Zonnescherm Auto
Bijgewerkt: Juli 2024

Zonnescherm Auto

Zonnescherm Auto

Een zonnescherm auto is onmisbaar als je regelmatig met jouw voertuig op pad bent. Vooral in de zomermaanden kan de zon veel hinder geven tijdens het rijden. Ook als jouw auto stilstaat, komt er voortdurend zonlicht binnen. De temperaturen in de auto lopen snel op, waardoor je ook niets zomaar in de auto kan laten liggen. Dankzij een zonnescherm zijn al jouw spullen goed beschermd en kan je ook voorkomen dat jouw zicht gehinderd wordt tijdens het rijden. Met een groot aantal varianten is er te allen tijde een optie te vinden die het beste bij jouw wensen past. 

 

Zon overal tegenhouden 

Een zonnescherm auto is bedoeld voor verschillende ramen in de auto. Zowel aan de voorkant als de achterkant kan de zon binnen komen. Ook de zijramen geven de zon veel vrijheid om de temperaturen in de auto snel omhoog te laten gaan. Als je een langere autorit maakt met de kinderen kan je ervoor kiezen om deze zonneschermen op de zijramen te plaatsen. Zodra de auto stil staat, plaats je de schermen ook op het voorraam en achterraam om de warmte zoveel mogelijk buiten te houden. Zo houd je de zon overal goed tegen en stap je weer in een koelere auto. 

 

Afmetingen voor ieder raam 

Een zonnescherm auto komt in een groot aantal afmetingen. Deze afmetingen zijn vastgesteld op de afmetingen van de ramen van de auto. Voor ieder raam kan je daarom ook weer naar een andere afmeting kijken. Zo heb je voor de zijramen kleinere zonneschermen beschikbaar, terwijl je voor een voorruit of achterruit juist weer naar de grotere varianten kijkt. Ook kan je de kleuren voor de zonneschermen aanpassen aan jouw wensen. De meeste mensen kiezen voor zwart, maar een personalisatie is ook mogelijk om jouw auto direct te herkennen. 

 

Bescherming bij stilstaande auto’s 

Een zonnescherm auto is niet alleen bedoeld voor bescherming tijdens het rijden. Vooral de zonneschermen voor de voorkant en achterkant kunnen immers ook weer hinder opleveren. De zijramen kan je wel afdichten met de schermen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat het zicht iets veranderd. Voor stilstaande auto’s is het een goede oplossing om zonlicht tegen te houden. Vooral als de auto voor langere tijd in de zon staat, wil je immers niet dat jouw auto te warm wordt. 

 

Waar te koop

Een zonnescherm auto koop je bij een groot aantal winkels en online verkooppunten. Je kan kijken bij een van de reiswinkels, zoals bijvoorbeeld een ANWB. Online heb je verschillende verkooppunten die jou aan de zonneschermen kunnen helpen. Als je een personalisatie wilt, is het aan te raden om via de online verkooppunten een bestelling te plaatsen. Je kan dan eenvoudig een foto uploaden, welke op het zonnescherm komt te staan. 

Beste Zonnescherm Auto aanbiedingen van Juli 2024