Wickey Speeltoestel
Bijgewerkt: Juni 2024

Wickey Speeltoestel

Wickey Speeltoestel

Als je kinderen in huis hebt dan wil je graag dat ze zichzelf goed kunnen vermaken. Zo kan jij rustig verder met alle bezigheden van die dag. Dat lukt zeker met een speeltoestel van Wickey. Je hebt deze speeltoestellen in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd een te vinden is die jouw kind leuk vindt. Zo heb je speeltoestellen met alleen een glijbaan, maar kan je ze ook uitbreiden met een schommel, klimrek en loopbrug. Op die manier kan jouw kind zich urenlang vermaken. Guido Goyen, directeur van Wickey, verkocht begin jaren 90 de eerste zelfstandig ontwikkelde speeltoren. In 2009 werd Wickey opgericht en sindsdien worden Wickey speeltoestellen verkocht. Ze zijn erg populair in heel Europa, waardoor het assortiment inmiddels is uitgebreid met kinderbedden. Wickey verkoopt kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen en andere attributen om kinderharten sneller te laten kloppen.  Bekijk direct de top 5 bestverkochte Wickey speeltoestellen die momenteel populair zijn onder jonge gezinnen.

 

De voor- en nadelen van een Wickey speeltoestel

Bij alle producten van Wickey, waaronder speeltoestellen, staat kwaliteit, veiligheid en vertrouwen voorop. De speeltoestellen worden met aandacht voor de beste kwaliteit hout gemaakt. De toestellen bestaan uit stabiele en duurzame constructies, geschaafd en afgerond hout, zijn onderhoudsvrij en getest op veiligheid. Zo kunnen kinderen veilig en met plezier spelen. Een nadeel is dat een Wickey speeltoestel erg prijzig is. 

Aanschaffen van een Wickey speeltoestel

Bij het aanschaffen van een Wickey speeltoestel zijn er een aantal zaken waar je op kan letten. Zo heb je verschillende plafondhoogtes, variërend van 90 centimeter tot 210 centimeter en is het ook mogelijk een speeltoestel zonder plafond aan te schaffen. Daarnaast heb je veel verschillende features die aan het speeltoestel vastzitten, zoals een schommel, een glijbaan, een klimaanbouw, een wiebelbrug, een zandbak, een klimwand en een rekstok. Zo kan je het uitbreiden tot een hele grote speeltoestel. Mocht je niet een hele grote tuin hebben dan moet je goed letten op de grootte van het speeltoestel. Je hebt ze tot 15m2, tussen de 16 en 30m2 en vanaf 31m2. Verder heb je ze nog in verschillende kleuren en thema’s. 

 

Populaire speeltoestellen van Wickey in 2023

Het meest verkochte speeltoestel van Wickey voor kinderen tot en met 6 jaar is een speeltoestel uit de Wickey Tiny serie met een klimtoren, glijbaan, klimwand, schommel en een zandbak. Een populair speeltoestel van Wickey voor kinderen tot en met 12 jaar is de Wickey Freshflyer speeltoestel. Dit toestel lijkt op de meest verkochte speeltoestel uit de Wickey Tiny serie, maar is groter en robuuster. Daardoor is het ook geschikt voor meerdere en grotere kinderen. Verder zijn alle Wickey speeltoestellen uit te breiden en te combineren met verschillende componenten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je speeltoestel uit te breiden met meerdere torens, glijbanen en schommels. 

Beste Wickey Speeltoestel aanbiedingen van Juni 2024