Xenz Bad
Bijgewerkt: Juli 2024

Xenz Bad

Xenz Bad

Als jij op zoek bent naar een nieuw bad ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat er ontzettend veel verschillende opties zijn. Zo zijn er verschillende soorten, vormen en kleuren bad in veel verschillende materialen en kwaliteiten. De eerste stap bij het kiezen van een geschikt bad is het bepalen van het soort bad dat jij graag in de badkamer hebt. Het is hierbij heel belangrijk dat je goed naar de afmetingen van de badkamer en naar de indeling van de badkamer kijkt. Zo staat een vrijstaand bad prachtig in een grote badkamer met veel ruimte rondom het bad heen. Een hoekbad of een inbouw bad is juist mooier in een kleinere badkamer. Om jou te helpen bij de keuze vertellen wij je welke soorten er allemaal zijn en waar je op moet letten.

 

Een inbouwbad

Een van de meest voorkomende baden is een inbouwbad. Dit type bad komt bij veel Nederlandse huishoudens voor en is nog steeds erg populair. Als je op zoek bent naar een echte blikvanger is een Xenz bad misschien wel geschikt voor jou. Een Xenz bad is prachtig om met een mooie ombouw in te bouwen. Een inbouwbad brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo heb je geen last van water dat achter het bad beland en oogt de badkamer vaak een stuk groter en strakker. Je kunt kiezen voor een modern of juist een opvallend bad. Houd bij het kiezen van het uiterlijk van het bad altijd goed rekening met het interieur van de badkamer. Het bad wordt namelijk ingebouwd in een ombouw die je op verschillende manieren af kunt werken. Een modern bad staat bijvoorbeeld vaak mooier in een moderne badkamer met natuurlijke kleuren.

 

Een vrijstaand bad

 

Naast een inbouwbad is een vrijstaand bad ook erg geliefd. Ook bij Xenz kun je kiezen voor een mooi en luxueus vrijstaand bad. Een vrijstaand bad vraag meer ruimte dan een inbouwbad, dus het is erg belangrijk om goed rekening te houden met de indeling en de ruimte van de badkamer. Een vrijstaand bad is ook zeker geschikt voor een wat kleinere badkamer, omdat een vrijstaand bad vaak compacte formaten heeft. Met een vrijstaand bad geniet je vrijwel altijd van een luxueuze en moderne uitstraling. 

Kies voor echte luxe

 

Als je echt voor luxe wilt gaan en van jouw badkamer een heuse spa te maken kun je ook kiezen voor een whirlpool. Tegenwoordig zijn veel mensen drukker dan vroeger, waardoor ontspanning erg belangrijk is geworden. Met een whirlpool geniet jij van een volledige wellness ervaring, gewoon in jouw eigen badkamer. Een echte aanrader is een whirlpool van Xenz. Een whirlpool van Xenz hoeft helemaal geen grote investering te zijn en komt eigenlijk altijd mooi tot zijn recht in vrijwel iedere badkamer. 

Beste Xenz bad aanbiedingen van Juli 2024