Gran Maestro Italiano
Bijgewerkt: Mei 2023

Gran Maestro Italiano

Gran Maestro Italiano

Voor wie echt houdt van lekkere koffie met een authentieke Italiaanse smaak, kan kiezen voor de koffie van Gran Maestro Italiano. Gran Maestro Italiano heeft vandaag de dag niet minder dan 10 verschillende smaken beschikbaar in zijn smaakassortiment dankzij de uitbreiding van het merk. Tegelijkertijd is de verpakking van het merk vernieuwd. Het idee van Gran Maestro Italiano, dat prioriteit geeft aan de hoogst mogelijke kwaliteit, is op geen enkele manier gewijzigd.

 

Hoogwaardige koffie Gran Maestro Italiano voor een redelijke prijs

De gepassioneerde houding van deze bekende koffiebrander wordt weerspiegeld in de nieuw geïntroduceerde productlijn van Gran Maestro Italiano. Bij Gran Maestro Italiano wordt de basis van hun koffie geselecteerd uit alleen de absoluut beste arabica en robusta bonen die verkrijgbaar zijn. Zodra je voor het eerst een Gran Maestro Italiano koffie drinkt, zul je waarschijnlijk weggeblazen worden over de kwaliteit. De tien koffiesoorten zijn namelijk van de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl je er niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

 

Gran Maestro Italiano is toegewijd aan verantwoordelijkheid voor het milieu

Gran Maestro Italiano's toewijding aan de ethische en milieuvriendelijke teelt van hoogwaardige koffie is een belangrijke factor die meespeelt bij de keuze voor het merk. Hun meesterbranders, melangeurs en fijnproevers houden het bonenplukproces, de brandprocedure en uiteindelijk de smaak nauwlettend in de gaten. Daarnaast streeft het personeel van Gran Maestro Italiano ernaar op de meest milieuvriendelijke manier te werken. Koffie van Gran Maestro Italiano is gecertificeerd door de Rainforest Alliance en wordt geproduceerd op een manier die geen invloed heeft op het milieu. Ze doen dit zodat ook de generaties van de toekomst de kans krijgen om koffie van deze hoge kwaliteit te kunnen waarderen. 

 

Een nieuwe verpakking voor Gran Maestro Italiano

De vernieuwde verpakking van het merk maakt het makkelijker voor je om je favoriete koffie te kiezen. Op de verpakking heeft elke smaak zijn eigen unieke kleuraccent, evenals een aanduiding van de sterkte van de koffie. De sterkte van de koffie wordt weergegeven op een schaal die loopt van 1 tot 12, waarbij 12 de krachtigste smaak is. 

 

De verschillende smaken van Gran Maestro Italiano

De vele koffie tradities van Italië dienden als inspiratie voor de uitbreiding van de Gran Maestro Italiano productlijn. Een Italiaanse koffie reis van Noord naar Zuid kan worden ervaren door elk van de 10 smaken te proeven. Deze reis diende als primaire motivatiebron voor de ontwikkeling van de onderscheidende productlijn en het nieuwe verpakkingsontwerp.

Uit de richting van het noorden komen aroma's die subtiel verleidelijk zijn en een romige en zoete ondertoon hebben. Deze variëren van een 6 tot een 8 op de intensiteitsschaal. Als we onze weg naar het zuiden door Italië vervolgen, komen we meer zwarte, kruidige en robuuste smaaksensaties tegen met intensiteiten van 8 tot 12.

Beste Gran Maestro Italiano aanbiedingen van Mei 2023