen als buiten. Ook mogelijk in zwembad te zetten.
Nadelen
Niet geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Beste Little Tikes GlijbaanKoopgids: Welke Little Tikes Glijbaan is de beste koop van april 2024?

Als je een tuin en kinderen hebt dan zijn glijbanen een goede manier om je kinderen te vermaken. Little Tikes verkoopt sinds 1970 kinderproducten, waaronder glijbanen, van hoge kwaliteit. Een product als een glijbaan stimuleert de geestelijke ontwikkelingen, motoriek en nieuwsgierigheid van elk kind. Met die visie maakt Little Tikes onder meer glijbanen voor kinderen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ohio in de Verenigde staten. Het heeft meer locaties in Amerika, Europa en Azië. De producten van Little Tikes zijn voor langdurige, fantasierijke én actieve plezier. Zo weet je zeker dat je met een glijbaan van dit bedrijf goed zit. Bekijk de top 3 best verkochte glijbanen van Little Tikes en maak direct een keuze.

Voor- en nadelen van een Little Tikes glijbaan

Een Little Tikes glijbaan draagt, net als andere kinderproducten van dit merk, bij aan de motorische ontwikkeling van een kind. Daarnaast kunnen kinderen zowel samen als alleen spelen op een glijbaan. Dus ook als buurtkinderen langskomen dan hebben ze aan een glijbaan genoeg om zich te vermaken. Ze leren tegelijkertijd ook sociale vaardigheden bij het samen spelen. Daarnaast maakt Little Tikes alleen glijbanen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je kind veilig van de glijbaan af kan glijden. Ook zijn ze eenvoudig op te vouwen en op te bergen. Het nadeel van een Little Tikes glijbaan is dat de glijbaan in de winter niet gebruikt wordt. Het is echt een toestel om met mooi weer te gebruiken. Daarnaast is alleen een glijbaan waarschijnlijk niet genoeg om je kind een dag mee te vermaken.

Aanschaffen van een Little Tikes glijbaan

Voordat je een Little Tikes glijbaan aanschaft moet je goed rekening houden met de leeftijd van je kind. Niet alle glijbanen zijn namelijk voor alle leeftijden geschikt. Als je kind jonger dan 1 jaar is dan is een glijbaan nog niet zo geschikt. Je hebt wel glijbanen voor kinderen tussen de 1 en 2 jaar, tussen de 2 en 3 jaar en glijbanen die geschikt zijn voor kinderen van 4 jaar en ouder. Daarnaast zijn de glijbanen in veel verschillende kleuren en formaten beschikbaar. En kan je kiezen uit bijvoorbeeld een trapje of een klimwand.

Populaire modellen Little Tikes glijbanen in 2024

Een populaire Little Tikes glijbaan voor de allerkleinsten is de Little Tikes Mijn Eerste Glijbaan. Dit is een glijbaan in pasteltinten die speciaal ontworpen is om de allerkleinsten maximale stabiliteit te bieden. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en is 122 x 49 x 70 centimeter. Een andere populaire glijbaan is de Little Tikes Glijbaan Groot Oranje. Deze glijbaan heeft een glijvlak van 180 centimeter en brede traptreden voor extra stabiliteit in veiligheid. Deze glijbaan is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. De afmetingen zijn 213 x 122 x 134 centimeter.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Little Tikes Glijbaan

Waarom kiezen voor een Little Tikes glijbaan?

Little Tikes staat voor duurzaamheid, veiligheid en urenlang speelplezier.

Is de Little Tikes glijbaan geschikt voor buiten?

Ja, ze zijn UV-bestendig en gemaakt om buiten te weerstaan.

Tot welke leeftijd is de glijbaan geschikt?

Meestal tot 6 jaar, maar dit varieert per model.

Hoe onderhoud ik de glijbaan?

Met milde zeep, water en een zachte borstel of doek.

Is montage nodig?

De meeste modellen zijn eenvoudig te monteren met bijgeleverde instructies.

Top 5 Beste kopen
Logo