Villeroy en Boch toilet

Op zoek naar het beste Villeroy en Boch toilet? Vergelijk de top 5 modellen voor de ultieme combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit. Ontdek ze hier!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Villeroy en Boch Subway 2.0
Villeroy en Boch Subway 2.0
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Geschikt voor iedere badkamer. Heeft een zachte subtiele uitstraling. Heeft geen spoelrand. Je kunt anderhalve liter water besparen bij iedere doorspoeling. Gemaakt van duurzame materialen, waardoor het lang mee gaat. Je kunt de toiletpot eenvoudig reinigen.
Nadelen
Losse onderdelen dien je er zelf bij te kopen.
Villeroy & Boch Avento
Villeroy & Boch Avento
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Beschikt over een soft close zitting. Het toilet heeft geen spoelrand. Zeer geschikt voor montage aan de wand. Beschikt over een diepe spoelvorm. Het toilet ziet er mooi glanzend uit.
Nadelen
Niet geschikt voor alle soorten hartmaten.
Tip: Beste keuze
Villeroy en Boch O.novo
Villeroy en Boch O.novo
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Gemaakt van wit keramiek. Beschikt over een diepspoel functie. Je kunt het toilet eenvoudig monteren aan de muur. De zitting heeft een soft close functie, zodat het niet hard naar beneden kan vallen. Voortaan bespaar je water met het doorspoelen.
Nadelen
Heeft geen vuilafstotende functie.
Villeroy & Boch Subway 3.0
Villeroy & Boch Subway 3.0
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Biedt maximale hygiëne dankzij een innovatieve spoeltechniek. Geschikt voor montage aan de wand, zodat je er onder langs schoon kunt maken. Minder last van nare geurtjes. Waterbesparend spoelvermogen van wel anderhalve liter per keer. Keramiek is duurzaam materiaal en gaat lang mee.
Nadelen
Niet in andere maten leverbaar.
Villeroy en Boch Architectura
Villeroy en Boch Architectura
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Tijdloos ontwerp, daardoor geschikt voor ieder toilet of badkamer. Direct Flush wat betekent dat je geen spoelrand hebt. Voortaan een minder hoge waterrekening, dankzij de waterbesparende functie. Je kunt het toilet zeer eenvoudig onderhouden. Vervaardigd uit duurzaam keramiek.
Nadelen
De keramiek heeft geen antikalk behandeling gehad.

Beste Villeroy en Boch toiletKoopgids: Welke Villeroy en Boch toilet is de beste koop van mei 2024?

Een toiletpot moet niet alleen fijn zitten, maar er natuurlijk ook een beetje mooi uitzien. Dan zit je bij Villeroy en Boch goed. Dit merk levert toiletpotten van hoge kwaliteit, die goed zitten en die er ook mooi en elegant uitzien in je badkamer of toilet. Villeroy en Boch verkoopt veel soorten en maten toiletpotten en een keuze voor de juiste kan dan moeilijk worden. Door een paar dingen te kiezen en af te strepen kun je de keuze makkelijker maken doordat er ook opties in het assortiment wegvallen. Lees snel verder voor tips over waar je zoal naar kunt kijken om je keuze makkelijker te maken.

Vorm en kleur toiletpot

Zo heeft Villeroy en Boch verschillende vormen toiletpot in zijn assortiment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen ovale pot of een rechthoekige pot en zelfs een ronde pot. Afhankelijk van wat je zelf fijn vindt zitten, is een van deze opties de beste. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar welke vormen je terug wilt laten komen in je badkamer of toilet en welke vorm pot hierbij hoort. Daarnaast kun je ook kiezen tussen een paar simpele kleuren zoals wit, beige, grijs en zwart. Is er een bepaalde kleur die je terug wilt laten komen in je badkamer of sanitair? 

Montage en afmetingen toiletpot

Je kunt wel een leuke vorm en kleur toiletpot hebben, maar dan moet deze natuurlijk wel passen. Check daarom altijd waar je de toiletpot wilt hebben en hoeveel ruimte daar is. Op basis daarvan kun je ook de juiste maat toiletpot van Villeroy en Boch uitzoeken. Kijk ook eens goed naar de montage-opties van dit merk. Zo kun je kiezen tussen een pot die je aan de wand hangt of een pot die staand is. Een toiletpot aan de wand neemt minder ruimte op maar een staande toiletpot is erg handig.

Hier koop je een toiletpot van Villeroy en Boch

Als je op zoek bent naar een toiletpot van Villeroy en Boch dan kun je het beste een kijkje gaan nemen in een sanitairwinkel. De potten van dit merk worden bijna in elke sanitairwinkel verkocht omdat ze erg populair zijn. Door een kijkje te gaan nemen in de winkel kun je zien hoe de pot staan en zit. Dan kun je ook een betere keuze maken, want zitcomfort is ook erg belangrijk bij een toiletpot. Op het internet kun je ook veel opties vinden in webshops voor sanitair of kijk eens op de website van het merk Villeroy en Boch zelf voor inspiratie.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Villeroy en Boch toilet

Wat maakt Villeroy & Boch toiletten uniek ten opzichte van andere merken?

Villeroy & Boch staat bekend om zijn hoogwaardige keramiek en innovatief design. Ze combineren traditioneel vakmanschap met moderne technologie, wat resulteert in duurzame toiletten met een tijdloze esthetiek en uitstekende functionaliteit.

Hoe kan ik mijn Villeroy & Boch toilet het beste reinigen?

Voor de dagelijkse reiniging kun je een zachte doek en milde zeep gebruiken. Vermijd schurende reinigingsmiddelen of harde borstels, omdat deze het keramische oppervlak kunnen beschadigen. Sommige modellen hebben een “DirectFlush” ontwerp zonder spoelrand, wat het schoonmaken eenvoudiger maakt.

Biedt Villeroy & Boch ook waterbesparende toiletten aan?

Ja, veel toiletmodellen van Villeroy & Boch zijn uitgerust met een dubbele spoelfunctie, waardoor gebruikers kunnen kiezen tussen een volledige of gedeeltelijke spoeling om water te besparen.

Is er garantie op Villeroy & Boch toiletten?

Ja, Villeroy & Boch biedt een garantie op hun producten, maar de exacte voorwaarden en duur van de garantie kunnen variëren afhankelijk van het specifieke product en waar het is aangeschaft. Het is aan te raden om de garantievoorwaarden te controleren bij aankoop.

Waar kan ik reserveonderdelen vinden voor mijn Villeroy & Boch toilet?

Reserveonderdelen zijn beschikbaar bij geautoriseerde dealers, sanitair specialisten, en soms direct via de Villeroy & Boch website. Het is belangrijk om het exacte modelnummer van je toilet bij de hand te hebben om het juiste onderdeel te kunnen vinden.

Top 5 Beste kopen
Logo