Gran Maestro Italiano

Op zoek naar de beste Gran Maestro Italiano koffie? Ontdek onze top 5 selectie en geniet van de authentieke Italiaanse koffiebeleving. Proef het verschil!
Gran Maestro Italiano
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Gran Maestro Italiano - koffiebonen – Originale
Gran Maestro Italiano - koffiebonen – Originale
Bekijk Prijs »

Koffievoordeel

Voordelen
Een medium roast van 100% arabica bonen. Bevat enkel de beste bonen uit de koffiegebieden van Colombia en Brazilië. Rainforest Alliance gecertificeerd. Wordt klimaatneutraal geproduceerd.
Nadelen
Je moet de bonen zelf nog vermalen.
Gran Maestro Italiano - Lungo Intenso - 20 cups
Gran Maestro Italiano - Lungo Intenso - 20 cups
Bekijk Prijs »

Koffievoordeel

Voordelen
Verpakking van 20 cups. Zeer intens met een indicatie van 9 uit 12. Voorzien van nootachtige en kruidige smaken van toffee en granenbiscuit. Heeft een mild bittertje dat niet dominant aanwezig is. Heeft een volle body en een mooie balans.
Nadelen
Niet geschikt voor mensen die niet van sterke koffies houden.
Tip: Beste keuze
Gran Maestro Italiano - gemalen koffie – Originale
Gran Maestro Italiano - gemalen koffie – Originale
Bekijk Prijs »

Koffievoordeel

Voordelen
Gemalen koffiebonen. Samengesteld van de allerbeste Arabica- en Robustabonen uit Midden- en Zuid-Amerika. Heeft een medium bittergraad. Bevat een zeer lange en aangename afdronk die je bijblijft.
Nadelen
Alleen geschikt voor snelfiltermachines.
Gran Maestro Italiano - koffiebonen – Celeste
Gran Maestro Italiano - koffiebonen – Celeste
Bekijk Prijs »

Koffievoordeel

Voordelen
Zeer intens van 13 uit 12. Een echte Zuid-Italiaanse koffie. Met een aromatische geur die het kruidige en notige karakter versterkt. Bevat tonen van walnoot, chocolade en marsepein. Heeft een lichtzoete nasmaak.
Nadelen
Alleen geschikt voor mensen die van echt sterke koffie houden.
Gran Maestro Italiano - Ristretto - 20 cups
Gran Maestro Italiano - Ristretto - 20 cups
Bekijk Prijs »

Koffievoordeel

Voordelen
Verpakking van 20 cups. Heeft een volle aroma boost met dark roast tonen van hazelnoot. Valt goed in de smaak bij liefhebbers van krachtige koffies. Heeft een stevige body en zorgt voor een goede koffie.
Nadelen
Alleen geschikt voor Nespresso zetsystemen.

Beste Gran Maestro ItalianoKoopgids: Welke Gran Maestro Italiano is de beste koop van mei 2024?

Voor wie echt houdt van lekkere koffie met een authentieke Italiaanse smaak, kan kiezen voor de koffie van Gran Maestro Italiano. Gran Maestro Italiano heeft vandaag de dag niet minder dan 10 verschillende smaken beschikbaar in zijn smaakassortiment dankzij de uitbreiding van het merk. Tegelijkertijd is de verpakking van het merk vernieuwd. Het idee van Gran Maestro Italiano, dat prioriteit geeft aan de hoogst mogelijke kwaliteit, is op geen enkele manier gewijzigd.

