Wickey Speeltoestel

Ontdek de magie van buitenspelen! Vergelijk de top 5 Wickey speeltoestellen voor ultiem kinderplezier.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Wickey MultiFlyer
Wickey MultiFlyer
Voordelen
Populair speeltoestel van Wickey. Met glijbaan, schommels, klimladder, 5 klimstenen, een stuur en telescoop. Zet de piratenvloot koers naar het schateiland!
Nadelen
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
Wickey Freeflyer
Wickey Freeflyer
Voordelen
Zeer uitgebreid speeltoestel met glijbaan, schommel, klimwand, touwladder en huisje. Voldoet aan alle veiligheidsnormen. Geschikt voor kinderen tussen 3 en 11 jaar. Gemaakt van weerbestendige materialen.
Nadelen
Het speeltoestel moet door 2 mensen in elkaar gezet worden, kan niet alleen.
Tip: Beste keuze
Wickey Smart Queen
Wickey Smart Queen
Voordelen
Zeer groot en uitgebreid speeltoestel. Echte blikvanger. Met schommel en blauwe glijbaan, Houten speeltuig, Speeltoren voor buiten met zandbak en klimladder voor kinderen. Geschikt voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Gemaakt van kindvriendelijke materialen.
Nadelen
Dit speeltoestel is duurder dan een gemiddeld speeltoestel van Wickey.
Wickey Smart Action
Wickey Smart Action
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Veel mogelijkheden. Speeltoestel voor actief kind. Klimmen, klauteren en basketballen. Verschillende opstellingen/variaties mogelijk. Lange levensduur, kan jaren meegespeeld worden. Past in bijna iedere tuin.
Nadelen
De basketbalring wordt niet standaard meegeleverd bij dit speeltoestel, apart bijbestellen dus.
Wickey StormFlyer
Wickey StormFlyer
Voordelen
Hoge kwaliteit speeltoestel. Glijbaan met wateraansluiting. Klimwand met 5 knoppen. Met meerdere kindjes tegelijk spelen. Speelhuis met schommel. Inclusief 2 zandbakken.
Nadelen
Het in elkaar zetten van dit speeltoestel duurt een aantal uur.

Beste Wickey SpeeltoestelKoopgids: Welke Wickey Speeltoestel is de beste koop van maart 2024?

Als je kinderen in huis hebt dan wil je graag dat ze zichzelf goed kunnen vermaken. Zo kan jij rustig verder met alle bezigheden van die dag. Dat lukt zeker met een speeltoestel van Wickey. Je hebt deze speeltoestellen in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd een te vinden is die jouw kind leuk vindt. Zo heb je speeltoestellen met alleen een glijbaan, maar kan je ze ook uitbreiden met een schommel, klimrek en loopbrug. Op die manier kan jouw kind zich urenlang vermaken. Guido Goyen, directeur van Wickey, verkocht begin jaren 90 de eerste zelfstandig ontwikkelde speeltoren. In 2009 werd Wickey opgericht en sindsdien worden Wickey speeltoestellen verkocht. Ze zijn erg populair in heel Europa, waardoor het assortiment inmiddels is uitgebreid met kinderbedden. Wickey verkoopt kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen en andere attributen om kinderharten sneller te laten kloppen. Bekijk direct de top 5 bestverkochte Wickey speeltoestellen die momenteel populair zijn onder jonge gezinnen.

De voor- en nadelen van een Wickey speeltoestel

Bij alle producten van Wickey, waaronder speeltoestellen, staat kwaliteit, veiligheid en vertrouwen voorop. De speeltoestellen worden met aandacht voor de beste kwaliteit hout gemaakt. De toestellen bestaan uit stabiele en duurzame constructies, geschaafd en afgerond hout, zijn onderhoudsvrij en getest op veiligheid. Zo kunnen kinderen veilig en met plezier spelen. Een nadeel is dat een Wickey speeltoestel erg prijzig is.

Aanschaffen van een Wickey speeltoestel

Bij het aanschaffen van een Wickey speeltoestel zijn er een aantal zaken waar je op kan letten. Zo heb je verschillende plafondhoogtes, variërend van 90 centimeter tot 210 centimeter en is het ook mogelijk een speeltoestel zonder plafond aan te schaffen. Daarnaast heb je veel verschillende features die aan het speeltoestel vastzitten, zoals een schommel, een glijbaan, een klimaanbouw, een wiebelbrug, een zandbak, een klimwand en een rekstok. Zo kan je het uitbreiden tot een hele grote speeltoestel. Mocht je niet een hele grote tuin hebben dan moet je goed letten op de grootte van het speeltoestel. Je hebt ze tot 15m2, tussen de 16 en 30m2 en vanaf 31m2. Verder heb je ze nog in verschillende kleuren en thema’s.

Populaire speeltoestellen van Wickey in 2024

Het meest verkochte speeltoestel van Wickey voor kinderen tot en met 6 jaar is een speeltoestel uit de Wickey Tiny serie met een klimtoren, glijbaan, klimwand, schommel en een zandbak. Een populair speeltoestel van Wickey voor kinderen tot en met 12 jaar is de Wickey Freshflyer speeltoestel. Dit toestel lijkt op de meest verkochte speeltoestel uit de Wickey Tiny serie, maar is groter en robuuster. Daardoor is het ook geschikt voor meerdere en grotere kinderen. Verder zijn alle Wickey speeltoestellen uit te breiden en te combineren met verschillende componenten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je speeltoestel uit te breiden met meerdere torens, glijbanen en schommels.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Wickey Speeltoestel

Waarom kiezen voor een Wickey speeltoestel?

Wickey staat bekend om zijn kwaliteit, veiligheid en creatieve ontwerpen.

Is het Wickey speeltoestel weerbestendig?

Ja, Wickey toestellen zijn gemaakt voor buiten en bestand tegen diverse weersomstandigheden.

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor het plaatsen in de tuin?

Afmetingen variëren per model; check de specificaties voor de benodigde ruimte.

Zijn de speeltoestellen veilig voor alle leeftijden?

Elk toestel heeft een aanbevolen leeftijd; zorg ervoor dat het past bij de leeftijd van je kind.

Wat is de garantie op een Wickey speeltoestel?

Wickey biedt verschillende garanties afhankelijk van het model en de componenten. De wettelijke garantie is altijd minimaal 24 maanden.

Top 5 Beste kopen
Logo