Vtech speelgoed 1 Jaar
Bijgewerkt: Maart 2023

Vtech speelgoed 1 Jaar

Vtech speelgoed 1 Jaar

Het leukste speelgoed voor kinderen tot 1 jaar

Iedere baby is natuurlijk anders en ontwikkeld zich op zijn of haar eigen manier. Dit is dan ook de reden dat het belangrijk is om speelgoed in huis te hebben dat goed past bij de ontwikkeling van jouw baby. Daarom is er voor iedere leeftijd en levensfase van de baby wel gepast speelgoed te vinden. Een speelgoedfabrikant die als geen ander weet hoe belangrijk de ontwikkeling van een baby is en hier het juiste speelgoed voor aanbiedt, is VTech. Bij VTech vind je speelgoed dat speciaal ontwikkeld is voor baby’s en kinderen van iedere leeftijd. Aan de adviesleeftijd kun je zien welk speelgoed het beste voor jouw baby of kindje is. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Vtech speelgoed 1 jaar, speelgoed dat speciaal gericht is aan kinderen van 1 jaar.

 

De eerste levensfase

Tussen het moment dat de baby geboren wordt en de eerste verjaardag gebeurt er ontzettend veel in de ontwikkeling van de baby. Zo ontwikkelt een baby in het eerste jaar al zijn zintuigen. Baby’s komen namelijk met veel verschillende materialen in aanraking, hoort nieuwe geluiden of vrolijke muziek, ziet kleuren die hij nog nooit gezien heeft, ga zo maar door. VTech speelgoed ondersteund een baby door speelgoed voor iedere fase van de ontwikkeling aan te bieden. Hierdoor kan jouw kleintje zijn of haar fijne en grove motoriek ontwikkelen en voor het eerst kennis maken met dieren, cijfers en kleuren. Speelgoed waarin gebeten kan worden zoals een bijtring of speelgoed dat geluid maakt is dan ideaal.

 

Bewust van de zintuigen

In de eerste 3 maanden wordt de baby zich bewust van zijn zintuigen. Zo hebben baby’s bijvoorbeeld doordat ze dingen kunnen voelen, horen en zien. Daarnaast zal de baby ook steeds meer ontdekken wat hij allemaal kan. Zo kan een baby van 3 maanden bijvoorbeeld zelf dingen rammelen of oppakken. In de periode vanaf 3 maanden tot 6 maanden zal de baby leren zijn vingertjes meer te bewegen. Daarnaast leert een baby ook zijn handjes te openen en een vuistje te maken. De grijpreflex wordt hierdoor verder ontwikkeld, wat bevordert kan worden door het juiste speelgoed, zoals bijvoorbeeld een rammelaar of een leuk knuffeltje.

 

Op ontdekkingstocht met nieuw speelgoed

In de periode tot 1 jaar gaat de ontwikkeling nog sneller. Zo wordt een baby steeds beter in het grijpen van het speelgoed en kan een baby zich steeds beter omrollen. VTech speelgoed 1 jaar is dan het perfecte speelgoed. Je zal merken dat de baby het lekker vindt om op de rug te liggen en met de voetjes te spelen, waar het VTech speelgoed perfect op is afgesteld. Een baby van 6 maanden tot 1 jaar is daarnaast ook steeds beter in staat om zijn evenwicht te bewaren, waardoor hij kan zitten. Jouw baby leert dan kruipen, zitten, staan, misschien zelfs al lopen. Erg leuk als hij meer op ontdekkingstocht gaat met het speelgoed. Kies voor speelgoedauto’s, een leuke speelmat of bijvoorbeeld een loopfiets. 

Beste Vtech speelgoed 1 Jaar aanbiedingen van Maart 2023