Hoogwaardige koffie Gran Maestro Italiano voor een redelijke prijs

De gepassioneerde houding van deze bekende koffiebrander wordt weerspiegeld in de nieuw geïntroduceerde productlijn van Gran Maestro Italiano. Bij Gran Maestro Italiano wordt de basis van hun koffie geselecteerd uit alleen de absoluut beste arabica en robusta bonen die verkrijgbaar zijn. Zodra je voor het eerst een Gran Maestro Italiano koffie drinkt, zul je waarschijnlijk weggeblazen worden over de kwaliteit. De tien koffiesoorten zijn namelijk van de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl je er niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Gran Maestro Italiano is toegewijd aan verantwoordelijkheid voor het milieu

Gran Maestro Italiano’s toewijding aan de ethische en milieuvriendelijke teelt van hoogwaardige koffie is een belangrijke factor die meespeelt bij de keuze voor het merk. Hun meesterbranders, melangeurs en fijnproevers houden het bonenplukproces, de brandprocedure en uiteindelijk de smaak nauwlettend in de gaten. Daarnaast streeft het personeel van Gran Maestro Italiano ernaar op de meest milieuvriendelijke manier te werken. Koffie van Gran Maestro Italiano is gecertificeerd door de Rainforest Alliance en wordt geproduceerd op een manier die geen invloed heeft op het milieu. Ze doen dit zodat ook de generaties van de toekomst de kans krijgen om koffie van deze hoge kwaliteit te kunnen waarderen.

Een nieuwe verpakking voor Gran Maestro Italiano

De vernieuwde verpakking van het merk maakt het makkelijker voor je om je favoriete koffie te kiezen. Op de verpakking heeft elke smaak zijn eigen unieke kleuraccent, evenals een aanduiding van de sterkte van de koffie. De sterkte van de koffie wordt weergegeven op een schaal die loopt van 1 tot 12, waarbij 12 de krachtigste smaak is.

De verschillende smaken van Gran Maestro Italiano

De vele koffie tradities van Italië dienden als inspiratie voor de uitbreiding van de Gran Maestro Italiano productlijn. Een Italiaanse koffie reis van Noord naar Zuid kan worden ervaren door elk van de 10 smaken te proeven. Deze reis diende als primaire motivatiebron voor de ontwikkeling van de onderscheidende productlijn en het nieuwe verpakkingsontwerp.

Uit de richting van het noorden komen aroma’s die subtiel verleidelijk zijn en een romige en zoete ondertoon hebben. Deze variëren van een 6 tot een 8 op de intensiteitsschaal. Als we onze weg naar het zuiden door Italië vervolgen, komen we meer zwarte, kruidige en robuuste smaaksensaties tegen met intensiteiten van 8 tot 12.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Gran Maestro Italiano

Wat maakt Gran Maestro Italiano koffie zo speciaal?

Gran Maestro Italiano koffie staat bekend om zijn hoge kwaliteit en authentieke Italiaanse smaak. De koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd uit de beste koffieplantages in Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Ze worden op traditionele Italiaanse wijze gebrand, waardoor de koffie een rijke smaak en volle body krijgt.

Is Gran Maestro Italiano alleen verkrijgbaar als koffiebonen?

Nee, Gran Maestro Italiano is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder koffiebonen, gemalen koffie, capsules voor Nespresso machines en cups voor een Dolce Gusto apparaat. Hierdoor kunnen koffieliefhebbers met verschillende koffiezetmethoden genieten van de heerlijke smaak van Gran Maestro Italiano.

Waar kan ik Gran Maestro Italiano koffie kopen?

Gran Maestro Italiano koffie is verkrijgbaar in veel supermarkten, online winkels en speciaalzaken. Daarnaast heeft Gran Maestro Italiano ook een eigen webshop waar je alle varianten en smaken kunt bestellen.

Is Gran Maestro Italiano koffie duurzaam geproduceerd?

Ja, Gran Maestro Italiano hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De koffiebonen worden op een milieuvriendelijke manier verbouwd en er wordt samengewerkt met koffieboeren die goede arbeidsomstandigheden bieden aan hun werknemers.

Wat maakt Gran Maestro Italiano koffie geschikt voor echte koffieconnaisseurs?

Gran Maestro Italiano koffie wordt geroemd om zijn perfecte balans tussen smaak, aroma en body. De koffie heeft een intense en volle smaak met tonen van chocolade en noten. Het is een koffie die zowel puur als in verschillende koffiecreaties uitstekend tot zijn recht komt.

Top 5 Beste kopen
Logo